E
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
o matko! jakim to trzeba być kretynem. Jeszez matkę po cżęści moze jestem w stanie zrozumieć, bo szok, tragedia itd ale cholera przeciez nie robi tych zdjęć sama to nikt rozsądny się nie znalazł. Kit niech se zrobi to zdjęcie ale jak można włączac w to dzieci i to tak małe??? Normalnie powinni zamknąć kobietę. A ta cała akcja ze zdjęciami może i teraz jest charytatywna ale pomysl padl i za moment przestanie być. Nim Ci charytatywni się wyszkolą to inni zaczną na tym kasę zbijać. Dla mnie juz kretyństwem jest robienie zdjec na pogrzebie a jeszcze z martwym dzieckiem, a co dalej? zdjęcie z babcią w kostnicy? nosz ***** alez się zbulwersowałamSzokujące zjawisko: Kult martwych dzieci w sieci - mamacafe.pl - portal młodej mamy a tu coś bardziej szokującego!!!!
ten link nie dla wrażliwców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://i34.tinypic.com/2rnhqj9.jpg
uhhhhhh
anawawka duża ta dziurka? Mój Kuba ma dziurkę ale małą za to swiszczał od urodzenia. Jak był malutki to gołym uchem bylo slychać, 2 tygodnie miał jak dostalismy skierowanie na echo, ze wzgledu na szmery ale mowili by się nie śpieszyć i od razu zapisali to chyba z 5 miesięcy miał jak w końcu to echo się odbyło i zaraz potem wizyta u kardiologa. No w kosmos to on raczej nie poleci o odrzutowcach też moze zapomniec ale w niczym innym ma mu to nie przeszkadzać.
agrafka80
Fanka BB :)
Te linki... masakra.....
To jest nienormalne....
-----------
Dziewczyny mam pytanie o mycie niekapków. Ja mam taki TT z twardym ustnikiem i mimo, że myję go przy każdej zmianie wody - 2-3 razy dziennie i przelewam wrzątkiem prawie codziennie to dziś z ciekawości zaczęłam czyścić wykałaczkami dziurki w ustniku i był tam brud
Wywalam wieczko, bo nie wierzę że uda się je doczyścić - Ala pije w tym kubku tylko wodę albo kompot, ale popija z niego jedzenie wiec jakieś resztki jedzenia się tam mogą dostawać.
Jak myjecie takie kubeczki ? Biorąc pod uwagę że ustniki ciężko się myje, chyba będę kupować co miesiąc nowy :/
To jest nienormalne....
-----------
Dziewczyny mam pytanie o mycie niekapków. Ja mam taki TT z twardym ustnikiem i mimo, że myję go przy każdej zmianie wody - 2-3 razy dziennie i przelewam wrzątkiem prawie codziennie to dziś z ciekawości zaczęłam czyścić wykałaczkami dziurki w ustniku i był tam brud
Wywalam wieczko, bo nie wierzę że uda się je doczyścić - Ala pije w tym kubku tylko wodę albo kompot, ale popija z niego jedzenie wiec jakieś resztki jedzenia się tam mogą dostawać.
Jak myjecie takie kubeczki ? Biorąc pod uwagę że ustniki ciężko się myje, chyba będę kupować co miesiąc nowy :/
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
moje dziecko wstało dzis o 18 odsypiało nockę, o 20.30 o dziwo juz kleiło mi sie do rąk i ziewało, wiec polozylam sie z nim spać do łóżka, probował usnąć godzinkę i nie mógł hehehe tak wiec znowu bryka ajjjj
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
a Marcelos sie przebudził ;/ to juz 3 nocka z nami w łóżku....zawsze tak jest jak atakują zęby, bo normalnie spi w łóżeczku. Zas sie bedzie rozwalał. W dziąsłach rośnie mu lewa dolna czwórka - jest mega czerwona buła. No i bardzo zmierzły, płaczliwy i atakująco-gryzący. Dzisiaj obudził mnie ogryzając mi łokieć....
Ehhh ..
Martolinka - niezłe te linki... no cóż ja sobie tego nie wyobrażam, ale jak widać są ludzie obdarzeni dziwnym gustem..
Polaa - zdrowia, mam nadzieję, że synek zdrowy będzie, a Ty szybko dojdziesz do siebie...
Etna - współczuję mężowi objazdów..., buty bossskie
Dziunka - fajnie zestaw futrzaków Ci się powiększa;-)
Kikolek - dziura 10-12 mm, kardiolog 31 stycznia , więc wtedy dowiem się więcej..
Agrafka - ja właśnie nakupiłam pełno takich kubków, żeby każdy był do czego innego, sama nie wiem czym myć te dziurki...
Martolinka - niezłe te linki... no cóż ja sobie tego nie wyobrażam, ale jak widać są ludzie obdarzeni dziwnym gustem..
Polaa - zdrowia, mam nadzieję, że synek zdrowy będzie, a Ty szybko dojdziesz do siebie...
Etna - współczuję mężowi objazdów..., buty bossskie
Dziunka - fajnie zestaw futrzaków Ci się powiększa;-)
Kikolek - dziura 10-12 mm, kardiolog 31 stycznia , więc wtedy dowiem się więcej..
Agrafka - ja właśnie nakupiłam pełno takich kubków, żeby każdy był do czego innego, sama nie wiem czym myć te dziurki...
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
no u nas tez zębole w natarciu. Kilka dni temu wysżła ostatnia czwórka, dziś pierwsza trójka, a jeszcze jedna męczy. Dziąsełku już mocno biale, więc myslę, ze niezbyt dlugo to potrwa, bo znów nie je i marudzi.
Edit: anawawka no najmniejsza ta dziurka nie jest,bo my mamy 5mm ale wydaje mi się bez tragedi. Mam koleznakę, której córeczka miała 3 cm (jest po operacji). A wiesz, ze te dziurki mogą się z wekiem zarastać? Musisz poczekac co powie kardiolo ale nie matw sie na zapas, bo może wcale interwencja jakaś drastyczna nie bedzie konieczna
Edit: anawawka no najmniejsza ta dziurka nie jest,bo my mamy 5mm ale wydaje mi się bez tragedi. Mam koleznakę, której córeczka miała 3 cm (jest po operacji). A wiesz, ze te dziurki mogą się z wekiem zarastać? Musisz poczekac co powie kardiolo ale nie matw sie na zapas, bo może wcale interwencja jakaś drastyczna nie bedzie konieczna
Ostatnia edycja: