reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

My mieliśmy Cyfrowy Polsat 3 lata a teraz przeniesliśmy się do Cyfry+ bo dla klientów z innej platformy mają fajną oferte ii moge na 2 telewizorach oglądać różne programy bo dostaliśmy 2 dekodery a abonament jeden :))) Mamy Polsat i Mini Mini oraz wreszcie National Geographic :)))

a ja tez mam national geographic, i jakis nat geo wild i jakis discovery worl i kupe tego. jedne zwykłe inne z dopiskiem HD i co innego leci. duzo tego jest na polsacie a i tak ogladam zone reality bo tam ciekawe rzeczy o dziwnych chorobach czy szpitalach takie cus mnie interesuje, ewentualnie TLC.

hahaha czytam Was a mi zupa zaczęła z gara zwiewać :):) nie wiem co mi sie tego tyle narobiło. Niby miała być zupka dla Marcela a bedzie i dla męża :) i to pewnie na dwa dni :D

reklama
Witajcie,
u nasz przesliczna pogoda!!! bylismy juz na spacerku. Tylko 45 minut , ale Antoniusz zażyczył sobie drzemki;-)
Dziś przyjeżdza Alicja więc mam czas spokojnie na fryzjera ;-)
zajadam ciasto z mandarynkami i jabłkami , popijam kawe i zycze Wam tyle słońca ile u nas

Dziunka daj znać jak A poszło!!!

witam mamusie,
ale miałam dziś sen, mmmm, aż nie chciało mi się oczu otwierac :D
Krystian od rana marudzi, a jak mu daje zabawki to nimi we mnie rzuca. najchętniej to by chciał laptopa, lujek jeden.

co do moich dolegliwosci to aktualnie sie nie odchudzam, a poza tym dolegliwosci były przed odchudzaniem. poza tym lekarka ktora dała mi tabsy powiedziała, że musze schudnac bo mam w tej chwili już nei nadwage a otyłosc i powiedziała, że byc moze przez hormony mam taki problem z wagą. hormony mialam robione w lipcu. progesteron i TSH na dolnej granicy normy. mysle ze jak tylko unormuje krwawienie to zaraz pojde na ponowna kontrole hormonów i zrobie tez całościową morfologie :)

dziś pogoda u nas kiepska, ale na spacerek trzeba isc, bo sie umówiłam z klientką, ze jej kosmetyki podrzuce ... a tak mi dobrze w łóżeczku.

no i w koncu znam date odbioru kluczy do mieszkanka. ponoc w sobote :D

my pod koniec stycznia przedluzylismy umowe w polsacie i za ta sama cene co wczesniej 37 zł mam full pakiet przez 10 miesiecy a do tego dekoder HD z dyskiem :) i zdazylam nagrac na cebbebies pare bajek co pawel lubi ;P

a co do N to dziwne ze polsat jets bo pytalam kolezanke z tydzien temu mowili ze nie maja i chyba nie zapowiada sie ma druga antene taka zwykla zaczepiona i z niej sciagają polsat

Pawel cala noc chnipał :( goraczka 38 :(

My mieliśmy Cyfrowy Polsat 3 lata a teraz przeniesliśmy się do Cyfry+ bo dla klientów z innej platformy mają fajną oferte ii moge na 2 telewizorach oglądać różne programy bo dostaliśmy 2 dekodery a abonament jeden :))) Mamy Polsat i Mini Mini oraz wreszcie National Geographic :)))

Ale ja głupia jestem, z cyfrą + pomyliłam, SOOOORKKIIII

hejka ja na chwileczkę
Olis wstał wyjątkowo ok 7, przyszła sąsiadeczka i zamiast jesc sniadanie gawędziłam z nią. Olis zasnął niedawno, ja wstawiłam dla niego zupkę, sama jem pączka (jakie teraz te pączki ohydne....) i piję capuccino i zaraz zmykam do łóżka przed tv.
Dzisiaj moze na kulki z małym skoczę ale są od 16 dopiero, wezmę tesciów to sobie popatrzą jak Olis z mamą się czołga ;p

Marta ja to widzę ze u Ciebie południe zawsze z ciastem i kawką :)

Ja dzis wyjątkowo skusilam sie na pączka w sklepie, Olinkowi kupilam drożdzówkę z jabłuszkiem (napatrzylam sie na anawawki dziewczynki) Olis podłubał w niej i miał ją centralnie w nosie, babcia zje, bo i pączek nie bałdzo ;/

U mnie dzis wieje znowu, wiec moze Olinka potem w MT na plecach do lasu zabiorę, mam go przy naszej ulicy, tam moze nie bedzie tak wiac.

zmykam :)

Ula koło południa Antek zazwyczaj śpi i mam czas zeby wypic kawke w spokoju;-) pije tylko rozpuszczalna , ale wole herbate. A ciastko hmmm to zalezy co moja waga rano pokaze .
Myszkin leży w samym słońcu na sywanie i się opala

Ja nie mam zwyczaju pic kawki ale jakos ostatnio capuccino popijam z rana. Zawsze kawa kojarzy mi się z fajeczkiem ;p pewnie gdybym miala, maz popala zakurzylabym sobie bo mały spi :) Wypilam kawkę, ogarnęlam BB, zupkę OLinkowi ogorkową robię (nie dam smietany ani jogueru ciekawe co z tego wyjdzie, dzis babcia miala polewają kapusniakowa zrobic ale wybyla do dentysty do W-wy wiec musialam cos sama wymyslec a juz tych warzywnych mi sie nie chce robic wiec pierwszy raz Olinek ogorkową zje, zje.....na wyrost powiedziane jeszcze ;p
Buzia po wczorajszym jogurcie chyba sie nie pogorszyla chociaż brzydko znowu wygląda, co sie zaleczy to znowu zaczerwieni a nic nie daję z nabiału, no poza wczorajszym incydentem. Na szczescie ciałko opanowane.

wy tu o kawce, herbatce a mis ei marzy taki wlasny ekspresik do robienia pysznej Latte, bo tylko taka kawkę lubię. mrrrrr.. koniec, wyłaczam kompa i mykam na spacerek, bo mały już trze oczka - czas pospac na swierzym powietrzu :D

wy tu o kawce, herbatce a mis ei marzy taki wlasny ekspresik do robienia pysznej Latte, bo tylko taka kawkę lubię. mrrrrr.. koniec, wyłaczam kompa i mykam na spacerek, bo mały już trze oczka - czas pospac na swierzym powietrzu :D
ja mam nadzieje ze juz za pare dni napie sie mojej Latte :D

Pawełkowi lepiej juz narazie spi mam nadzieje ze wstanie uśmiechniety :) na gazie dusi sie marchewka do rybki po grecku :) mmm

reklama
HAHAHAHAHAHA uwielbiam jak anawawka pisze o swoich szataniacach :-D czasem opisy pasują jak do dzikich zwierzątek które złapali, pobadali i wypuścili dalej do dzikiej dżungli hehehehehehe :):) mój tez ma 7 ząbków - noce mega marudne chociaz śpi ale kreci sie niemiłosierni już nie mówiąc ze panicz zażądał spania między rodzicami ;/ szkoda tylko ze zadnych buł na dziąsłach nie widzę a katarek jest, więc na zęby ale przeczucie mam ze pojdą dolne dwójki pomimo tego że nie są czerwone ale jest juz delikatne wgłębienie. No cóż pozostaje nam to przetrwać i czekać..
HAHAHAHA DOBRE!!!

to zadzwon do cyfrowego polsatu i popros o info na jakim kanale szukac tych bajek
na polsacie cąly miesiąc informowali, ze nie będzie już Cbeebies dostępne, ze przenosza na N telefizję i cos tam jeszcze.
Ja musze A. zmolestować zeby ta N podłączył albo się sama wezmę. Ze 2 miesiące temu jak przedłużalismy internet w tp to nam dali N za darmo na 3 miesiące i jakos jeszcze zapakowany dekoder stoi.

Do góry