reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Oj dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa !!!!
ostatni dzień roku to zbawienie dla mnie i dla Pawełka !! :)
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d

tu też Ci napisze ze to SUPER WIADOMOŚĆ ,cieszę się z Tobą :-) hiphip hura Pawcio bedzie miał aparciki:-)

reklama
Oj dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa !!!!
ostatni dzień roku to zbawienie dla mnie i dla Pawełka !! :)
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d
wow!!! super!!! ależ wspaniale! cieszę się bardzo aż się wzruszyłam i poplakalam :D ostatnio nic tylko o tych waszych aparatach myślalam. Naprawdę fantastycznie!

co do sylwka, dziś widziałam ogloszenie jednego klubu malucha, ze dziś organizują bal sylwestrowy dla maluchów z noclegiem i śniadaniem!! Dla tych rodziców co na sylwestra chcą iść a nie mają z kim zostawić pociech. No niby pomysl super ale wyobrażacie sobie teraz zostawić dziecko na cąłą noc z kimś obcym i w obcym miejscu? ja wiem jakby to bylo mój Michal by wyl przez cała noc i opiekunka musialaby go non-stop nosić a przecież wiadomo, ze w takim miejcu nie jest jeden opiekun do jednego dziecka tylko do kilku. Jakoś w głowie mi sie to nie mieści. A impreza przeznaczona jest dla dzieci od 6 miesięcy do 5 lat. Chyba nawet Kubol by nei zostal w takim miejscu, choć fakt, ze moje chlopy to wrażliwe strasznie są

Witam

Jeju ale mam mieszane uczucia dzis. Wychodzimy na sylwestra a mala z babcia zostaje, a ja glupia zamiast sie cieszyc to sie waham i nie wiem czy isc. Mala wydaje mi sie jakas smutna, moze chora, chociasz zachowuje sie normalnie i podejrzewam ze to ja jestem chora i dziecku chorobe wmawiam zeby nie isc hahahhaah Cała ja:szok::wściekła/y::-p

Życze wszystkim udanego sylwestra i super roku 2011r

Ja na chwilę, bo sajgon w domciu!
KOCHANE ZDROWIA, SZCZĘŚCIA , RADOCHY Z NASZYCH DZIECIAKÓW , OBY POSPEŁNIAŁY NAM SIĘ MARZENIA, NIE BYŁO NIEPOROZUMIEŃ W DOMU, DZIACIAKI BYŁY CORAZ FAJNIEJSZE NA TEN NOWY 2011 ROK...

TYM KTÓRE SIĘ BAWIĄ UBAWU SUPER, FAJNEGO POWROTU DO DOMU, BRAKU KACA;-) I WYSPANIA JUTRO

JA TEŻ WAM ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! DUŻO ZDROWKA I PIENIĄŻKÓW!!!

My w domku, nawet nie myslalam zeby gdzies isc :zawstydzona/y:
Kurczę jeszcze przed ciążą dla mnie nie do pomyslenia było siedzieć w domu. Albo jakas sala balowa, albo Club w w-wie, albo impreza w stylu lat 70, 80. Zawsze cos sie działo, ja w zyciu na pupie nie usiedzialabym :-D Czasami do ostatniej chwili nie wiedzialam gdzie pojdę ale zawsze szlam, czasami dzwonilismy po klubach w w-wie o wolne msc w ostatniej chwili. W dzien Sylwestra jeździłam zawsze po osttanie dodatki do stroju na Sylwka.
No ale teraz mam 31 lat i zmieniły mi się priorytety i parytety. Dziecko chore więc całkowicie nie czuję czaczy. Ale mi to całkowicie pasuje, juz sie wybawiłam do 29 roku zycia zawsze gdzies.
Od tesciowej dostalismy pełne wyzewienie, zupkę, kotlety mielone, sernik na zimno, rybę w galarecie, krokieciki, barszczyk i cos tam jeszxcze. My z mężem tradycyjnie sushi robimy. Muszę tylko sie spiąć i nie zasnąć z małym :-D
Koło nas wyprawiają w domu małolatki (ok 20-24 lata :-D) Sylwestra. Juz od 3 dni latają i przygotowują, bo to dom niezamieszkały. Szkoda ze szyby zaparowane bedą mieli bo bym sobie popatrzyla jak sie dzisiejsza młodzież bawi hehehehehe.
Oli spi, katar spływa do gardła i kaszle. Mam nadzieje ze ok 16 sie obudzi bo do lekarza do1 8 musimy dotrzec :zawstydzona/y:

SPADAM :)

Kasiiula - bomba informacja!!! Gratulacje, oby tak dalej ;)
Ja też może zawitam na bb, bo siedzimy w domku, a kobitki niby chore, ale jak minie gorączka wariują ....
Lezę sprawdzić swoje żarełko..

Piękne życzenia :)) za wszystkie dziękujemy

Paweł śpi od 12.45 szoook jeszcze nigdy tak długo nie spał, ale szykuje sie chyba na sylwestra z rodzicami hihihhi,
powaga moze w koncu wyspi to swoje przeziebienie, czasami mi tak robi, ze jak go cos dlugo meczy to spi jednego dnia za chwałę Ojczyzny i potem zdrowiutki. Ja spałam odziwo razem z nim.
U nas pierwszy raz w zyciu nie wesolo na sylwestra, bo maz musiał (praca-daleki wyjazd) przelozyc wizyte u Kardiologa na luty :((( i plakac mi sie chce. Ze to z naszej glupoty, ale biore sie w garsc. Ale jestesmy dorosli i sami dokonujemy wyborow, ale ten uwazam fatalny i to tak samo jego jak moj, bo synek nasz. A mi wstyd juz brac kolejny dzien wolny, prawie cały czas jestem na zwolnieniu lub opieka, od poczatku grudnia a tu pierwszy dzien do pracy a ja musze wolne :((( nie no normalnie okropnych ma rodzicow ten nasz synek, brak slow wiec lepiej nic nie mowcie, musialam sie wygadac, bo sama wybuchne w tego sylwestra dzisiaj pod kocem chyba

Kasiulla super wiadomość!!!!

Jednak są na tym świecie dobrzy ludzie i jaki Twoj maż pomyslowy, że na to wpadł, żeby zapytać. To macie piękną końcówkę tego roku!! Oby tak dalej.

Dużo zdrówka dla naszych dzieciaczkow na ten nowy Rok 2011 - dodam do wczesniejszych życzeń.

My z Pawelkiem zaraz jemy (jak sie w koncu obudzi) wczorajsze pulpeciki, chyba wam podam na przepisach moj innowacyjny przepis bo Pawel je wcina jak szalony :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja zaraz zaczynam sie przygotowywac do sylwka. Nie chce mi sie jak diablii, najchetniej zostalabym w domu. Jak sobie pomysle ze musze isc pieszo 4km w cienkich rajstopkach w zaspach po kolana i jeszcze z tamtad wrocic w nocy to mam dreszcze buuuu. Dobra nie narzekam.

reklama
no to na 99 % bede z Wami na BB dziś
bo gdyby szef mojego D miał rozum to by myślał ale go nie ma ...i biedny musi czekać na niego na kasę a sklepy czynne krócej i pieluchy mi się kończą i odechciało mi się gdziekolwiek iść.A ja nie pójdę jak wypłoch nigdzie więc czasu na szykowanie nie mam itp.a po nocy nie bede dziecka targać ...mam nadzieję że D kupi coś dobrego do jedzenia,włącze tv i zabawa na całego buhehhe.

w 2011 sobie odbiję zresztą nie jeden Sylwek już za mną i nie jeden przedemną hehe

zdrówka dla Pawełków i reszty Szkrabików Naszych

Mój szaleje.dopiero co posprzątałam troszkę a juz nabałaganił łobuzial :-D

Do góry