reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
boze :( dosc mam dzis ... moj syn dzis daje popalic od rana !!!!! ;(

moj dzisiaj spal do 9 szoook potem przez 2 godziny mialam go juz dosc, na koniec sie rozryczal i zasnal mi na rekach. Nic mi nie jadl, mleko bleee, moze zje ta wczorajsza mamina pomidorowkę, tylko to wczoraj zjadl i kilka łyzek kaszki na kolacje. Ja mam dzisiaj na obiad golonke w kapuscie, mąż sobie tak wymyslil, a ja robie. No niech mu będzie mam juz przygotowana i ide wstawic bo ze 2 godziny bedzie sie meczyc w piekarniku

dziunka myślę że wypróbuje twój sposób na kurczaka bo brzmi całkiem nieźle :)

I smakuje super, zawsze robię to na imprezki ;-) sałatka gyros + te kurczaczki to obowiązkowy zestaw:-D

mama ja sobie tak myślę, ze jak ona ta nogę ciętą miala o ona chyba nie powinna chodzić?

Zla matka ze mnie... przyszlam do domu na 3 godziny, bo zaraz lece na rade i tylko patrze i kombinuje jakby tu dzieci zajać zeby móc choc troche posiedziec w spokoju :( nie jest dobrze

E tam zła, przemęczona po prostu, ot co! Ja też z moją dwójką wyrobić nie mogę, głowa mnie popołudniami strasznie boli, modlę się o SŁOŃCE!!!!

Mój Oliś dzis jak zwykle kochany hehehe nie mogę szczególnie narzekać. Właśnie mu gotuję zupkę z łososiem....:-D ciekawe kto bedzie to jadł...wczoraj była szpinaczkowa to zjadł, H też ale jak dzis zobaczy łososiową padnie trupem :-D jakos zup nie potrafię robić, najbardziej lubiłam polewajki ze szkoły a ja zawsze przedobrzam :zawstydzona/y: i nie jest taka dobra, ech...lepiej mi wychodzą wykwintniejsze potrawy z przepisów a nie zupy:-(
mialam sie polozyc a siedzę w kuchni, ech...
dla meza dzis na pocieszenie zrobię skrzydełka a'la KFC z płatkami kukurydzianymi, tego chyba nie schrzanię :-D

U nas też dziś mega marudny dzień teraz panicz zasnął zmęczyło go to ciągłe popłakiwanie.

MAMA oj faktycznie jak tak mało je to niedobrze. Może za szybko wypisali ją ze szpitala.

ETNA zdrówka dla Pawełka :)

Wróciłyśmy. Ojej ledwo żyje. Musze obiad zrobić: dziś hamburgery hehe. Dziunka daj dokłądny przepis na tego kurczaka. Mam cycyki to moze jutro zrobie. Byłam u dietetyczki i mam zrobic liste rzeczy jakie jem , dokladnie ile, o której i co, przez 3 dni notowac i sie pojawic. Zbadala mnie jakims sprzetem i stwierdzila ze tłuszczyku mam w sam raz, nie jestem niedożywiona i pewnie odżywiam sie oki ale za dużo trace kalorii. Policzy ile kalorii jem i dobierze mi diete, zebym nabrała troche miesni. Ogolnie fajna babka. A jaka zdziwiona byla, nawet żadnej ulotki mi dać nie mogła bo wszyscy tylko sie odchudzja-jej słowa ;-)

Martolinka gdyby pawel doszedl do siebie to moze czw/pt wpadniecie, no chyba że masz stracha, ale Antek to twarda sztuka (po mamusi).

Sandra pewnie , ze tak. Jak tylko Paweł dojdzie do "towarzyskiego " stanu to jesteśmy:tak:
twarda sztuka ? odbieram to jako komplement;-)
GIEOSKA ja byłąm wczoraj w galerii i naprawde w Bershce sa super okazje. Kupiąłm dwie pary jeansów za 100 zł
no i super ciuchy i ceny w carry

My dzis pojechaliśmy z rana do Władysławowa nad prawdziwe morze, potem spacer w chuście i sen w niej. Potem wizyta u kolezanki i jestesmy:tak:

Ilonka ja też robię sie kurczak. Przed ciążą 48 kg przy 160 cm. W ciąży przytyłam 22 kg ważylam 70 a cieszylam sie jak głupia, każda sie odchudzala po ciąży wsrod moich kolezanek a ja nie chcialam stracic ani grama :) W ciąży odzywialam sie super, jadłam regularnie, nie ruszalismy sie nigdzie bez jedzenia, nie objadalam sie dziko ale mialam ochotę na sniadanko, na przekąski itd a teraz...z lenistwa, ze zmęczenia nic nie jem. Jak czytam na odchudzaniu u nas ile dziewczyny jedzą to oczom nie wierze nawet w diecie, ja nie mam takiego apetytu, sniadanie jem późno a do tego nijakie, spalam kalorie w ciągu dnia bo w ciągłym ruchu itd, apetytu nie mam, ważę juz ok 52 a tak nie chce dalej schudnąć bo wiem jak ciężko jest przytyć niestety :( Nie jestes sama :) Myslę ze tutaj u mnie regularnosc zrobiłaby swoje i brak lenistwa!

EDIT. Marta czemu we władku prawdziwe morze a w sopocie nie? hehehe do wladka tylko jeździlam sie opalać :)

Mój panicz spi juz 3,5h a ja z nudów umieram :) nic chyba zacznę buszować zeby sie zbudził.

Kupilam na allegro małemu do pokoiku to:
http://allegro.pl/kolorowe-literki-dekoracyjne-imie-dziecka-16cm-mis-i1418447652.html
i to:
http://allegro.pl/auta-kolorowa-drewniana-dekoracja-ozdoba-literki-i1418447653.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry