reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ale mnie męczycie z tymi butami ;-), z chęcią się pochwalę, ale one nie są aż takie czerwone jak szpilki Martolinki :-p. Zdjęcie robiłam przed chwilą, więc trochę się błyszczy bo słabe światło:

100_6997 [50%].jpg 100_6996 [50%].jpg

reklama
o matko! jakim to trzeba być kretynem. Jeszez matkę po cżęści moze jestem w stanie zrozumieć, bo szok, tragedia itd ale cholera przeciez nie robi tych zdjęć sama to nikt rozsądny się nie znalazł. Kit niech se zrobi to zdjęcie ale jak można włączac w to dzieci i to tak małe??? Normalnie powinni zamknąć kobietę. A ta cała akcja ze zdjęciami może i teraz jest charytatywna ale pomysl padl i za moment przestanie być. Nim Ci charytatywni się wyszkolą to inni zaczną na tym kasę zbijać. Dla mnie juz kretyństwem jest robienie zdjec na pogrzebie a jeszcze z martwym dzieckiem, a co dalej? zdjęcie z babcią w kostnicy? nosz ***** alez się zbulwersowałam

uhhhhhh

anawawka duża ta dziurka? Mój Kuba ma dziurkę ale małą za to swiszczał od urodzenia. Jak był malutki to gołym uchem bylo slychać, 2 tygodnie miał jak dostalismy skierowanie na echo, ze wzgledu na szmery ale mowili by się nie śpieszyć i od razu zapisali to chyba z 5 miesięcy miał jak w końcu to echo się odbyło i zaraz potem wizyta u kardiologa. No w kosmos to on raczej nie poleci o odrzutowcach też moze zapomniec ale w niczym innym ma mu to nie przeszkadzać.

Te linki... masakra.....
To jest nienormalne....

-----------

Dziewczyny mam pytanie o mycie niekapków. Ja mam taki TT z twardym ustnikiem i mimo, że myję go przy każdej zmianie wody - 2-3 razy dziennie i przelewam wrzątkiem prawie codziennie to dziś z ciekawości zaczęłam czyścić wykałaczkami dziurki w ustniku i był tam brud :(
Wywalam wieczko, bo nie wierzę że uda się je doczyścić - Ala pije w tym kubku tylko wodę albo kompot, ale popija z niego jedzenie wiec jakieś resztki jedzenia się tam mogą dostawać.

Jak myjecie takie kubeczki ? Biorąc pod uwagę że ustniki ciężko się myje, chyba będę kupować co miesiąc nowy :/

moje dziecko wstało dzis o 18 odsypiało nockę, o 20.30 o dziwo juz kleiło mi sie do rąk i ziewało, wiec polozylam sie z nim spać do łóżka, probował usnąć godzinkę i nie mógł hehehe tak wiec znowu bryka :) ajjjj :)

a Marcelos sie przebudził ;/ to juz 3 nocka z nami w łóżku....zawsze tak jest jak atakują zęby, bo normalnie spi w łóżeczku. Zas sie bedzie rozwalał. W dziąsłach rośnie mu lewa dolna czwórka - jest mega czerwona buła. No i bardzo zmierzły, płaczliwy i atakująco-gryzący. Dzisiaj obudził mnie ogryzając mi łokieć....

Ehhh ..
Martolinka - niezłe te linki... no cóż ja sobie tego nie wyobrażam, ale jak widać są ludzie obdarzeni dziwnym gustem..:szok:
Polaa - zdrowia, mam nadzieję, że synek zdrowy będzie, a Ty szybko dojdziesz do siebie...
Etna - współczuję mężowi objazdów..., buty bossskie:-D:-D
Dziunka - fajnie zestaw futrzaków Ci się powiększa;-):-D
Kikolek - dziura 10-12 mm, kardiolog 31 stycznia , więc wtedy dowiem się więcej..
Agrafka - ja właśnie nakupiłam pełno takich kubków, żeby każdy był do czego innego, sama nie wiem czym myć te dziurki...

reklama
no u nas tez zębole w natarciu. Kilka dni temu wysżła ostatnia czwórka, dziś pierwsza trójka, a jeszcze jedna męczy. Dziąsełku już mocno biale, więc myslę, ze niezbyt dlugo to potrwa, bo znów nie je i marudzi.

Edit: anawawka no najmniejsza ta dziurka nie jest,bo my mamy 5mm ale wydaje mi się bez tragedi. Mam koleznakę, której córeczka miała 3 cm (jest po operacji). A wiesz, ze te dziurki mogą się z wekiem zarastać? Musisz poczekac co powie kardiolo ale nie matw sie na zapas, bo może wcale interwencja jakaś drastyczna nie bedzie konieczna

Ostatnia edycja:
Do góry