reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
wiesz co nie wiem jak to sie dzieje , ale jak juz ma dosc to kierunek dom wybiera automatycznie , czasem trzeba tor jego poruszania sie zmienic , ale bez oporu na raziea jak udaje Wam się wrócić do domu? Bo u nas oszem ale zawsze w przeciwną strone niz dom a ja tzreba wracać to tak sę rzuca, ze nie mogę go utrzymać no i oczywiście wrzask
Kasiula ja specem od sushi jestem , ale ten zestaw jej sensowny !!! spróbuj za taka cene
Etna własnie pojechała. Bylysmy na mini zakupach , spacerze, Antek biegał po molo. Potem obiadek , pojechali a młody własnie padł
Kilolek nie poddawaj sie. Naprawde nutka zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Kasiula jak z tymi zdjeciami jest w tej firmie co polecałas. Załozyłam album i potem dodaje po jednym zdjeciu i one sie długo ładuja. Pewnie ciezko tak wytłumaczyc
Ostatnia edycja:
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
wiesz co nie wiem jak to sie dzieje , ale jak juz ma dosc to kierunek dom wybiera automatycznie , czasem trzeba tor jego poruszania sie zmienic , ale bez oporu na razie
Kasiula ja specem od sushi jestem , ale ten zestaw jej sensowny !!! spróbuj za taka cene
Etna własnie pojechała. Bylysmy na mini zakupach , spacerze, Antek biegał po molo. Potem obiadek , pojechali a młody własnie padł
Kilolek nie poddawaj sie. Naprawde nutka zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
Kasiula jak z tymi zdjeciami jest w tej firmie co polecałas. Załozyłam album i potem dodaje po jednym zdjeciu i one sie długo ładuja. Pewnie ciezko tak wytłumaczyc
w phoobox ?
martolinka
to ja w inenj sie zalogowałam. Wieczorem spróbuje w "Twojej"
Kasiiula
nie czekajto ja w inenj sie zalogowałam. Wieczorem spróbuje w "Twojej"
podaj adres w jakiej ty zrobilas ten allbum
martolinka
Kasiiula teraz rozumiem, dzieki (naprawde serce rosnie jak pisza dziewczyny kiedy Pawelek jest taki dzielny i taki rozumny) w Anglii tez badaja sluch po urodzeniu, z tego co pamietam przyszedl lekarz i Kubus mial badany sluch zanim wyszlismy do domku
kilolek - nie przejmuj sie "kolezankami" z pracy, chca niech ida nauczac tego chlopca! Ty nie chcesz i masz do tego prawo, postaraj sie nimi nie przejmowac. Wiem, ze latwo sie pisze ale sprobuj ja chyba sama nie mialabym odwagi bo bym sie bala, ze nie wytrzymam tego psychicznie...
aga4444 - moj Kuba chodzi bardzo wczas spac a w porownaniu do Twojego synka to juz bardzo baaardzo wczas:-) kapany jest o 18 i o 18:30 juz w lozeczku i zasypia praktycznie zaraz, rzadko sie zdarza ze trwa to dluzej niz 5 minut a budzi sie rano najwczesniej o 8, czesto spi tez do 9, 9:30 takze nigdy na jego spanie nie narzekalam ale za to w dzien nie chce za bardzo spac, wcale sie nie dziwie
ja mam chwile spokoju, maz z Mlodym pojechali na zakupy wiec w domu cisza:-):-) mozna spokojnie posiedziec przed kompem heh...
kilolek - nie przejmuj sie "kolezankami" z pracy, chca niech ida nauczac tego chlopca! Ty nie chcesz i masz do tego prawo, postaraj sie nimi nie przejmowac. Wiem, ze latwo sie pisze ale sprobuj ja chyba sama nie mialabym odwagi bo bym sie bala, ze nie wytrzymam tego psychicznie...
aga4444 - moj Kuba chodzi bardzo wczas spac a w porownaniu do Twojego synka to juz bardzo baaardzo wczas:-) kapany jest o 18 i o 18:30 juz w lozeczku i zasypia praktycznie zaraz, rzadko sie zdarza ze trwa to dluzej niz 5 minut a budzi sie rano najwczesniej o 8, czesto spi tez do 9, 9:30 takze nigdy na jego spanie nie narzekalam ale za to w dzien nie chce za bardzo spac, wcale sie nie dziwie
ja mam chwile spokoju, maz z Mlodym pojechali na zakupy wiec w domu cisza:-):-) mozna spokojnie posiedziec przed kompem heh...
Kasiiula
Martolinka masz bardzo tanio tam wiec zostań tam gdzie ja pokazalam tez tanio ale tylko wysyłka a u Ciebie odebrac mozna osobiscie czyli za free no i da sie przesłac wiecej zdjec np cały folder naraz wybrac bo wiadomo przesylac bedzie po 1 szt musisz jak bedziesz wybeirala fotke zaznaczyc caly folder crtl+a i ok i wszytskie doda juz sprawdzilam dziala narazie mam tam za darmo fotki to tam wysle a pozniej bede tu wysylala i odbierala osobiscie
IloNa zerknij czy u ciebie tez jest punkt odbioru zawsze to za przesylke sie nei placi
IloNa zerknij czy u ciebie tez jest punkt odbioru zawsze to za przesylke sie nei placi
martolinka
Kasiula bardzo dziękuję!!!! ja to jestem naprawdę analfabeta komputerowy własnie mnie to skusiło ze odbiore na miejscu i tam tez moge zaplacic
reklama