reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witam wieczorkiem... ja przeczytałam o dziubasku przed wyjściem z pracy... mam nadzieję, że Filip obejdzie się bez operacji, a on tylko postraszy wszystkich...
A my odkryliśmy nowy placyk zabaw za free. Gośka jak małpka wskrobywała się na niego po linie... Śpią teraz snem błogim, a ja lecę odpracować pańszczyznę w postaci przelewów..;-)

reklama
u nas nocka też masakra i do tego obydwoje wstawalismy o 6. Naszczescie dzisiaj Barte do niego wstawal i robil mleko wiec ja tylko sie przebudzalam jak maly plakal i marudzil, a on działał. Za to ja siedze teraz na kąpie a on zasnal przy usypianiu Pawla w ciuchach, dam mu jeszcze pospac i zabieram sie za niego hihihi.
Kilolku ja polecam tabletki, takiego stresa za kazdym wspolzyciem ja bym nie wytrzymala.
My zbieramy taka serie książeczek:
las-obrazki-dla-maluchow_emilie-beaumont-nathalie-belineau-99901703510_978-83-7708-810-4_300.jpg
cialo-obrazki-dla-maluchow-99900016632_978-83-7423-733-8_300.jpg
wies-obrazki-dla-maluchow_16564.jpg

etna no nie za każdym. Co 1000 zawodzi? chyba Ja nie moge tabsów - liido mi spada do 0 i tyję jak szalona. Myslalam o pierścieniu ale nie mogę się zebrać z wizyta u gina

Też mam te książeczki, prawie wszystie, bo Kuba je uwielbiał i ciagle "czytał" a Michała jakoś ma je w nosie. Michał generalnie mniej lubi czytanie tzn lubi ale w granicach normy, bo Kuba był maniakiem od rana do nocy żadnej zabawy tylko czytanie. A Michał jest wybredny, musi byc coś rymowane i o zwierzatkach, najlepiej pieskach :D
I tu tez (z innej beczki) widzę różnicę między chłopakami, bo kubol był fanem kotków. Na spacerze leciał tam gdzie kotek i wszędzie można bylo pojechac pod warunkiem,z ę się obiecało,z e na końcu będzie kotek :D a Michał jest fanem psów. Potrafi w największym harmidrze wyłapać sczzekania i zaraz sama rozesmiany zaczyna szczekać. Jak na spacerze mija nas piesek i biegnie w swoją stronę to Michanio zaczyna płakać i wołac za pieskiem

kilolku a ja bralam moje i schudlam libido jak u kazdej kobiety raz lepiej raz ..., u mnie jest lipa jak zaczynają sie te "puste tableti" tzn bez hormonow, wtedy szaleje i mam zmienne nastroje. Kazdy organizm pewnie inaczej reaguje. Na a teraz jak stracilas 10 kg to moze inaczej bedziesz reagowac na tabletki. Ja to bym chciala zobaczyc twoje zdjecie po stracie 10 kg jest taka szansa???? skromnie zapytam :p

wiesz ja bralam tabsy przez kilka lat, rózne jak wazylam 55-60 kilo.
hmm wiesz co pewnie jest jakaś szansa z tym,z e niewieleka bo chyba nie mam żadnego tzn niby 1 mam ale wyglądam dośc koszmarnie. W sumie za bardzo nie widać, bo to i tak prawie 80 kilo, do laksi mi daleko. Nie mam też zadnego zdjęcia w cąlości sprzed odchudzania. Tylko takie po kawalku. Ale może da się zauwazyc róznice. Zaraz wrzuce do albumu

Edit:
Etna jednak nic nie mam, jutro postaram się coś zrobić

Edit 2:
zapomnialam Wam powiedziec, ze kilak dni temu podsluchalam jak moi faceci namawiali się na walentynki. A mowi do K. "damy mamie bryłkę węgla i powiemy, ze musi poczekac na diamencik" :D

Ostatnia edycja:
Witam rankiem, dziś do klubu mam idziemy, ciekawe czy kobietki przyjda bo mroźno na dworzu , teraz -9. Wczoraj była poważna rozmowa z N, troche sobie wyjasnilismy pewne sprawy, ciekawe tylko czy coś do niego dotarło hmmm. Mam nadzieje bo jak nie to sie wsciekne.
My lubimy takie ksiażeczki: Poznaj mój głos Kotek Psotek Podwórkowi przyjaciele - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje , mamy kota i cielaka, dziś moze uda mi sie gdzies kupic pieska i konia.
Dziubasku mam nadzieje ze z Filipkiem juz wszystko dobrze. Dużo zdrówka zycze

Kto wie co sie dzieje z Dziunka?? Nie ma jej juz kilka dni!
Milego dnia

Etna - mamy tą więś.... tylko, że moje oderwały okładkę .. szkodniki małe.
Ilona - mam nadzieję, że rozmowa da rezultaty, facet to musi teraz przetrawić ;-) i miłego dnia w klubiku.;-) U nas też zimno, ale słonko świeci .. i .. coraz bliżej wiosna!!

Wędrowałam po wątkach i niestety nic nie wiadomo o dziubasku, któraś ma do niej tel? Może sms?

Noc nad wyraz spokojna, co u nas rzadkość, tylko Hanka przeżywała, a potem przelazła między mnie a małżona.

hej hej to i ja sie witam. chałupka ogólnie ogarnięta, zostala mi tylko kuchnia ;] kawa przede mna i komp a za mna dziecię moje wspinające mi sie na grzbiet ;p
chciałam sie pochwalić ze wczoraj wieczorem powrócił bezwonny zapaszek z ust mojego brzdąca. Ciekawe co to było ze 2 dni mial oddech zmieniony przeciez higiena byla taka sama :) ;p wazne ze juz jest ok, jeden problemik z glowy mniej

reklama
Witajcie ,
M juz w pracy. Mam obiadek od wczoraj wiec z głowy :)
Pisałam wczoraj do dziunki. Była u lekarza , ma sie zaszczepic na zoltaczke i potem zabieg. Pewnie zaiegana jest i nie ma czasu dla nas :)
Kasiula tez zapomniała sie do nas odezwac :(
Kurcze co z dziubaskiem!!!!

Do góry