AniaSm
Fanka BB :)
dużo zdrówkano i mam...zapalenie pluc ledwo zyje! A moje dziecko na dodatek zaczelo teraz goraczkowac, no porazka nawet nie mam sily sie Nim zajac (tzn. juz sobie spi od 5minut bo zasypial na stojaco) wszystko naraz
martolinka - jak weszlam w tego drugiego linka to zamarlam nie moge ogladac takich rzeczy
buciki świetne :-)Ale mnie męczycie z tymi butami ;-), z chęcią się pochwalę, ale one nie są aż takie czerwone jak szpilki Martolinki . Zdjęcie robiłam przed chwilą, więc trochę się błyszczy bo słabe światło:
Zobacz załącznik 319744 Zobacz załącznik 319743
butelkę z miekką rurką myję taką małą szczoteczką do butelek Dr Browns bo kiedyś ich używałam , a niekapki mam aventu ,dokupuje tylko co jakiś czas nowy ustnik do butelekTe linki... masakra.....
To jest nienormalne....
-----------
Dziewczyny mam pytanie o mycie niekapków. Ja mam taki TT z twardym ustnikiem i mimo, że myję go przy każdej zmianie wody - 2-3 razy dziennie i przelewam wrzątkiem prawie codziennie to dziś z ciekawości zaczęłam czyścić wykałaczkami dziurki w ustniku i był tam brud
Wywalam wieczko, bo nie wierzę że uda się je doczyścić - Ala pije w tym kubku tylko wodę albo kompot, ale popija z niego jedzenie wiec jakieś resztki jedzenia się tam mogą dostawać.
Jak myjecie takie kubeczki ? Biorąc pod uwagę że ustniki ciężko się myje, chyba będę kupować co miesiąc nowy :/
u nas idą te zęby i wyjść nie mogą , chciałambym żeby już mu wyszły wszystkieno u nas tez zębole w natarciu. Kilka dni temu wysżła ostatnia czwórka, dziś pierwsza trójka, a jeszcze jedna męczy. Dziąsełku już mocno biale, więc myslę, ze niezbyt dlugo to potrwa, bo znów nie je i marudzi.