reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Siema LEjdis:-D

Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)

Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci było:-Dkocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić:-D

Cleosiu tęsknić będę :( może w playu się rozejrzyj?

cześć laski:-):-):-):-)
ale produkujecie...

dziunka pluszak cudny

Kochamy Laurę
Pamiętacie Laurę? Dziś ostatni dzień ( do 12 w południe) głosowania na blog roku!!!! Dziewczynki nie żałujcie smsów. Ta dziewczynka na nas liczy. Jezeli nie macie jeszcze pomysłu co zrobić z 1 %, przeczytajcie jej historię i wszystko stanie się jasne!!!

oczywiście też wysłałam smsa:-):-)

Dziunka - dzięki, mam nadzieję, że będzie dobrze... najpierw mnie łupie między oczy, rozpadam się na kawałki, a potem zaczynam działać i widzieć pozytywy - małżon żyje, moja znajoma ma 65 lat, urodziła dziecko, do 55 lat nie wiedziała o "dziurze", więc nie jest tak źle.

Ania na pewno będzie dobrze!!!!:-):-):-):-)

tak do poczytania jakto w pl nasze dzieci sa oszukiwane Koniec afery słoiczkowej. Gerber zmieni recepturę

ech... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Siema LEjdis:-D

Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)

Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci było:-Dkocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić:-D

cleo trzymam &&

Chyba przerzucamy się na jedną drzemkę. Antek właśnie usnął. Byliśmy na chustowym spacerze w jakże zimowej aurze :)
Rybkę doprawiłam . Mąż bardzo lubi więc jeszcze dostanie surówkę z kiszonej kapusty!!!
Cleo oby się Wam tam poukładało

my mamy jedną i jest ok:tak::tak:

:) my od rana w rozjazdach robie zakupy dla mamy bo jutro juz wyjezdzamy z samego rana a wracamy w niedziele jak sie uda w sobote zaliczymy Basen z Pawłem :)
miał byc dzis aparat do odebrania ale dzwonilam i dopiero w poniedziałek :( ehhh no trudno trzeba poczekac ...
musze sie spakowac odwiedzic dzis dwie babcie :-o i do pracy na 17 ciekawe czy wyrobie sie :D haha ;P

Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms :D

Kasia a wy jedziecie za granicę czy mama w PL??

polaa zdrówka dla was:tak:

mnie gardło boli... muszę się wykurować bo w pn z koleżanką do Londynu lecimy:-):-)

Cleosiu tęsknić będę :( może w playu się rozejrzyj?

kochana mam i w playu :D
chodzilo mi o telefon oczywiście.
a net to tylko przez TP tam można.dobrze że w ogóle można haha

wrócilismy ze spacerku,Igorek spacerował no przepięnie.cały park sam na malusich nóżkach:-)
pod koniec się zmęczył i uklękł tak śmiesznie i wsadziłam do wózeczka.

a ja nic nie spakowana jeszcze :D czekam aż D przyniesie kartony.

dla Babć kupione kwiatki w doniczce z fajną karteczką "Dla Kochanej BAbci" a dla teściowej kupiłam dodatkowo książkę o przetworach bo to maniaczka a kurat była wyprzedaż:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje dziecię pospało dzis do 18, najpierw 14.45 do 16.45 przebudził sie i zasnął ponownie na moich rękach a potem ze mną w sypialni - spalismy do 18. Ewidentnie odsypiał "parówkową noc" :( No ja nie wiem o ktorej pojdzie spać, ech...
Dla nas najlepiej jest jak wstajkemy ok 8.30, kładziemy sie na drzemkę 12-13 i chodzimy spac 20-21 a dzis to poprzestawialo się.

Marta weszlam na linki i zaraz wyszłam ;/

Tatus jeszcze z pracy nie wrocił zachaczył o rodziców (tesciów) a ja tanczę z Olinkiem, to miłośnik Vivy i 4funtv ;p

reklama
ale Ci fajnie:-) na dlugo lecicie i na wyprzedaze sie zalapiecie super:-)a kto bedzie sie Igim zajmowal jak ciebie nie bedzie?

Podpisuję się pod tym i zazdroszczę Aguś straaaasznie!

kochana mam i w playu :D
chodzilo mi o telefon oczywiście.
a net to tylko przez TP tam można.dobrze że w ogóle można haha

wrócilismy ze spacerku,Igorek spacerował no przepięnie.cały park sam na malusich nóżkach:-)
pod koniec się zmęczył i uklękł tak śmiesznie i wsadziłam do wózeczka.

a ja nic nie spakowana jeszcze :D czekam aż D przyniesie kartony.

dla Babć kupione kwiatki w doniczce z fajną karteczką "Dla Kochanej BAbci" a dla teściowej kupiłam dodatkowo książkę o przetworach bo to maniaczka a kurat była wyprzedaż:-)

Ja miałam najpierw internet w playu, potem kupiłam sobie kartę do telefonu. No to dobrze że tp tam sięga :D

Kobieto nie masz co robić? Ja nie jestem w stanie czytać takich rzeczy i wogóle nie wchodzę w te Wasze linki :( sama pom.óc nikomu nie mogę a spać po takich info przez miesiąc nie idzie :/

No i z kotem jajeczka. Bo ten na zdjęciu, Pluszak, to brat tego co mieliśmy dostać. Mieliśmy poczekać na kastrację tylko. No ale pani do nas właśnie dzwoniła że kotek , Opel, którego inni państwo zarezerwowali jednak jest wolny, jest zaszczepiony i też śliczny, a brat Pluszaka trochę nieoswojony jeszcze i może być z nim problem. I nie wiem co teraz??
Malborski Dom Pomocy Kotom tu jest na fotce ten Opel.

Do góry