reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ech M jeszcze w robocie.Zaraz powinien być i padnie pewnie spać. Odpuszcze mu dziś nocny dyźur do dziecka :)
przejrzałam chyba już wszystkie posty na tym forum więc idę pod wodę i poczytam sobie Zwierciadło
Miłego wieczora!!!!

reklama
Pawel dopiero zasnal, co sie naplakal i najeczal to jego, glowa mnie rozbolala, a Bartek zasnal w ciuchach razem z nim

Ja w ferie dyzuruje sama, ale od poniedzialku rowno-uprawnienia będą

Dziunka a czemu ta malo??? Jak tam przesluchanie?

a ja frajerka sama wstaję do dzieci. Mój nie slyszy jak płaczą czy wołają co prawda mówi żebym go zbudziła to on pójdzie ale zwykle zapominam i odruchowo od razu lecę. Poza tym mój znaim sie wyszykuje... jakby na bal szedł a nie do dzieciaka - musi sie ubrac bo mu zimno: skarpety i dres :/ a potem jesczez wysikać... ja już 3 razy jestem w tym czasie na miejscu a zanim on dolezie to ię dzieciaki cąłkiem rozbudzaja, nie mówiąc juz o mnie

dziunka - nie zalamuj sie. Wszystko sie jakos ulozy;) trzymam kciuki.
etna- jak tam Pawelek? Lepiej juz?
mama - biedna:( wspolczuje! Musisz jakos to wszystko ogarnac, mysl o sobie tez, nie tylko o cioci...i maz Ci musi pomoc bo inaczej sie wykonczysz:(
kilolek ale mnei rozbawilo to co napisalas jak Twoj maz wstawalby do dzieci heh:)
Moj wstaje bez zadnego problemu, oczywiscie jak jest w domu bo pracuje prawie caly czas na nocki. W weekendy wstaje ale daje mu odespac caly tydzien wiec czesciej ja wstaje ale...to zdarza sie raz na tydzien moze bo Mlody przesypia na szczescie cale noce;)
ale mnie wkurza moj, lezy tu kolo mnie chory, narzeka, wzdycha, ledwo na oczy patrzy bo goraczke ma(nawet prace sobie odpuscil co znaczy ze rzeczywiscie chory) i mu mowie: idz juz do lozka a nie wzdychaj jakbys umierac mial to sobie skroty meczow oglada:wściekła/y: nie przegada, oddycha jakby umierac mial. Wkurza mnie jak nie wiem co;/ az sluchawki zalozylam i slucham muzyki bo zwariuje;/ chyba niewyrozumiala jestem troche...:(

polaaa tak to juz jest jak chlop chory to umierajacy

Pawel dzieki, nawet, nawet, ale marudzil dzisiaj na calego no i spal jedno szczescie. Jeszcze niech ten kaszel nas opusci i bedzie dobrze, goraczka mam nadzieje ze poszla w zapomnienie

reklama
Dziunka współczuje i doskonale cie rozumiem co to za ból, w tamtym roku co miesiac mielismy taka sytuacje i gdyby nie moja mama i teściowa to byśmy pewnie w długi popadli, jesc co nie mieli. Ale pamietaj ze po burzy wychodzi slonce, i tego ci życze. Twoj A ma juz prace czyli bedzie z górki. Trzymam kciukasy za was, moja ty siostro bliźniaczko. ;-)
Kilolek twoj maz jest poprostu świetny hehe
Etna zdrówka dla synka

Witam wszystkie. Ja znowu z samego rana w internecie, to już podchodzi pod uzależnienie. Ja wstaje i włączam kompa, nawet jesli nie bede go używać, chore. Dziś wielki dzien, idziemy na 10.00 do klubu mam, zobaczymy czy Majka bedzie miala sie z kim pobawic a ja z kim pogadac. Pozniej do urzedu pracy zobaczyc czy staż jakiś maja. Ma ktoś z was taki bujak: LITTLE TIKES BUJAK KONIK NA BIEGUNACH +GRATISY (1388077736) - Aukcje internetowe Allegro , czekam na opinie bo chce kupic.

Do góry