martolinka
Mama i nie tylko :-)
20 min ??!!! widać ma ciekawsze rzeczy do robienia niż spanie Mój wciąż śpi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siema LEjdis
Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)
Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci byłokocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić
Kochamy Laurę
Pamiętacie Laurę? Dziś ostatni dzień ( do 12 w południe) głosowania na blog roku!!!! Dziewczynki nie żałujcie smsów. Ta dziewczynka na nas liczy. Jezeli nie macie jeszcze pomysłu co zrobić z 1 %, przeczytajcie jej historię i wszystko stanie się jasne!!!
Dziunka - dzięki, mam nadzieję, że będzie dobrze... najpierw mnie łupie między oczy, rozpadam się na kawałki, a potem zaczynam działać i widzieć pozytywy - małżon żyje, moja znajoma ma 65 lat, urodziła dziecko, do 55 lat nie wiedziała o "dziurze", więc nie jest tak źle.
tak do poczytania jakto w pl nasze dzieci sa oszukiwane Koniec afery słoiczkowej. Gerber zmieni recepturę
Siema LEjdis
Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)
Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci byłokocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić
Chyba przerzucamy się na jedną drzemkę. Antek właśnie usnął. Byliśmy na chustowym spacerze w jakże zimowej aurze
Rybkę doprawiłam . Mąż bardzo lubi więc jeszcze dostanie surówkę z kiszonej kapusty!!!
Cleo oby się Wam tam poukładało
my od rana w rozjazdach robie zakupy dla mamy bo jutro juz wyjezdzamy z samego rana a wracamy w niedziele jak sie uda w sobote zaliczymy Basen z Pawłem
miał byc dzis aparat do odebrania ale dzwonilam i dopiero w poniedziałek ehhh no trudno trzeba poczekac ...
musze sie spakowac odwiedzic dzis dwie babcie :-o i do pracy na 17 ciekawe czy wyrobie sie haha ;P
Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms
mnie gardło boli... muszę się wykurować bo w pn z koleżanką do Londynu lecimy:-):-)
Cleosiu tęsknić będę może w playu się rozejrzyj?
ale Ci fajnie:-) na dlugo lecicie i na wyprzedaze sie zalapiecie super:-)a kto bedzie sie Igim zajmowal jak ciebie nie bedzie?
kochana mam i w playu
chodzilo mi o telefon oczywiście.
a net to tylko przez TP tam można.dobrze że w ogóle można haha
wrócilismy ze spacerku,Igorek spacerował no przepięnie.cały park sam na malusich nóżkach:-)
pod koniec się zmęczył i uklękł tak śmiesznie i wsadziłam do wózeczka.
a ja nic nie spakowana jeszcze czekam aż D przyniesie kartony.
dla Babć kupione kwiatki w doniczce z fajną karteczką "Dla Kochanej BAbci" a dla teściowej kupiłam dodatkowo książkę o przetworach bo to maniaczka a kurat była wyprzedaż:-)
Szokujące zjawisko: Kult martwych dzieci w sieci - mamacafe.pl - portal młodej mamy a tu coś bardziej szokującego!!!!
ten link nie dla wrażliwców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://i34.tinypic.com/2rnhqj9.jpg