reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Dziunka a czemu sprzedajecie samochod? cos pisalaś ostatnio
Jak bedziesz do nas przyjezdzac

Pawel zasnal po 12 wiec dzisiaj tylko jeden sen, w nocy jeszcze mial dosc duzo goraczke i musialam zbijac. rano tez jeszcze goracza, kaszel, oczy załzawione, ale moze juz jutro bedzie lepiej

Dziubasku no jeszcze poczeajcie do terminu :)
jak sie czujesz? jak nocki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziubasek - powodzenia:) ale fajnie, juz niedlugo Filipek bedzie z Wami:)
aga - Piccadilly piszesz, lepszego miejsca nie moglyscie znalez:tak: az mnie wziela chec na zakupy w Londynie, musze sie znowu wybrac:-)
etna - zdrowka dla Pawelka! Z Moim juz troszke lepiej, na szczescie:) kaszel jest jeszcze bardzo brzydki ale juz nie ma goraczki:) a ja tez sie w miare lepiej czuje:) nudno bo siedzimy caly dzien w domu znowu, ale coz wazne zeby wyzdrowiec do wyjazdu do Polski

aga - Piccadilly piszesz, lepszego miejsca nie moglyscie znalez:tak: az mnie wziela chec na zakupy w Londynie, musze sie znowu wybrac:-)

polaa pocieszające co piszesz ja nigdy nie byłam w Londynie a to Piccadilly na mapie lokalizację ma super więc oby przynajmniej a metrze zaoszczędzimy:-)
3mam kciuki za Kubusia zeby choróbsko do wyjazdu poszło sobie

Witajcie,
M robi pit , ja kupiłam spod do pizzy , dodałąm co chciałam i sie piecze;-) Antek spi i teraz zagladam do Was.
Synek wrzucił mi wczoreaj do prania banana, i wyprał sie razem z całą furą kolorowych ciuchów....
Dziunka dlaczego sprzedajecie auto?Jak kotek?
Właśnie wrocilismy od tescia. Kupiąłm młodemu kilka sztuk body i nowe sztućce:tak:
a jak Wam mija niedziela?
Moja mama jest młoda babcia bo ma 46 lat:tak:

Witajcie,
M robi pit , ja kupiłam spod do pizzy , dodałąm co chciałam i sie piecze;-) Antek spi i teraz zagladam do Was.
Synek wrzucił mi wczoreaj do prania banana, i wyprał sie razem z całą furą kolorowych ciuchów....
Dziunka dlaczego sprzedajecie auto?Jak kotek?
Właśnie wrocilismy od tescia. Kupiąłm młodemu kilka sztuk body i nowe sztućce:tak:
a jak Wam mija niedziela?
Moja mama jest młoda babcia bo ma 46 lat:tak:

Hmm a mi sie wydawało ze dziś sobota :-D:-D:-D:-D

Etna, Marta sprzedajemy bo nie mamy pieniędzy na mieszkanie :-( potrzebujemy 1000 zł do końca miesiąca :-( Sandra, to samo pytanie zadał A "Jak będziemy dojeżdżać do Etny", bo do Marty to chociaż ciapągi jeżdżą ;-)

Co do kota to dopiero w domu zauważyłam że jest nienaturalnie gruby, jak sie okazało, pani zapomniała nas poinformować że ma zaburzenia pokarmowe czy jakoś tak, bo długo był głodzony i teraz zjadłby konia z kopytami. No i zjadł, dwie miski suchego, do ostatniego kawałka, gdzie Feliksowi starcza na jedna na cały dzień.
Leją się niemiłosiernie, Feliks nie spuszcza nowego z oka, mam nadzieję że się nie zzagryzą.

mama ja cie doskonale rozumiem, bo ja tez nie moglabym sie opiekować osobą niedołeżną. Inna sprawa, ze mus to mus. Nie jest chwalebne to co teraz napisze ale przydzę sie starymi ludxmi :( no jakąś fobię mam najwyraźniej. Juz jak byłam mała to odrzucąlo mnie od starej prababci. Zwlaszcza zapach sarości mi przeszkadza.
Na razie się nie martw, bo ciocia jakoś sobie radzi i z tego co piszesz to najwyraxniej stara sie byc ja najmniejszym ciężarem. Spróbuj troszkę wyjść, choć do sklepu. Wysiusiaj ja wczesiej, postaw cos do picia w zasięgu reki, to nie niemowle jak będzie wysikana to pól godizny czy nawet godzinę spokojnie sama wytrzyma. Zostaw jej telefon w zasięgu reki i idx odetchnij. a po woli wydłużaj wyjścia tylko naszykuj jej wszytsko czego może potrzebować.
A jak już sie zdaży że trzeba będzie się nią zajmowac cąly czas to wtedy wybierz sie w jakies bardzo ważne miejsce np do lekarza na co najmniej pół dnia i zostaw swojego z ciocia i marcelem, zobaczysz że od razu inaczej będzie spiewał.

dziubasku super, ze już malec gotowy. Teraz już tylko czekamy :D

reklama
Etna, Marta sprzedajemy bo nie mamy pieniędzy na mieszkanie :-( potrzebujemy 1000 zł do końca miesiąca :-( Sandra, to samo pytanie zadał A "Jak będziemy dojeżdżać do Etny", bo do Marty to chociaż ciapągi jeżdżą ;-)

no i ma chłop racje, piwo mu daj ode mnie!!!
ale tak na serio to mam tu dworzec więc można dojechać np z gdyni pociągiem, no i przystanek PKS i "Gryf"

Decyzje pewnie przemysleliscie, a samochod uda wam sie sprzedac tak szybko? Dziunka a ten twoj chłom szukał czegoś dorywczo? czy postanowiliscie, że on będzie z dziećmi? Bo ja już nawet myślałam o jakimś supermarkiecie, albo stacji paliw tam zawsze szukaja ludzi do pracy, sama zawsze dorabiałam w takich miejscach. Np mógłby zlozyc papiery w jakimś sklepie ze sprzedaza mebli jako sprzedawca, albo całkiem w innej dziedzinie. Tam nawet mozna isc na kase a szkolenia oni we wlasnym zakresie przeprowadzaja, bo ja nie wątpie że ciężo Wam z dwojką dzieci jak tylko Ty pracujesz. A tysiac płacicie na miesiac?
My w lutym tez mamy wegiel do kupienia, prad, smieci, OC i przeglad samochodu, raty stałe i w lutym oglaszamy bankructwo na miesiac :p

Mój mały dla odmiany pospał przez caly dzień UWAGA 25 minut :baffled:
Poszedl spac o swojej stalej smiesznej godzinie 20.10, zawsze mi 5 minut na Wspolnej przeleci, a 10 po maly spi i moge zawsze wlaczyc telewizor :dry::dry:

Kilolku to jakas dziwna fobia, ale kazdy ma swoja.
Ja zycie bym oddała za moje babcie a juz staruszki, bo ja jestem najstarsza z calej rodziny (a jako ciekawostka to mój mąż jest najmłodszy, a między nami 5 lat różnicy). Ja moją babcię w ciaży kąpałam w szpitalu, bo wolala z nami niz z obca pielegniarką. Ale dla mnie opieka nad nią była czymyś naturalnym, ona opiekowala sie mna jako dzieckiem teraz moja kolej. Ja strasznie ją kocham, pomimo już jej wieku i rożnym ułomności. Pawel tez bardzo lubi prababcię, jak ją odwiedzamy to siedzi u niej na kolanku na wozku.
Pawel po narodzinach wogole nie byl glodny bo babcia tak mnie nakarmila nalesnikami z truskawkami, ze przez dwa dni nie musialam jesc. odwiedzilam ją o 16 i jej nalesniki dla nas :-) a o 22 jechalam na porodowke:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry