reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

caly styczen na cbeebies trabili ze od 1 lutego przenosza sie na inna platforme(zniama parametrow odbioru czy cos takiego) i zeby sie kontaktowac w tej sprawie ze sprzedawca tych kanalow.Nie wiem jaka Ty masz tv??np z Tv N czy cyfrowym polsatem.
mam polsat cyfrowy

witaski środowe,u mnei za oknem piekne słoneczko i narazie zero wiatru wiec jak wróce od gina to chyba się wybiore na spacerek

reklama
Witam, zaraz jakiś film obejrzymy o ile mala pozwoli. Zeby jej ida i jest tragedia z zasypianiem, wierci sie , kreci, popłakuje. Mam nadzieje ze odleci dość szybko bo od soboty/niedzieli łatwo nie jest.

Dziunka a tobie pradu nie odcieło?? Mam nadzieje ze u was oki wszystko.
Nadmorskie dziewczyny: trzymajcie sie mocno i nie dajcie sie wiatru.

U nas nie, ale migał wczoraj mocno, za to w okolicach nigdzie prądu chyba nie było. Wszystko powywracane: drzewa, przyczepy z reklamami, banery, znaki i co tam jeszcze chcecie. Dziś na szczęście spokój!

Pracy huk, jak zwykle, ech.... A dziś pierwszy dzień w pracy, JUPI!!!

Mama - masz rację, one jak dzikie zwierzątka :-D:-D
Aaaaaa i jeszcze wczoraj zostałam z nimi wieczorem sama, mąż poszedł po bułki, Gośka postanowiła zacząć wstawać na motorku, zwróciłam uwagę, zrezygnowała, wystarczyło odwrócić się i znów popatrzeć - a ona jak długa już leżała... łep pokiereszowany , dwa rozcięcia powierzchowne, ale są , krew leciała , ja od razu do apteczki po wodę utlenioną i maść arnikową, a ta za mną prawie krok w krok i jęczy.... a po 10 min. znów leci do tego motorka...:szok:

haha no i widzisz ja czytam jak sie rozwaliła Twoja młoda a co zrobił mój?? Spadł z fotela ;/ juz nie reaguje jak włazi. Sie nauczyć musi. Ogólnie schodzi tyłem ale teraz mu sie noga podwinęła i bachhhhhhhhhh. Ale spoko spadł na 4 łapy. Otrzepał sie i broi nadal. Aktualnie włazi dalej z pampersem na głowie i krzyczy śeśe czyli siedze. A tydzien temu tak wywinął orła ze język przegryzł od góry. Co jeszcze? wczoraj mysle w kuchni co tak cicho - ide do pokoju a on łyżeczką spija moją kawę rozpuszczalną z mlekiem i mówi z uśmiechem mniam mniam. Takze mam kawowego maniaka. Aha zadzwonił tez do mojej kumpeli z byłej pracy i gadał z nią tzn ona halo halo jest tam kto a on ćeś ćeś czyli czesc. Masakra ryłyśmy ze śmiechu jak juz dorwałam ten tel :)

aha dziewczyny tez mam cyfrowy polsat. Nie mam tu wszystkich programów bo mąż ustawił mi te filmowo-muzyczno-bajkowe-i te przyrodnicze. Reszta jest na innym guziku :D ale wymienie Wam jakie ja tutaj mam kanały z bajkami a wiec: Boomerang, Nickelodeon, Disney XD, Cartoon Network, Disney Playhouse, Polsat Jim Jam, Disney Channel. I to by było chyba na tyle.

Ostatnia edycja:
Mama - mamy dzieci żywe jak ... nie wiem do czego tu porównać, by nikogo nie obrazić ;-) o drobnych przerotkach Goni to nie pamiętam... skubane uwielbiają się turlać razem w łóżku, szczupakiem rzucać się przez ojca wieczorem po ciemku, nie raz serce mi staje w poprzek, jak widzę "wesołe zabawy moich dzieci". No cóż nie mają jeszcze takiej wyobraźni jak my co może się stać... może to i dobrze..?
Co do kanałów dziecięcych mam vectrę i mam jakąś ducktv również prócz wymienionych przez mamę..

Witam się i ja :))) Konrad właśnie maca promienie słońca na podłodze a ja sobie wcinam chlebek własnego wypieku z dżemikiem :))) Zaraz pójde stwora uśpić a sama się wykąpciam i może podłogi umyje... Kawusia też sie przyda bo zasypiam na siedząco. Co do mówienia przez dzieci to mój uparciuch nic nie mówi sensownego tylko beble w swoim języku :)))

ja mam z polsatu cyfrowego pakiet familijny i tez mam te same kanały bajkowe co Mama_i_Marcel
ale nie będę do nich dzwonić bo połączenie się z konsultantem wymaga cierpliowści której mi niestety brak:angry:
nie wiem czy nie przeniose sie do "n" niebawem bo mają ciekawszą oferte (jedyny minus to to że nie mają polsatu a tam czasami fajne filmy lecą)...no ale zawsze można przełączyć na zwykłą antene na polsat

ja mam z polsatu cyfrowego pakiet familijny i tez mam te same kanały bajkowe co Mama_i_Marcel
ale nie będę do nich dzwonić bo połączenie się z konsultantem wymaga cierpliowści której mi niestety brak:angry:
nie wiem czy nie przeniose sie do "n" niebawem bo mają ciekawszą oferte (jedyny minus to to że nie mają polsatu a tam czasami fajne filmy lecą)...no ale zawsze można przełączyć na zwykłą antene na polsat

Sawi "N" już ma polast, wiem, bo szefowa wczoraj własnie nam mówiła że ma polsaty i sama się zdziwiła.

my pod koniec stycznia przedluzylismy umowe w polsacie i za ta sama cene co wczesniej 37 zł mam full pakiet przez 10 miesiecy a do tego dekoder HD z dyskiem :) i zdazylam nagrac na cebbebies pare bajek co pawel lubi ;P

a co do N to dziwne ze polsat jets bo pytalam kolezanke z tydzien temu mowili ze nie maja i chyba nie zapowiada sie ma druga antene taka zwykla zaczepiona i z niej sciagają polsat

Pawel cala noc chnipał :( goraczka 38 :(

reklama
My mieliśmy Cyfrowy Polsat 3 lata a teraz przeniesliśmy się do Cyfry+ bo dla klientów z innej platformy mają fajną oferte ii moge na 2 telewizorach oglądać różne programy bo dostaliśmy 2 dekodery a abonament jeden :))) Mamy Polsat i Mini Mini oraz wreszcie National Geographic :)))

Ostatnia edycja:
Do góry