Etna, Marta sprzedajemy bo nie mamy pieniędzy na mieszkanie :-( potrzebujemy 1000 zł do końca miesiąca :-( Sandra, to samo pytanie zadał A "Jak będziemy dojeżdżać do Etny", bo do Marty to chociaż ciapągi jeżdżą ;-)
no i ma chłop racje, piwo mu daj ode mnie!!!
ale tak na serio to mam tu dworzec więc można dojechać np z gdyni pociągiem, no i przystanek PKS i "Gryf"
Decyzje pewnie przemysleliscie, a samochod uda wam sie sprzedac tak szybko? Dziunka a ten twoj chłom szukał czegoś dorywczo? czy postanowiliscie, że on będzie z dziećmi? Bo ja już nawet myślałam o jakimś supermarkiecie, albo stacji paliw tam zawsze szukaja ludzi do pracy, sama zawsze dorabiałam w takich miejscach. Np mógłby zlozyc papiery w jakimś sklepie ze sprzedaza mebli jako sprzedawca, albo całkiem w innej dziedzinie. Tam nawet mozna isc na kase a szkolenia oni we wlasnym zakresie przeprowadzaja, bo ja nie wątpie że ciężo Wam z dwojką dzieci jak tylko Ty pracujesz. A tysiac płacicie na miesiac?
My w lutym tez mamy wegiel do kupienia, prad, smieci, OC i przeglad samochodu, raty stałe i w lutym oglaszamy bankructwo na miesiac
Mój mały dla odmiany pospał przez caly dzień UWAGA 25 minut
Poszedl spac o swojej stalej smiesznej godzinie 20.10, zawsze mi 5 minut na Wspolnej przeleci, a 10 po maly spi i moge zawsze wlaczyc telewizor
Kilolku to jakas dziwna fobia, ale kazdy ma swoja.
Ja zycie bym oddała za moje babcie a juz staruszki, bo ja jestem najstarsza z calej rodziny (a jako ciekawostka to mój mąż jest najmłodszy, a między nami 5 lat różnicy). Ja moją babcię w ciaży kąpałam w szpitalu, bo wolala z nami niz z obca pielegniarką. Ale dla mnie opieka nad nią była czymyś naturalnym, ona opiekowala sie mna jako dzieckiem teraz moja kolej. Ja strasznie ją kocham, pomimo już jej wieku i rożnym ułomności. Pawel tez bardzo lubi prababcię, jak ją odwiedzamy to siedzi u niej na kolanku na wozku.
Pawel po narodzinach wogole nie byl glodny bo babcia tak mnie nakarmila nalesnikami z truskawkami, ze przez dwa dni nie musialam jesc. odwiedzilam ją o 16 i jej nalesniki dla nas :-) a o 22 jechalam na porodowke