reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Siema LEjdis:-D

Dzis ostatni dzień forum:-(jutro przeprowadzka do tesciów...necik założymy ale nie wiem kiedy.
Teściowa ma 3 lutego operację na nogę i cały miesiąc zwolnienia.To bedzie mi razniej i mały się do babci przyzwyczai ,mam nadzieję:-)

Wczoraj byliśmy na placu zabaw i ile dzieci było:-Dkocyk na hustawkę i fruuu.Igi przeszczęsliwy.Kto to widział żeby w styczniu na bujawki chodzić:-D

reklama
Ja właśnie wysłałam Olisia z babcią na spacerek, wietrzę mieszkanko, tatus wczoraj o 23.30 smażył krewetki z czosnkiem (mialam mu zrobic w ciescie ale zarzuciłam focha i ani krewetek wczoraj ani dzis obiadu nie bedzie ;p ) zabieram sie za prasowanie, bo kolejne dwa prania poszły w ruch.

Cleo miłej przeprowadzki i szybkiego zaklimatyzowania się. Toc to nie jakas przeprowadzka z dołu na górę tak jak u mnie a i tak musialam sie zaklimatyzować w nowych kątach a zmiana całkowita otoczenia, miasta....ja bym w portki ze strachu robiła hehehehe POWODZENIA!!!!!!!

Cleo miłej przeprowadzki i szybkiego zaklimatyzowania się. Toc to nie jakas przeprowadzka z dołu na górę tak jak u mnie a i tak musialam sie zaklimatyzować w nowych kątach a zmiana całkowita otoczenia, miasta....ja bym w portki ze strachu robiła hehehehe POWODZENIA!!!!!!!

dzięki.jak teść się ogarnie z paleniem pprzez okno a Igi będzie ładnie spał w łóżeczku to już resztę przezyję chyba:-D
dziś mimo pobudek na cyca spał do 7 rano w łóziu:-)

Chyba przerzucamy się na jedną drzemkę. Antek właśnie usnął. Byliśmy na chustowym spacerze w jakże zimowej aurze :)
Rybkę doprawiłam . Mąż bardzo lubi więc jeszcze dostanie surówkę z kiszonej kapusty!!!
Cleo oby się Wam tam poukładało

Cleo - udanej przeprowadzki!! Wszystko bedzie dobrze:) oj, podziwiam Cie:D ja bym z tesciowa nie zamieszkala ale pamietam, ze pisalas ze Twoja jest super itp.:)
dziunka - 2kotek?? super, zazdroszcze:) tez bym chciala jakies zweirzatko ale nie mamy mozliwosci bo czesto latamy do Polski i nie ma go z kim zostawic a szkoda:(

a ja padam:( goraczka w nocy prawie 40 st. Masakra:( dzisiaj chyba sie wybiore ze soba do lekarza bo nie mam juz sily na nic, z nosa leci, tak kaszle, ze zaraz pluca wypluje, w nocy sie spac nie dalo aa:( a kubus na szczescie troszke lepiej, katarek jeszcze ma i kaszle Go troszke ale widac, ze humorek lepszy.

Mama no wlasnie sie waham z ta pekinska. Chyba jej dam 3 łyżki zupy spróbować i zobacze. Chociaż pekinka ciezka chyba nie jest i tez czytalam ze po 6 m-cu mozna dawac.

Ah u nas też biało i + 5 wiec dlugo śnieg nie poleży.

Cleo trzymam kciuki za przeprowadzke, pamietaj ze w bibliotekach jest darmowy internet (zebys za dlugo nie milczala przypadkiem).

:) my od rana w rozjazdach robie zakupy dla mamy bo jutro juz wyjezdzamy z samego rana a wracamy w niedziele jak sie uda w sobote zaliczymy Basen z Pawłem :)
miał byc dzis aparat do odebrania ale dzwonilam i dopiero w poniedziałek :( ehhh no trudno trzeba poczekac ...
musze sie spakowac odwiedzic dzis dwie babcie :-o i do pracy na 17 ciekawe czy wyrobie sie :D haha ;P

Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms :D

Cleo oby się Wam tam poukładało

Cleo - udanej przeprowadzki!! Wszystko bedzie dobrze:) oj, podziwiam Cie:D ja bym z tesciowa nie zamieszkala ale pamietam, ze pisalas ze Twoja jest super itp.:)
.

Cleo trzymam kciuki za przeprowadzke, pamietaj ze w bibliotekach jest darmowy internet (zebys za dlugo nie milczala przypadkiem).

:)
Cleo dasz rade ;-) zawsze mozesz pisac sms :D

moje kochane <przytulam>:-)

reklama
Cleo - trzymaj się ... oby szybko się wszystko ułożyło po Twojej myśli..
Polaa - do lekarza marsz... chyba , że lubisz się męczyć z gorączką ;-)
Martolinka - Gośka wczoraj spała aż 20 min.... wstała o 9 i poszła spać po 21.. ta to ma zdrowie ;-)
Kasiiula - to miłej wycieczki jakbym nie zawitała jeszcze dziś / choć to chyba niemożliwe :-D / dasz radę ze wszystkim jak zwykle.

Do góry