reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kasiiula super wiesci gratulacje!

kilolku u nas wlasnie odbywa sie przedszkolny sylwester, na szczescie nie musze w nim uczestniczyc;)

kochane ja rowniez na bb:D no to siup za ten stary i nalewam za nowy! kto chetny?:D jak zwykle zapraszam:D

no to zdrówko!!! :))))

hehe pakuje sie na nowy rok :D

mój mąż chyba niedlugo wróci :) odmalowałam się, wystroiłam, zapalilam świece... mam nadzieję, ze to doceni

udanego wieczoru kilolek! :))))

reklama
Ja też ledwo na oczka patrzę, ale ... o 1 w nocy trzeba Gośce dać nurofen , więc na razie siedzę....
Kikolek - świece wow, ale romantyzm....;-), oby WAM się udało..
Kiragold - popijam też... to na zdrówko... oby nam się dzieci samolotów nie czepiały / nie wiem skąd to mój ojciec wziął ;-) /:-D:-D
Mąż zaprasza... na wspólne spędzanie więc znikam...

newyear007.gif

mój bąk mały śpi ale czuję że sie zbudzi niedługo bo strzelają co chwila...
oglądamy z D telewizję ,normalnie full wypas dżampreza :-Di żeby było śmieszniej jest Nam tak dobrze.Nie pojechaliśmy do znajomych,D wrócił do domu o 20:00 stał w sklepie 50 min w kolejce masakra.

Tak czy siak jest git:-D

Kochane

dla Was Na Nowy Rok Wszystkiego Co Najlepsze i zdrowia dla Maluszków,i szampańskiej zabawy dla imprezowiczek hehe

new-year-glitter-15.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hihihihihi a moj smyk poszedł spac o 21 po czym o 22 obudził sie nie wiadomo czemu i po co. Poszlismy do rodziców na tv. Były tańce i wygłupy przez ponad 40 min ale juz sie pokładał wiec poszlam z nim do lozka......spac skubany nie chcial ;p stwierdzilam ze nigdzie mi sie nie spieszy i uzerac sie z nim nie bede haha więc sadzil jakies fikołki i wygibusy przez godzine a ja udawalam ze spie :D nio i przed chwilą zasnął sam :)

U nas jeszcze spokoj, Tomi zasnal normalnie czyli prawie o 21..... zobaczymy co powie po polnocy, mieszkamy w dosyc duzym bloku i pewnie niejedna petarda poleci....

No to witajcie w Nowym Roku!!!!

Udalo sie, dziecko mi spi, wiec i ja sie poloze :)
ale cos go jednak musialo wystraszyc, bo przed sama polnoca spal "rozwalony" na pleckach a jak weszkam chwilke temu, to na brzuszku, caly skurczony i wcisniety w kat lozeczka. Biedne te maluchy jeszcze, nie wiedza co sie dzieje.... :( .
Dobrej nocy!! :)))

hehe no i ja sie w nowym roku witam :D czekalam kto pierwszy napisze :DDDDDD mój brzdąc sie na szczescie nie obudził pomimo ze petardami bombardowali nam pod oknem :) popatrzyłam sobie na te "atrakcje" i cóz innego mi pozostaje jak isc spac.....

reklama
U mnie imprezka trwa...jak zwykle w ostatnim momencie się zrobiła :) O ok 19 rzuciłam hasło i jakos wyszło :)
Oli zasnął ok 23.30...a jeszcze by fikał. Całkowicie zapomnialam o petardach i kurczę mogłam go położyć pol godzinki później by sobie pooglądał swiatełka, bo u nas prawie we wszystkich domach młodzinsąsiedzi robią imprezy, strzelali dobre pół godzinki. Oli padł, nawet nie mrugnął jak nam strzelali po oknem ;p
Teraz goście też głosno siedzą a Oli spi.
Ja zostawiam gości, wpadłam wyłączyć laptopa i idę spać.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Do góry