reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Gdzie założyć konto?

Mbank, inteligo? MBank niestety odpadł, bo nie ma w mieście nikogo z przedstawicieli,a podpisać przez kuriera nie opłaca się (bo to chyba się płaci?). Inteligo? Co możecie polecić?
Dziunka, ja mam w Aliorze i sobie go chwalę..mogę gdzie bądź wypłacić pieniądze z bankomatu, bo mam za darmo, przelewy także za darmo- płacę tylko za kartę - 5 zł miesięcznie..

reklama
ło matko Dziunka...gdybym się tak zachowała jak piszą w poradniku dobrej zony Hubert pomyslałby ze albo mam temoeraturę, albo cos przeskrobałam........brrr.... Dam to do przeczytania mojemu męzowi hehehhehhehehehe

Gdzie założyć konto?

Mbank, inteligo? MBank niestety odpadł, bo nie ma w mieście nikogo z przedstawicieli,a podpisać przez kuriera nie opłaca się (bo to chyba się płaci?). Inteligo? Co możecie polecić?

Aaaa zapomniałam napisać że mieliśmy wypadek. Asia się przewróciła, porządnie rozpłakała, A podchodzi a tam cała rączka we krwi, na podłodze plamy, przyniósł mi ją do kuchni, krew kapała i to porządnie:szok:przemyliśmy wodą utlenioną, po chwili przestało lecieć i okazuje się że ma dziurkę w paznokciu:szok: Mądry tata dał klucze do zabawy i jak się wywróciła musiały jej jakoś przebić ten paznokietek. Nie wiem dokładnie jak, pojęcia nie mam! Teraz A ma nauczkę!:angry:

ja mam mBank i polecam, kuriera sie nie placilo a i wszystko mozna samemu przez internet pozalatwiac :)

dziunka w ING ŚLĄSKI konto DIRECT wszystko za darmo tylko warunkiem jest że musisz przez m-c kartą w sumie 100 zł zapłacić mój mąż dzisiaj sobie je otworzył naprawdę warto za przelewy 0zł za prowadzenie konta 0zł tylko płatności kartą wymagają:-):-)

kurier jest za darmo jeśli chodzi ci o konta typowo internetowe :tak::tak:

Gdzie założyć konto?

Dziunka ja mam od paru dobrych lat w mBanku i w Inteligo.
Kiedyś mBank był dużo leszy, teraz wolę Inteligo. W jednym i drugim nie płaci się za kartę ani za konto. Za przelewy też już chyba nie.

Zalety Inteligo:
- bardzo wygodny serwis internetowy
- nie dzwonią bez przerwy z ofertami
- dużo bankomatów BP

Wady:
- zdrapkowa karta kodów
- autoryzacja płatności podpisem

Zalety mBank:
- hasła jednorazowe sms
- autoryzacja płatności PIN

Wada mBank:
- nie wszędzie są bakomaty euronet, teraz jest trochę lepiej bo można też za darmow wypłacić z cash4you i z WBK

Mądry tata dał klucze do zabawy i jak się wywróciła musiały jej jakoś przebić ten paznokietek. Nie wiem dokładnie jak, pojęcia nie mam! Teraz A ma nauczkę!:angry:

biedna Asiulka, ucałuj rączkę :*
Ja też daję klucze do zabawy bo Ala uwielbia... i za każdym razem się boję zeby sobie czegoś nie zrobiła :/
Więcej nie dam, paznokiec się do wesela zagoi, chociaż pewnie bolało, ale jak pomyślę, ze się małe może przewrócić i tym kluczem w oko... BRRRR...

Poradnik dobrej żony z 1955 roku

i książki historyczne - HerstoriA

A teraz z części „Rad dla mężczyzny”: Po zakończeniu intymnego aktu z żoną, powinniście pozwolić jej iść do łazienki, iść za nią nie powinniście. Dajcie jej pobyć samej. Być może zechce ona popłakać.

:-D:-D:-D

:))))))))

poczytam resztę złotych myśli w wolnym czasie.. :)

reklama
Do góry