reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Siema LEjdis:-D

Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)

Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci było:-Dkocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić:-D

Cleosiu tęsknić będę :( może w playu się rozejrzyj?

cześć laski:-):-):-):-)
ale produkujecie...

dziunka pluszak cudny

Kochamy Laurę
Pamiętacie Laurę? Dziś ostatni dzień ( do 12 w południe) głosowania na blog roku!!!! Dziewczynki nie żałujcie smsów. Ta dziewczynka na nas liczy. Jezeli nie macie jeszcze pomysłu co zrobić z 1 %, przeczytajcie jej historię i wszystko stanie się jasne!!!

oczywiście też wysłałam smsa:-):-)

Dziunka - dzięki, mam nadzieję, że będzie dobrze... najpierw mnie łupie między oczy, rozpadam się na kawałki, a potem zaczynam działać i widzieć pozytywy - małżon żyje, moja znajoma ma 65 lat, urodziła dziecko, do 55 lat nie wiedziała o "dziurze", więc nie jest tak źle.

Ania na pewno będzie dobrze!!!!:-):-):-):-)

tak do poczytania jakto w pl nasze dzieci sa oszukiwane Koniec afery słoiczkowej. Gerber zmieni recepturę

ech... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Siema LEjdis:-D

Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)

Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci było:-Dkocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić:-D

cleo trzymam &&

Chyba przerzucamy się na jedną drzemkę. Antek właśnie usnął. Byliśmy na chustowym spacerze w jakże zimowej aurze :)
Rybkę doprawiłam . Mąż bardzo lubi więc jeszcze dostanie surówkę z kiszonej kapusty!!!
Cleo oby się Wam tam poukładało

my mamy jedną i jest ok:tak::tak:

:) my od rana w rozjazdach robie zakupy dla mamy bo jutro juz wyjezdzamy z samego rana a wracamy w niedziele jak sie uda w sobote zaliczymy Basen z Pawłem :)
miał byc dzis aparat do odebrania ale dzwonilam i dopiero w poniedziałek :( ehhh no trudno trzeba poczekac ...
musze sie spakowac odwiedzic dzis dwie babcie :-o i do pracy na 17 ciekawe czy wyrobie sie :D haha ;P

Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms :D

Kasia a wy jedziecie za granicę czy mama w PL??

polaa zdrówka dla was:tak:

mnie gardło boli... muszę się wykurować bo w pn z koleżanką do Londynu lecimy:-):-)

Cleosiu tęsknić będę :( może w playu się rozejrzyj?

kochana mam i w playu :D
chodzilo mi o telefon oczywiście.
a net to tylko przez TP tam można.dobrze że w ogóle można haha

wrócilismy ze spacerku,Igorek spacerował no przepięnie.cały park sam na malusich nóżkach:-)
pod koniec się zmęczył i uklękł tak śmiesznie i wsadziłam do wózeczka.

a ja nic nie spakowana jeszcze :D czekam aż D przyniesie kartony.

dla Babć kupione kwiatki w doniczce z fajną karteczką "Dla Kochanej BAbci" a dla teściowej kupiłam dodatkowo książkę o przetworach bo to maniaczka a kurat była wyprzedaż:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moje dziecię pospało dzis do 18, najpierw 14.45 do 16.45 przebudził sie i zasnął ponownie na moich rękach a potem ze mną w sypialni - spalismy do 18. Ewidentnie odsypiał "parówkową noc" :( No ja nie wiem o ktorej pojdzie spać, ech...
Dla nas najlepiej jest jak wstajkemy ok 8.30, kładziemy sie na drzemkę 12-13 i chodzimy spac 20-21 a dzis to poprzestawialo się.

Marta weszlam na linki i zaraz wyszłam ;/

Tatus jeszcze z pracy nie wrocił zachaczył o rodziców (tesciów) a ja tanczę z Olinkiem, to miłośnik Vivy i 4funtv ;p

reklama
ale Ci fajnie:-) na dlugo lecicie i na wyprzedaze sie zalapiecie super:-)a kto bedzie sie Igim zajmowal jak ciebie nie bedzie?

Podpisuję się pod tym i zazdroszczę Aguś straaaasznie!

kochana mam i w playu :D
chodzilo mi o telefon oczywiście.
a net to tylko przez TP tam można.dobrze że w ogóle można haha

wrócilismy ze spacerku,Igorek spacerował no przepięnie.cały park sam na malusich nóżkach:-)
pod koniec się zmęczył i uklękł tak śmiesznie i wsadziłam do wózeczka.

a ja nic nie spakowana jeszcze :D czekam aż D przyniesie kartony.

dla Babć kupione kwiatki w doniczce z fajną karteczką "Dla Kochanej BAbci" a dla teściowej kupiłam dodatkowo książkę o przetworach bo to maniaczka a kurat była wyprzedaż:-)

Ja miałam najpierw internet w playu, potem kupiłam sobie kartę do telefonu. No to dobrze że tp tam sięga :D

Kobieto nie masz co robić? Ja nie jestem w stanie czytać takich rzeczy i wogóle nie wchodzę w te Wasze linki :( sama pom.óc nikomu nie mogę a spać po takich info przez miesiąc nie idzie :/

No i z kotem jajeczka. Bo ten na zdjęciu, Pluszak, to brat tego co mieliśmy dostać. Mieliśmy poczekać na kastrację tylko. No ale pani do nas właśnie dzwoniła że kotek , Opel, którego inni państwo zarezerwowali jednak jest wolny, jest zaszczepiony i też śliczny, a brat Pluszaka trochę nieoswojony jeszcze i może być z nim problem. I nie wiem co teraz??
Malborski Dom Pomocy Kotom tu jest na fotce ten Opel.

Do góry