agrafka80
Fanka BB :)
dla mnie to jest HIT:
"Ułóż dla niego poduszki i zaproponuj, że zdejmiesz mu buty. Mów cichym, kojącym i miłym głosem."
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia Gratulacje dla siostry i Ciebie ;-) , Dolce gusto ma większe kapsułki od reszty (ale może jest jakiś podobny) , generalnie ja się spotkałam z kapsułkami od innych ekspresów to były wielkości śmietanki do kawy a te niestety są większe ,hej chce sie pochwalic ze wygrałam <tzn siostra mi wygrala bo sobie wczoraj tez wygrała> ekspres DOLCE GUSTO
i tu pytanie do dziewczyn czy inne kapsułki tez dzialaja w ekspresie czy tylko oryginalne? wiem ze AniaS ma taki![]()
też mi się te kosze podobają ,żałuje że nie widziałam ich wcześniej bo pewnie bym kupiła ,ale może do następnego bejbika sobie sprawię ;-)Muszę Wam powiedzieć, że kupiłam dla Filipa kosz wiklinowy do spania na kółkach, generalnie można powiedzieć, ze to taki wózek pokojowy) Rewelacja, bo będę mogła go przemieszczać jak będzie spał do pomieszczenia, gdzie Olaf nie będzie w danym momencie mu przeszkadzał bo jednak Olaf bawi się albo u siebie albo u nas w pokoju i nigdy nie wiadomo gdzie go poniesie...żałuję, ze nie miałam takiego łóżka dla Olafcia
![]()
my mamy wspólne konto w mbanku i nie narzekam , ING dla nowych klientów ma niezłe oferty ale dla stałych tragediaGdzie założyć konto?
Mbank, inteligo? MBank niestety odpadł, bo nie ma w mieście nikogo z przedstawicieli,a podpisać przez kuriera nie opłaca się (bo to chyba się płaci?). Inteligo? Co możecie polecić?
Aaaa zapomniałam napisać że mieliśmy wypadek. Asia się przewróciła, porządnie rozpłakała, A podchodzi a tam cała rączka we krwi, na podłodze plamy, przyniósł mi ją do kuchni, krew kapała i to porządnieprzemyliśmy wodą utlenioną, po chwili przestało lecieć i okazuje się że ma dziurkę w paznokciu
Mądry tata dał klucze do zabawy i jak się wywróciła musiały jej jakoś przebić ten paznokietek. Nie wiem dokładnie jak, pojęcia nie mam! Teraz A ma nauczkę!
![]()
współczuje przeżyć związanych ze studiami ,ale niestety takie panie biurokratki są , ech ja to się nawet nie wypowiadam co przeszłam w samym urzędzie miasta jak chcieliśmy Kubie pesel wyrobić ,na szczęście i u ciebie i u mnie skończyło się dobrzeHey Kobitki! Witam się z Wabi po kilkudniowej abstynenecji babyboomowej z powodu pobytu teściowej. Próbowałam Was nadrobić ale nidyrydy wiec przeczytałam tylko ostatnie strony i chciałam pogratulowac Kasi wygranej a Asieńce Dziunkowej przesłać buziaczki dla paluszka, niech się goi.
Ja właśnie siedzę i testuje zakupiony wczoraj automat do chleba... ciekawe czy wyjdzie)) Kobitki, jakiego ja stresa wczoraj przeszłam... Postaram sie w skrócie.... Ja jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej ale w tamtym roku aby przedłużyć termin musiałam wpisać się ponownie na 4 semestr i miałam tylko zapłacić za seminarium 300 zł. To tez uczyniłam więc wszystko było ok. Wczoraj dostaje maila, że mam zaległe opłaty na kwote 2600... Normalnie zbladłam... pół nocy nie spałam, nic nie jadłam... Dziś dzwonie rano a to pomyłka, źle zaznaczyły w systemie... Tej ulgi długo nie zapomne
)) A z drugiej strony jestem wściekłe na te babska, normalnie zawału bym dostała...
))