reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ciekawe czy ktoś będzie dzisiaj wieczorem na bb siedział??
u nas katarek trochę mniejszy ale ściągam fridą na maksa bo już nie mogłam tego słuchać , mam nadzieje że już teraz będzie tylko lepiej
Szczęśliwego Laseczki
Ja bede :) maz idzie na nocke do pracy a ja mam cichutka nadzieje, ze Tomiego nie rozbudza o polnocy petardy.... nadzieje matka glupich, co? :)))))

Ja też chyba bede na BB a jak nie to bede sobie grac w simsy chyba hehe :)

Też sie poje tych petard.Pamiętam jak w wakacje (mieszkam obok stadionu) firma zrobiła dla pracowników impreze i o 23 petardy strzelały.amtko ja już myślałam,że wojna tak sie zerwałam z łóżka. ;/

Była u mnie mama.
Tak mi jej i mojego brata żal.
Mama zarabia malutko, ojcu przestali w firmie płacić juz druga pensje(bo kasy nie mają) na wigilie dali 250zł z łaski.Zwolnic go nie chcą a on sam jak sie zwolni to zasiłek dostanie po 3 m-cach zanim znajdzie prace to tez moze minąć.Dałam im to co miałam w nadwyżce.Mój bart dostawał rodzinne plus dojazd(150zł) a teraz juz nie dostaje bo przekroczyło dochody za tamten rok.Mój brat musi co miesiąc płącic za szkołe 100zł i juz 400zł mają w plecy jeszcze jeden miesiąc nie płacenia i go wywalą(a to maturalna klasa).Ehhhh.....

Pomagam na tyle ile moge.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć laleczki :-):-)

ja właśnie skończyłam sprzątać:)
dzieciaczki do babci spakowane:-D:-D:-D:-D
oj mam nadzieję że impreza będzie przednia:tak::tak:
kilolek zaczęłam czytać blog twego męża :-)
powiedz mu żeby imion używał dzieciaków lepiej się będzie czytać
i będzie to prawdziwsze takie
wymarzony prezent Kuby na przyszły rok mnie powalił na kolana
a Michaś szczekający musi być rewelacyjny!!!1

Przyjemnego szumu w głowie,
wygodnego miejsca w rowie.
No i morze jeszcze potem,
spokojnego snu pod płotem.
Żeby pies z kulawą nogą,
Cię nie olał idąc drogą.:-D
Dużo czadu i uroku w
nadchodzącym Nowym Roku.

a tak na poważnie

życzę zdróweczka dla waszych rodzin
kolejnych słodkich łobuzów
pieniędzy kupę
mężów umiejących słuchać
oraz pomagać
a także
spełnienia wszystkich marzeń!!!!
:-):-):-):-)
a imprezowiczom
udanego balu:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej hej i ja zycze wszystkiego naj w nowym roku i oby był lepszy od poprzedniego.

Jeszcze sie do Was odezwe, ja równiez dzisiaj wieczorkiem na bb bo....bo mąż w rozjazdach :( a i nawet z rodzicami nie posiedze bo Marcel bedzie tu spał na wersalce w pokoiku i nie wyjde bo sie boje ze spadnie - on tak sie kreci ze szok. Chyba ze jakims cudem nie bedzie spał heh ale to chyba nie realne :D:D wiec spedze nocke sama na kompie :(

cześć laleczki :-):-)

ja właśnie skończyłam sprzątać:)
dzieciaczki do babci spakowane:-D:-D:-D:-D
oj mam nadzieję że impreza będzie przednia:tak::tak:
kilolek zaczęłam czytać blog twego męża :-)
powiedz mu żeby imion używał dzieciaków lepiej się będzie czytać
i będzie to prawdziwsze takie
wymarzony prezent Kuby na przyszły rok mnie powalił na kolana
a Michaś szczekający musi być rewelacyjny!!!1
ok,powiem, dzięki :)

Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.
A gdy się one już spełnia niech dorzuci garść nowych,
bo tylko one nadają życiu sens.
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil.

Ja mam nadzieję, ze na bb mnie wieczorem nie będzie i mi mąż wieczór zajmie ale jak nawali to na pewno się stawię :D

Ja jednak prawdopodobnie wyjde na sylwestra. Pojdziemy do Polskiego Klubu.... klub taki ze poplakac sie tam idzie ale zawsze to jakas rozrywka. Moze zjawi sie ktos ciekawy ;-) Dziadek zostanie z Oliverem. I tak nie ma nic lepszego do roboty a sylwestra nie celebruje z mama juz od lat wiec roznicy mu to nie sprawi ;-)

reklama
Oj dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa !!!!
ostatni dzień roku to zbawienie dla mnie i dla Pawełka !! :)
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d

Do góry