reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
a jak udaje Wam się wrócić do domu? Bo u nas oszem ale zawsze w przeciwną strone niz dom a ja tzreba wracać to tak sę rzuca, ze nie mogę go utrzymać no i oczywiście wrzask
wiesz co nie wiem jak to sie dzieje , ale jak juz ma dosc to kierunek dom wybiera automatycznie , czasem trzeba tor jego poruszania sie zmienic , ale bez oporu na razie:tak:
Kasiula ja specem od sushi jestem , ale ten zestaw jej sensowny !!! spróbuj za taka cene:tak:
Etna własnie pojechała. Bylysmy na mini zakupach , spacerze, Antek biegał po molo. Potem obiadek , pojechali a młody własnie padł

Kilolek nie poddawaj sie. Naprawde nutka zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

Kasiula jak z tymi zdjeciami jest w tej firmie co polecałas. Załozyłam album i potem dodaje po jednym zdjeciu i one sie długo ładuja. Pewnie ciezko tak wytłumaczyc

Ostatnia edycja:
wiesz co nie wiem jak to sie dzieje , ale jak juz ma dosc to kierunek dom wybiera automatycznie , czasem trzeba tor jego poruszania sie zmienic , ale bez oporu na razie:tak:
Kasiula ja specem od sushi jestem , ale ten zestaw jej sensowny !!! spróbuj za taka cene:tak:
Etna własnie pojechała. Bylysmy na mini zakupach , spacerze, Antek biegał po molo. Potem obiadek , pojechali a młody własnie padł

Kilolek nie poddawaj sie. Naprawde nutka zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

Kasiula jak z tymi zdjeciami jest w tej firmie co polecałas. Załozyłam album i potem dodaje po jednym zdjeciu i one sie długo ładuja. Pewnie ciezko tak wytłumaczyc

w phoobox ?

Kasiiula teraz rozumiem, dzieki:) (naprawde serce rosnie jak pisza dziewczyny kiedy Pawelek jest taki dzielny i taki rozumny:)) w Anglii tez badaja sluch po urodzeniu, z tego co pamietam przyszedl lekarz i Kubus mial badany sluch zanim wyszlismy do domku:tak:
kilolek - nie przejmuj sie "kolezankami" z pracy, chca niech ida nauczac tego chlopca! Ty nie chcesz i masz do tego prawo, postaraj sie nimi nie przejmowac. Wiem, ze latwo sie pisze ale sprobuj:) ja chyba sama nie mialabym odwagi bo bym sie bala, ze nie wytrzymam tego psychicznie...
aga4444 - moj Kuba chodzi bardzo wczas spac a w porownaniu do Twojego synka to juz bardzo baaardzo wczas:-) kapany jest o 18 i o 18:30 juz w lozeczku i zasypia praktycznie zaraz, rzadko sie zdarza ze trwa to dluzej niz 5 minut:) a budzi sie rano najwczesniej o 8, czesto spi tez do 9, 9:30 takze nigdy na jego spanie nie narzekalam:D ale za to w dzien nie chce za bardzo spac, wcale sie nie dziwie:p

ja mam chwile spokoju, maz z Mlodym pojechali na zakupy:) wiec w domu cisza:-):-) mozna spokojnie posiedziec przed kompem heh...

Martolinka masz bardzo tanio tam wiec zostań tam gdzie ja pokazalam tez tanio ale tylko wysyłka a u Ciebie odebrac mozna osobiscie czyli za free no i da sie przesłac wiecej zdjec np cały folder naraz wybrac bo wiadomo przesylac bedzie po 1 szt musisz jak bedziesz wybeirala fotke zaznaczyc caly folder crtl+a i ok i wszytskie doda :) juz sprawdzilam dziala :) narazie mam tam za darmo fotki to tam wysle a pozniej bede tu wysylala :) i odbierala osobiscie
IloNa zerknij czy u ciebie tez jest punkt odbioru :) zawsze to za przesylke sie nei placi :)

Kasiula bardzo dziękuję!!!! ja to jestem naprawdę analfabeta komputerowy :) własnie mnie to skusiło ze odbiore na miejscu i tam tez moge zaplacic

reklama
Kasiula nie ma mojej miejscowosci na tej stronie, wywolam sobie w rossmanie ;-)

Byłyśmy na kulkach, ale bylo super. Mala zjezdzala ze slizgawki i miala niezly ubaw :-)

Do góry