kilolek
podwójna listopadowa mama
oo portfel to u mnie pierwsza zabawka. Wysttarczy, ze na minute zostawię torebke w zasięgu lapek i już rozpracowany. Dosżlo do tego, ze grubszą kasę chowam w kieszonce na suwak.Dziunka - to super, że Twoje kobitki się tak dogadują! To zapewne zależy od charakteru dzieci, od rodziców itp.
Kikolek - wizja traktora i orania rewelacja... mam kosze z ikei a nawet pudła i ... tyle zabawek, że z nich wychodzą ;-) ból jest taki, że za każdym pobytem cioć, wujków lub przesyłki paczki dostajemy nowe pluszaki, zabawki i ... zaczynam mieć dość.
Hanka z wielkim upodobaniem nosi teraz w siatkach, plecakach.
Właśnie mi małżon doniósł, że młodsza je z upodobaniem flamaster, a jak był w wc to się dorwały do jego portfela.. wyczyściły go doszczętnie. W różnych dziwnych miejscach znalazł karty - porozrzucane po całym domu, bilon był przesypany do foliowej torby i schowany w drukarce, a 10 zł leżało sobie na łóżku starszej - ułańska fantazja moich dzieci mnie poraża....![]()
A co do ilości zabawek to u mnie etż multum za sprawą babć i cioć ale nie tyle ich ilośc co wielkośc mnie wkurza, bo każdy stawia sobie za punkt chonoru przynieśc jak największą. Jakby nie mogli przynieść czegoś malego. I tak półki u Kuby puste a podloga calusieńka zastawiona, bo na półki się nie mieści.
program cąlkiem fajny ale ja wolalam Boogie Beebies na CBbebbes ale zlikwidowalihejmy dzis na 1 wizycie u logopedy bardzo fajna pani i pani psycholog tez super
bedziemy chodzic gdzies raz na tydzien
zobaczymy jeszcze :d Pawełek po sciecu włosów jest grzeczniutki !!
jakby nie moj syn ;P hahaha wlasnie skacze przy muzyce z bajki
polecam jak macie polsat cyfrowy na 68 jest playhoude disney i leci czasem Imagination Movers
![]()
ostatnio pomalowalam se włoski i zafundowalam wizyte u kosmetyczki
ahawygralam ;P
Anandri ja się malo znam ale widzę, ze ty sie odchudzasz i schudłaś juz dużo. Skoro masz plan schudnąć aż 50 kilo to dieta lekkką na pewno nie jest. Pewnie nie jest to wytłumaczenie Twojego stanu ale na pewno dobrze na to nie wpływa. Ja CI radzę odpuść sobie na razie póki masz takie problemy i zobaczysz czy będzie nieco lepiej. A badania jakies poza tym usg robilaś? krew badalaś?