reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Siema LEjdis:-D

Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)

Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci było:-Dkocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić:-D

reklama
Ja właśnie wysłałam Olisia z babcią na spacerek, wietrzę mieszkanko, tatus wczoraj o 23.30 smażył krewetki z czosnkiem (mialam mu zrobic w ciescie ale zarzuciłam focha i ani krewetek wczoraj ani dzis obiadu nie bedzie ;p ) zabieram sie za prasowanie, bo kolejne dwa prania poszły w ruch.

Cleo miłej przeprowadzki i szybkiego zaklimatyzowania się. Toc to nie jakas przeprowadzka z dołu na górę tak jak u mnie a i tak musialam sie zaklimatyzować w nowych kątach a zmiana całkowita otoczenia, miasta....ja bym w portki ze strachu robiła hehehehe POWODZENIA!!!!!!!

Cleo miłej przeprowadzki i szybkiego zaklimatyzowania się. Toc to nie jakas przeprowadzka z dołu na górę tak jak u mnie a i tak musialam sie zaklimatyzować w nowych kątach a zmiana całkowita otoczenia, miasta....ja bym w portki ze strachu robiła hehehehe POWODZENIA!!!!!!!

dzięki.jak teść się ogarnie z paleniem pprzez okno a Igi będzie ładnie spał w łóżeczku to już resztę przezyję chyba:-D
dziś mimo pobudek na cyca spał do 7 rano w łóziu:-)

Chyba przerzucamy się na jedną drzemkę. Antek właśnie usnął. Byliśmy na chustowym spacerze w jakże zimowej aurze :)
Rybkę doprawiłam . Mąż bardzo lubi więc jeszcze dostanie surówkę z kiszonej kapusty!!!
Cleo oby się Wam tam poukładało

Cleo - udanej przeprowadzki!! Wszystko bedzie dobrze:) oj, podziwiam Cie:D ja bym z tesciowa nie zamieszkala ale pamietam, ze pisalas ze Twoja jest super itp.:)
dziunka - 2kotek?? super, zazdroszcze:) tez bym chciala jakies zweirzatko ale nie mamy mozliwosci bo czesto latamy do Polski i nie ma go z kim zostawic a szkoda:(

a ja padam:( goraczka w nocy prawie 40 st. Masakra:( dzisiaj chyba sie wybiore ze soba do lekarza bo nie mam juz sily na nic, z nosa leci, tak kaszle, ze zaraz pluca wypluje, w nocy sie spac nie dalo aa:( a kubus na szczescie troszke lepiej, katarek jeszcze ma i kaszle Go troszke ale widac, ze humorek lepszy.

Mama no wlasnie sie waham z ta pekinska. Chyba jej dam 3 łyżki zupy spróbować i zobacze. Chociaż pekinka ciezka chyba nie jest i tez czytalam ze po 6 m-cu mozna dawac.

Ah u nas też biało i + 5 wiec dlugo śnieg nie poleży.

Cleo trzymam kciuki za przeprowadzke, pamietaj ze w bibliotekach jest darmowy internet (zebys za dlugo nie milczala przypadkiem).

:) my od rana w rozjazdach robie zakupy dla mamy bo jutro juz wyjezdzamy z samego rana a wracamy w niedziele jak sie uda w sobote zaliczymy Basen z Pawłem :)
miał byc dzis aparat do odebrania ale dzwonilam i dopiero w poniedziałek :( ehhh no trudno trzeba poczekac ...
musze sie spakowac odwiedzic dzis dwie babcie :-o i do pracy na 17 ciekawe czy wyrobie sie :D haha ;P

Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms :D

Cleo oby się Wam tam poukładało

Cleo - udanej przeprowadzki!! Wszystko bedzie dobrze:) oj, podziwiam Cie:D ja bym z tesciowa nie zamieszkala ale pamietam, ze pisalas ze Twoja jest super itp.:)
.

Cleo trzymam kciuki za przeprowadzke, pamietaj ze w bibliotekach jest darmowy internet (zebys za dlugo nie milczala przypadkiem).

:)
Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms :D

moje kochane <przytulam>:-)

reklama
Cleo - trzymaj się ... oby szybko się wszystko ułożyło po Twojej myśli..
Polaa - do lekarza marsz... chyba , że lubisz się męczyć z gorączką ;-)
Martolinka - Gośka wczoraj spała aż 20 min.... wstała o 9 i poszła spać po 21.. ta to ma zdrowie ;-)
Kasiiula - to miłej wycieczki jakbym nie zawitała jeszcze dziś / choć to chyba niemożliwe :-D / dasz radę ze wszystkim jak zwykle.

Do góry