reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Sandra pewnie , ze tak. Jak tylko Paweł dojdzie do "towarzyskiego " stanu to jesteśmy:tak:
twarda sztuka ? odbieram to jako komplement;-)
GIEOSKA ja byłąm wczoraj w galerii i naprawde w Bershce sa super okazje. Kupiąłm dwie pary jeansów za 100 zł
no i super ciuchy i ceny w carry
My dzis pojechaliśmy z rana do Władysławowa nad prawdziwe morze, potem spacer w chuście i sen w niej. Potem wizyta u kolezanki i jestesmy:tak:
komplement :)))) jak najbardziej

hej hej i juz po wizycie lekarza jak i po pielęgniarki. Ciocia ma zapalenie oskrzeli ;/ Dostała kroplówki na wzmocnienie i antybiotyk w zastrzykach. Wierzycie mi albo nie ale ledwo zipie.....w glowie mi sie kreci od gorączki i od 7 rano zjadłam tylko pół twarożku na słodko + 2 kawy. Nie mam na nic czasu...... i jeszcze musze czekac az zejdzie kroplówa i odłaczyc od wenflonu ;/ A moj jeszcze z japą..... jeszcze troche to ciotka mnie przezyje chyba ;/

Teraz czekamy na "Jaka to melodia?" :) ja w zasadzie w ciągu dnia nie oglądam telewizji ( czasem ddtvn ) , ale to moj ukochany teleturniej. Młody przy nim szaleje!!! kwiczy , krzyczy , tany tany , niesamowite jak mu sie oczy swieca:)

My też czekamy, Konrada ulubiony program ;))) MAMA nie zazdroszcze... Zrób sobie wieczorewk dla siebie,kąpiel, jakiś filmik. Musisz też myśleć o sobie. Mam nadzieje, że ciotce się poprawi... Trzymaj sie kochana...

Teraz czekamy na "Jaka to melodia?" :) ja w zasadzie w ciągu dnia nie oglądam telewizji ( czasem ddtvn ) , ale to moj ukochany teleturniej. Młody przy nim szaleje!!! kwiczy , krzyczy , tany tany , niesamowite jak mu sie oczy swieca:)

pawel niedoczeal, zasnal na lozku w butach
bedziemy musieli go jeszcze chyba budzic, sama nie wiem czy dospi do rana

Właśnie wyliczyłam że w miesiącu luty będziemy mieli całe 700 zł do dyspozycji, z czego musimy opłacić mieszkanie, rachunki, jedzenie i co tam jeszcze chcecie. Nic, tylko pójść powiesić się do lasu:-(

reklama
Do góry