reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

O KURDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wszystko sie rozejdzie i skończy na strachu i podejrzeniach. Oby wszystko okazało sie OK i skończyło pomyślnie bez żadnych operacji itp...........

reklama
cześć laski:)
ale produkujecie nadrobić was nierealne:-)
muszę się wam pochwalić że wczoraj byłam na potkaniu z Klaudią która jest mega laską :-) a Oli to żywioł:-)
w zasadzie chłopaki wzrostowo i wagowo są identyczni :-)

DZIUBASKU OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE!!!!

ZA FILIPKA 3MAM MOCNOOOOOOOOOOOOOO KCIUKI &&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ula mój dokładnie tak samo z tym mlekiem. aLe ja staram się okolo 11-11.30 dac mu jednak ten obiad tzn on się babrze, coś mu tam do brzuszka wpadnie ale nie za wele (lepsze to niż nic) i zaraz za pół godziny dopycha mlekiem do snu. Zawsze dostaje butlę tuz przed snem.

trzymam kciuki za dziubaska

tak tez zrobię kiloku muszę cos zmienic
ja czasami robie tak ze jak Olis zasypia a od ostatniego jedzonka minęło ok 2,5 h pozwalam mu zasnąć a butlę daję przez sen bo wtedy wiecej zje, przeważnie całą porcję i spi z najedzonym brzuszkiem smacznie. Bo kiedy zje mi np. 180 wiem ze jak marudzi po 2h nie jest to na jedzenie a jak mi zje ok 100 ml głupieje i nie wiem kiedy on jest g,lodny a kiedy nie. tak to jest z niejadlami ;/

Ostatnia edycja:
EDIT. Marta a Ty jak malego nakarmilas o 8 i polozylas ok 11-12 to nie dawalas mu przed spaniem jesc? Moj by nie usnął głodny a jakby usnął to by wstał za 10 minut z rykiem.
Antek je rano koło 8 , potem koło 12 cos z nabiału (jogurt itp.)Dziś padł o 11 więc nic w niego nie pakowałam :) zjadł jak sie obudził baaardzo głodny :)
FILIPKU BĄDŹ DZIELNY !!!!
Aga a Wy gdzie się spotkałyście? :)

edit.
Młody już śpi :)
W Twoim Stylu bardzo fajny reportaż o zazdrości :) myślałam , ze jestem zazdrośnicą , ale po tym co przeczytałam jestem w szoku. Muszę podsunąć mojemu M , że nie jestem taka straszna:D

Ostatnia edycja:
Antek je rano koło 8 , potem koło 12 cos z nabiału (jogurt itp.)Dziś padł o 11 więc nic w niego nie pakowałam :) zjadł jak sie obudził baaardzo głodny :)
FILIPKU BĄDŹ DZIELNY !!!!
Aga a Wy gdzie się spotkałyście? :)

edit.
Młody już śpi :)
W Twoim Stylu bardzo fajny reportaż o zazdrości :) myślałam , ze jestem zazdrośnicą , ale po tym co przeczytałam jestem w szoku. Muszę podsunąć mojemu M , że nie jestem taka straszna:D
zanim poznałam D to spotykałam się z zazdrośnikiem i po tym postanowiłam nigdy nie być kimś takim ,zatruwał mi życie i to dość konkretnie dobrze że to już za mną :) i mój taki nie jest :) heheh

Filipku trzymaj się dzielnie !!!!!

Kuba sobie smacznie śpi ,D na kursie a ja sobie siedze i się zastanawiam co by tu robić , no i chyba coś sobie oglądne

Aga więcej szczegółów ze spotkania prosimy :)

hej dziewczyny:)
Ja od wczoraj w domu, wreszcie mozna na spokojnie posiedziec przed kompem;)
niestety wrocilam z chorym Kubusiem;( w niedziele cos juz bylo nie tak a wczoraj w samolocie beczal prawie caly lot, goraczka, kaszel, katar, myslalam ze umre;( dzisiaj poszlismy do lekarza, zapalenie ucha.

dziubasek - gratulacje! i jak poprzedniczki trzymam mocno kciuki za Filipka:)!!

Ja mowię dobranoc
u mnie koszmar, Olis tak mi dal popalic wieczorem ze nerwy mi pusciły przez chwilę, ale wieczorem mam kompletnie dosc, do tego Olis sam nie wiedzial co chce, zasnął i sie wybudził po czym chciał wyjsc z sypialni, nie dał sie ubrac, Boze sajgona na maxa... chcialam zeby H zaczał usypiac OLinka bo czasami mam takiego gula ze w sobie to duszę, ale Olis wrzeszczał do mnie, a jak jest ze mną chce do taty.........
dalam mu na wyrost ibum o 20 i dobrze zrobilam bo teraz co zasypial to otwieral oczy i płakał, boli go cos, ostatni raz tak sie zachowywał jak mial roczek to były dokladnie jego urodziny, pare dni przed i po, gorne 4 tak mu daly w kosc.
dzis nie chciał zjesc kolacji, zjadł mało i wiem ze znowu wybudzi się z hukiem.
ja zmykam zaraz spac bo czuję ze noc bedzie niezapomniana!

reklama
Do góry