reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hej dziewzyny...

Martolinka,Kilolku a gdzie wy kupujecie te ksiazeczki o franklinie??i ile one kosztuja duzo jest czesci??bo moje dzieiaki tez lubia Franklina codziennie rano ogladaja go na tvn style:-)

Etna tez mamy te ksiazeczki"obrazki dla maluszka" i sa super Kaper je lubi..

reklama
gie-oska ja kupuje w księgarni, części jest ponad 80 (w tym 3 serie) jedna z serii to bajki z tv, inna to "cczytam sam" - teks krótszy z duzymi literami

no na pewno się opłaca bo tu doliczając przesylkę wychodzi kolo 5 zł za ksiażeczkę, a w księgarni kosztuja kolo 7-7,5 i calkiem fajne tytuły, jedne z lepszych. Do samodzielnego czytania tylko 1 sztuka ale zanim Maja zacznie czytać to coś im dokupisz :D
my to mmamy atki rytuał, ze co sobotę jak jestesmy na mieście (jak nie jesteśmy chorzy) to wchodzimy do naszej ulubionej księgarni - kazdy wybiera cos dla siebie a Kuba zwykle bierze 2 frankliny

Gieoska jasne, ze sie taki zestaw oplaca :) u nas w ksiegarni sa po 7.50 a tu jaka super cena
My mamy dopiero 11 ksiazeczeczek a tu sie okazuje ze tyle jeszcze mozna zebrac.

zajrzałam na zamkniety czy tam czasem nie ma numeru do dziubaska , ale niestety nie. Lutówki w ogóle nic na ten temat nie piszą. Może któras ma do niej numer? ta cisza jest niepokojaca

Ktos wie moze co u Cleo?
Kasiula gdzie jesteś ?

My byliśmy dziś na spacerze 20 minut!!!! na dworzu -9 , ale liczyłam choć na małą godzinkę. Niestety rozpoczęłam od wyjścia walkę z moim dzieckiem o rękawiczki. Wzięłam ze sobą 5 par , różnego rodzaju. Antek zrzucał je jednak z niezywkła zrecznopscia i pomysłowoscia . Nie jestem panikara przy -2, -3 , ale nie dziecko bez rekawic przy -10. I tak walczymy cała zime. Wczoraj w wozku siedział grzecznie i nie gryzły go rekawice

Ostatnia edycja:
Kilolku super pomysl z tym cotygodniowym wypadem do ksiegarni...zawsze lepiej kupic ksiazke niz kolejna zabawke:-)

Martolinka Cleo chyba nieta nie ma a Kasiulla tylko na fb zaglada:-( Dziubasek przed porodem pisala ze ma nr do dziewczyn wiem ze do Olicy...moge do niej napisac bo mam jej nr chyba... ale tak glupio sie wypytywac co sie stalo:-(

Gieoska wiesz tu nie o ciekawosc chodzi . Trzymałysmy za nia kciuki , chyba po trochu cieszylysmy sie , ze sie doczekała , urodziła itp. Martwie sie o nie , moze mozna jakos jej pomoc , czegos potrzebuje?

oj tez zagladam zobaczyc co u dziubaska....

Pawel nie spuszcza mnie na krok mam dwa cienie :) jak go nie uspie to do pracy sie nie wyrwe na 13

Jeśli chodzi o naszą serie książek to Pawel bardzo je lubi, a na ostatniej stronie sa pytania i wszystkie rysuni na raz i pawel pokazuje paluszkiem gdzie co jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Etna Ty dziś nie na zlocie czarownic? :)

no właśnie nie hihihihihi
bo za zimno i u nas wieje a ostatnio pawel przewial sobie oczy i tak z tydzien mu ropialy więc dzisiaj mu odpuscilam u nas -12 i wiatr, maly siedzi w domu z tejsciową. Ale wlasnie mi zasnal potem pewnie przyjedzie jego kuzynka jak co srode z mama bo nas nie ma :p to sie bedzie bawil

Pawel wczoraj zjadl pół kwasnego jak nie wiem co grejfruta i nawet mu smakowal bo mowil mniam mniam mniam, a dzisiaj wsunal kiwi tez kwasne

Do góry