reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziewczyny napisalam smsa do Olicy napisala ze jak sie cos dowie to napisze wieczorkiem...mam nadzieje ze z Filipkiem wszystko ok.

reklama
matko kochana ja tez ciagle myslami z dziubaskiem!!!!! razem z mężem przezywam!!!
tak to szybko się zadziałało ze szok!
u mnie siedzę jak na bombie i o ile wiedzialabym ze to tylko zabki - przezyję ale sama nie wiem. Od kilku dni noce koszmar, od 3 dni w godzinach 12-16 temperaturka, oczki zmienione, zimne rączki i nozki - daję ibum, dzis poszla luźna lupa. zmykam

buziaki dla Was

o kurcze szybko ta operacja.... grunt ze juz po wszystkim i jest wsio ok skoro karmi. Mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i Filip szybko do pełni sił dojdzie.
A mały tarł oczy o 9 i poszliśmy spać!!!! no i teraz dopiero sie obudziliśmy hahahahahaha......

zajrzałam na zamkniety czy tam czasem nie ma numeru do dziubaska , ale niestety nie. Lutówki w ogóle nic na ten temat nie piszą. Może któras ma do niej numer? ta cisza jest niepokojaca

Ktos wie moze co u Cleo?
Kasiula gdzie jesteś ?

My byliśmy dziś na spacerze 20 minut!!!! na dworzu -9 , ale liczyłam choć na małą godzinkę. Niestety rozpoczęłam od wyjścia walkę z moim dzieckiem o rękawiczki. Wzięłam ze sobą 5 par , różnego rodzaju. Antek zrzucał je jednak z niezywkła zrecznopscia i pomysłowoscia . Nie jestem panikara przy -2, -3 , ale nie dziecko bez rekawic przy -10. I tak walczymy cała zime. Wczoraj w wozku siedział grzecznie i nie gryzły go rekawice
jak przeczytałam o tych rękawiczkach to się uśmiałam :-) u nas jest podobnie :tak: nawet jak są sznurkiem połączone to potrafił jedną urwać i wyrzucić , na szczęście się znalazła :tak:
strasznie szybko mu tą operację zrobili a to chyba dobrze bo działają , trzymam kciuki i czekam na dalsze wieści
o kurcze szybko ta operacja.... grunt ze juz po wszystkim i jest wsio ok skoro karmi. Mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i Filip szybko do pełni sił dojdzie.
A mały tarł oczy o 9 i poszliśmy spać!!!! no i teraz dopiero sie obudziliśmy hahahahahaha......
no to nieźle pospaliście heheh :-):-):-)

mój to jest ekspres pół godzinna drzemka i gotowy do dlaszego rozrabiania , teraz szybki obiadek i uciekamy na spacerek :-)
miłego dnia

reklama
Do góry