reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

fajnie pracować w domu??

Pracuje tak 1-2 razy w tygodniu. Fajnie głównie dlatego, ze zaoszczędzam czas (2 godziny w sumie) na podróży do i z pracy, wiec możemy z Alusią spokojnie się wybrać do żłobka i trochę wcześniej ją odbieram. No i mogę spokojnie śniadanie zjeść :)

A tak w ogóle to mam póki co super elastyczność w pracy :)

reklama
Agrafka - to fajną masz "górę";-) , u mnie niestety by to w robocie nie przeszło, a z drugiej strony nie wiem czy bym umiała nie zajmować się przy okazji domem... ale to insza inszość.
Świeci słońce i ... chce się żyć, tak pełną piersią :-D

dziunka w ING ŚLĄSKI konto DIRECT wszystko za darmo tylko warunkiem jest że musisz przez m-c kartą w sumie 100 zł zapłacić mój mąż dzisiaj sobie je otworzył naprawdę warto za przelewy 0zł za prowadzenie konta 0zł tylko płatności kartą wymagają:-):-)

kurier jest za darmo jeśli chodzi ci o konta typowo internetowe :tak::tak:

Ja mam w ING konto Komfort i też jestem zadowolona. Choc czasem zdarzają im się awarie :dry:

Pracuje tak 1-2 razy w tygodniu. Fajnie głównie dlatego, ze zaoszczędzam czas (2 godziny w sumie) na podróży do i z pracy, wiec możemy z Alusią spokojnie się wybrać do żłobka i trochę wcześniej ją odbieram. No i mogę spokojnie śniadanie zjeść :)

A pracujesz jako kto? Ja też tak chcę!

Pazurek Asi ma dziurkę tak prawie że na dole, zastanawiam się czy jej paznokieć nie zejdzie:-(chociaż A mówi że będzie normalnie rósł, aż pewnego dnia to się obetnie...ech..

Ja też tak chcę!!!!!! Super, że sa jeszcze takie prace ;)))
Agrafka - to fajną masz "górę";-) , u mnie niestety by to w robocie nie przeszło, a z drugiej strony nie wiem czy bym umiała nie zajmować się przy okazji domem... ale to insza inszość.
Świeci słońce i ... chce się żyć, tak pełną piersią :-D

Przeslij troche tego słońca ;))) U nas chmury, szaro i buro... Ja juz odkurzyłam mieszkanie a dzidek bawi się w swoim pokoju wiec ide sobie kawke zrobic ;)))

Pazurek Asi ma dziurkę tak prawie że na dole, zastanawiam się czy jej paznokieć nie zejdzie:-(chociaż A mówi że będzie normalnie rósł, aż pewnego dnia to się obetnie...ech..

Dziunka paznokiec napewno nie odpadnie jezeli ma tylko mala dziurke :) musialby odchodzic przynajmniej do polowy zeby odpadl ;-) Nie raz mialam klientki ktore przychodzily z uszkodzonymi paznokciami tak ze az strach bylo patrzec a nic sie nie stalo. spokojnie odrastal ;-)

Anawawka- zazdrosze tej ladnej pogody. U nas taki wiatr ze cala noc nie przespalam tak glosno bylo. Slonce niby cos sobie swieci ale nie ma mowy o wyjsciu.

Agrafka- super masz prace ;-)

I ja sie dzis witam. Dawno nic nie pisalam na listopadzie. Czytam codziennie ale nie mam czasu na pisanie. Ciagle pomagam mamie i zalatwiam formalnosci... za duzo ode mnie wymagaja. no ale rodziny sie nie wybiera.
Oli ciagle choruje, juz mam dosc. w Polsce idziemy do pediatry i tutaj w UK tez ale dopiero 24 luty. Tutaj rodzinny lekarz nie widzi problemu z tym ze Oliver jest dokladnie co tydzien chory. Nie zdazy sie wykurowac a juz cos nowego lapie. Ciagle goraczki, kaszel i katar ale oskrzela i pluca ma czyste. Prawdopodobnie Oliver ma dziecieca astme, ale dowiemy sie wiecej na wizycie z pediatra.

No nic zycze milego dnia dziewczyny :)

Klaudziu nawet jak ta dziurka jest przy dole płytki? To nie jest tak że z góry co się urwało, tylko na dole jest ta dziurka? Zrobię fotklę to Wam pokażę;-)

Witam po koszmarnej nocy. Jem wlasnie sniadanko, mala ma drzemke, obiad sie robi, pogoda straszna, dziś chyba spaceru nie bedzie.
Dziunka caluski dla Asi.
Anawawka trzymam kciuki za Gośke i jej serducho
MamaMarcel zamilkla??

Ide dalej czytac ;-)

Klaudziu nawet jak ta dziurka jest przy dole płytki? To nie jest tak że z góry co się urwało, tylko na dole jest ta dziurka? Zrobię fotklę to Wam pokażę;-)

Zrob fotke to postaram Ci sie dokladnie powiedziec ale jestem na 99% pewna ze nic sie z tym nie stanie. Moja ciocia w zeszlym roku wbila sobie w najmniejszy paznokiec ogromna drzazge NAPRAWDE BYLA DUZAAA! Wbila sie pod paznokiec na cala dlugosc, bol ogromny! paluch jej krwawil a drzazgi nie dalo sie wyciagnac bo paluch spuchl a drzazga ktora probowalam wyciagnac pod lampa powiekszajaca targala i strzepila sie z kazdym pociagnieciem. Dopiero po tyg gdy ciotka wrocila z wakacji udalo mi sie wyciagnac cala drzazge. praktycznie caly paznokiec odchodzil od palca ale skrocilam jej go ile sie dalo tak zeby nie mogla nim nigdzie zachaczyc i pomalutku sie wygoilo i pazurek odrosl ;-) a wygladalo to tragicznie. Ciotka ma dluga plytke paznokcia a a drzazga byla ok 7-8 mm dluga! ;-) Nic sie nie martw! dzieciaczkom tak szybko rosna pazurki ze zaraz bedzie jak nowka :D

Witamy i my u nas szaro buro i ponuro. Nadrobiłam Was ale nie pamiętam co miałam odpisać.

DZIUNKA ja mam w Lukas Bank wszystko za darmo tylko w miesiąc musisz zrobić zakupy kartą za 100zł. Ucałuj paluszek Asiuli.

reklama

ja właśnie jakoś nie mam z tym problemu - odstawiam Alusię do żłobka, przychodzę jem śniadanie, siadam w kąciku komputerowym (jest za taką ścianką więc widok mieszkania mnie nie rozprasza) i jestem sumiennym pracownikiem :)

A pracujesz jako kto? Ja też tak chcę!

Ja też tak chcę!!!!!! Super, że sa jeszcze takie prace ;)))

Agrafka- super masz prace ;-)

Praca sama w sobie nie jest aż taka super, bo to praca w wielkiej korporacji IT, odmóżdżajaca i nie dająca żadnej frajdy. Ale teraz nie narzekam, udało mi się trafić w projekt w którym mam dużą elastyczność, także to pól etatu super sobie układam i mam dużo czasu dla Ali.

Do góry