Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
O KURDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze wszystko sie rozejdzie i skończy na strachu i podejrzeniach. Oby wszystko okazało sie OK i skończyło pomyślnie bez żadnych operacji itp...........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Antek je rano koło 8 , potem koło 12 cos z nabiału (jogurt itp.)Dziś padł o 11 więc nic w niego nie pakowałamEDIT. Marta a Ty jak malego nakarmilas o 8 i polozylas ok 11-12 to nie dawalas mu przed spaniem jesc? Moj by nie usnął głodny a jakby usnął to by wstał za 10 minut z rykiem.
zanim poznałam D to spotykałam się z zazdrośnikiem i po tym postanowiłam nigdy nie być kimś takim ,zatruwał mi życie i to dość konkretnie dobrze że to już za mnąAntek je rano koło 8 , potem koło 12 cos z nabiału (jogurt itp.)Dziś padł o 11 więc nic w niego nie pakowałamzjadł jak sie obudził baaardzo głodny
FILIPKU BĄDŹ DZIELNY !!!!
Aga a Wy gdzie się spotkałyście?
edit.
Młody już śpi
W Twoim Stylu bardzo fajny reportaż o zazdrościmyślałam , ze jestem zazdrośnicą , ale po tym co przeczytałam jestem w szoku. Muszę podsunąć mojemu M , że nie jestem taka straszna
![]()