reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Marta o franklinach mi napisz co to hehhehe :)
noo...mi tez jego szkoda bo wredna malpa ze mnie...ale on z typu leniwych jest wiec jakbym byla ciepłym kluchem to oboje bysmy lezeli i nic z tego by nie było :) Najwazniejsze ze zdaję sobie sprawę jaki trudny charakter mam ale nawet nie chce mi sie zmieniac :) Poza tym w domu zawsze jest cos do zrobienia i nie ma czasu na siedzenie. No ale jak juz mały zasnie i H pomyje gary i ogarnie to i owo daję mu spokoj :) Przecież ja tez robie całymi dniami, on przecież wyspi sie w nocy bo przyniesie butlę i dlaej idzie spać a ja niekoniecznie, pojedzie do pracy i siedzi przed kompem cały dzien na swoim forum lub gra w strzelanki, obejrzy film itd wiec nasiedzi sie na dupie a ja na ciągłych obrotach. Mam go oszczedzac kiedy przyjdzie do domu, nigdy!!!! Kąpiele juz należą do niego, chociaż znowu lapię sie na tym ze jak tylko chce przemyc OLinka robie to sama bo szybciej. Ja wymagam i bede wymagala bo sama nie zwalniam tempa przez 24h na dobę a do tego nie przespalam nocy od kiedy zaszlam w ciążę a ze spioch jestem nerwy mi puszczają czasami.

Witajcie nie nadążam juz nawet z czytaniem a gdzie tu odpisywać. U nas ok tyle tyko, że Jasiek zaczyna wszystko wymuszac płaczem buntuje sie na całęgo. Interesują go kable, odkurzacz, pralka itp jak nie pozwalam mu tego wziąść to od razu ryk jakbym go ze skóry obdzierała. CZY WASZE MALUCHY TEŻ MAJĄ TAKIE HISTERIE???
Co do męża to nie jest az taki zły ma swoje za skórą, ale dogadujemy się nie potrafimy isć spać pokłóceni ze sobą. No i na walentynki dostałam rafaello. Za tydzień 21 druga rocznica ślubu zobaczymy jak wtedy się wykaże.

DZIUBASKU GRATULUJĘ SUPER, ŻE JUZ JESTEŚCIE RAZEM.

Mama - mój też mi mówi, że kiedyś to do niego się przytulałam, siadałam na kolanach... ale ile można być tą babką, która się narzuca? ja też czasami chciałabym żeby mnie przytulił, pocałował ot tak.. a nie wymagał bym ja leciała do niego ;-) od czasu do czasu mam pogadanki w celu edukacyjnym męża czego oczekuję od niego i jest ok...
Ula - mam nadzieję, że to tylko zęby, a że wtedy łatwiej o infekcję to prawda... biedne te nasze szkraby.
Pathanka - dokładnie, ma histerię o byle co i potrafi się obrazić...

Piątki wychodzą koło 22 miesiąca do 30 miesiąca - jestem na bieżąco, bo Hance ostatnia piątka się wyżyna - jej pierwsza piątka szła jak miała dwa lata i miesiąc. Niektóre sierpniaki dopiero zaczęły dostawać 5 i ... gorączkują , są marudne itp. Hanka dziś jęczała w nocy " nie kólko , to nie jest kółko"..:szok:

Kurcze post mi się sfrajerzył :/

w telegraficznym skróciie zatem

Frankliny są super, bo nie dość,z ę zabawne to i wychowawcze. Kuba ma ze 30 franklinów.
Ja w skzole prowadzę KLUB PRZYJACIÓŁ ŻÓŁWIKA FRANKLINA i mam wiecej chętnych niż mogę przyjąć a za jednym zamachem mam zajęcia czytelnicze wychowawcze.

Ula ta seria mały chlopiec bardzo fajna ale pierwsze książeczki (mamy wszystkie), bo suplementy - te co wyszły pod koniec roku moim zdaniem do d.. To chyba "karetka mietka" jak sie nie mylę taka o d.. potluc ni w 5 ni w 9 ten test. Biedna, zaniedbana, nikt jej nei chce czytac :D
polecam też serię maly bohater
http://wysylkowa.pl/fraza/maly-bohate,0,k.html

Ostatnia edycja:
a ja z innej paki ;/;/;/
ale mam z d***y dzien :( nie dość ze nic mi sie nie chce, siedze i tyle roboty a ja nic......mam dosc głupich sytuacji z moim pseudo mężem to jeszcze Marcel miączy i płacze pół dnia [i nie zanosi się aby przestał]....coś nie dało mu spac. pokimał ledwo godzine. Zajrzałam w paszcze a tam coraz wiecej wgłębień w dziąsłach na dwójkach dolnych czyli to one go męczą no i nadal wychodzi druga połowa czwórki.........pewnie od dwójek ten katar bo u nas kazdej przebijającej się i wchodzącej jedynce i dwójce towarzyszył katar...........oby do końca.

reklama
Kilolek fakt ta książeczka karetka mietka i ten tekst powala inteligencją i pomysłem ;p
My kupilismy jedną kolejka błażeja i ja znam ją na pamięc, a ze OLis lubi pociągi wiec jest strzalem w 10, potem mąż kupil nie czytając tekstu wlasnie karetkę mietka bo mamy wojka o takim imieniu i sie smialam ze taki beznadziejny tekst. Potem kupilismy lodkę jurka no juz lepszy ale nie to co kolejka.

kurczę mialam zasnąc a nie mogę, zasnelam na 10 minut a serce walilo jak mlotem,,,potem Oli wstał...i marudzi...

Mama mój też marudzi i płacze, w dodatku znowu ma stan podgorączkowy, zaraz mu zmierzę temperaturę, i jest zmieniony w oczkach, ech....
do tego ryczał mi bo zabralam mu srubokręt ktorym wyjmowalam zurzyte baterie z playskóla, tak sie rozplakał ze musialam mu go oddac......miękki mebel ze mnie ;/

Ostatnia edycja:
Do góry