reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Oj dziewczyny jaka ja jestem szczesliwa !!!!
ostatni dzień roku to zbawienie dla mnie i dla Pawełka !! :)
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d
Kasia super wieści :tak::tak::-):-):-):-)
co do sylwka, dziś widziałam ogloszenie jednego klubu malucha, ze dziś organizują bal sylwestrowy dla maluchów z noclegiem i śniadaniem!! Dla tych rodziców co na sylwestra chcą iść a nie mają z kim zostawić pociech. No niby pomysl super ale wyobrażacie sobie teraz zostawić dziecko na cąłą noc z kimś obcym i w obcym miejscu? ja wiem jakby to bylo mój Michal by wyl przez cała noc i opiekunka musialaby go non-stop nosić a przecież wiadomo, ze w takim miejcu nie jest jeden opiekun do jednego dziecka tylko do kilku. Jakoś w głowie mi sie to nie mieści. A impreza przeznaczona jest dla dzieci od 6 miesięcy do 5 lat. Chyba nawet Kubol by nei zostal w takim miejscu, choć fakt, ze moje chlopy to wrażliwe strasznie są
fajny pomysł ale mój też by tam dał czadu heheh :-)
Witam

Jeju ale mam mieszane uczucia dzis. Wychodzimy na sylwestra a mala z babcia zostaje, a ja glupia zamiast sie cieszyc to sie waham i nie wiem czy isc. Mala wydaje mi sie jakas smutna, moze chora, chociasz zachowuje sie normalnie i podejrzewam ze to ja jestem chora i dziecku chorobe wmawiam zeby nie isc hahahhaah Cała ja:szok::wściekła/y::-p

Życze wszystkim udanego sylwestra i super roku 2011r
mam tak samo dlatego nigdzie nie idę ,bo Kuba spokojnie by sobie spał koło babci a ja bym siedziała i cały czas myślała co robi ,może płacze , a pewnie nie śpi, a babcia się pewnie dodzwonić nie może itp
ale mimo wszystko udanej zabawy ;-)

etna a może babcia by z nim poszła do tego lekarza??

moi faceci śpią a ja korzystam z okazji że kompa mam wolnego bo jak wstaną to się za sernik biorę w końcu :-)

reklama
Maż zaniosł dzis podanie do pracy o bezzwrotna pożyczke na aparaty syna ble ble ble .... i dostał do reki 4500 zł :))))))))))))))))))))))))) we wtorek jade po wkladki juz dzownilam do Pana od aparatów :))))) o matko jaka ja szczesliwa jestem :))))))))))))))))))) a i dzwonilam ze nie musze do pracy przychodzic dzis :) wogole raj haha odrazu chce sie cos robci w domu ;d

Kasiu, super wiesci!!!!!!! :)))))

ja wlasnie zaczynam Sylwestra :) maz wyszedl do pracy, otwarlam piwko, Tomi gdzies buszuje w swoim pokoiku :) aaaa no i obwiesilam pokoj serpentynami hehehehehhe

no mój tez wlaśnie wyszedl do pracy :( jakaś awarie mieli, rura pekła, zalala im magazyny z dokumentami :( pewno do północy nie wróci. Wściekła jestem jak nie wiem i oberwalo mu się mimo że to nie jego wina. Jutro przychodzą do nas goście (30 urodziny A.) nic nie naszykowane, bałagan. Mial sie zająć dziećmi a ja na spokonie bym połowę zrobila dzis, druga jutro a tak muszę wszystkim się sama zając a pitrasić będę jak dzieciaki pójda spać czyli spędzam sylwka przy garach :(tort zdążyłam upiec ale bez dekoracji będzie, bo już nie zdążę :(

no na szczescie rodzice poszli po rozum do głowy, byłam nie ugieta i maż idzie z synkiem do lekarza. Miejmy nadzieje, ze to go czegos nauczy, sam sie podjal tej wizyty u lekarza, a ja na niego liczylam. No było mineło, ale po lekarzu w poniedzialek jedzie az do Portugali szoook!. Teraz sylwester i zapominam o wszystkim co złe, mąż kupił mi 6 gotowych drinków (moich ulubionych, kazdy w innym smaku) i szampana chyba ma plan mnie dzisiaj upic, ale się nie dam bez walki. Teraz sie rehabilituje w kuchni i robi: tatara mniam, sałatkę nie wiem jaką i coś tam jeszcze chyba bedzie pysznie :))) Wszystkiego naj, naj, najlepszego na ten rok!
P.S. i poszedl w koncu dzisiaj do fryzjera bo juz strasznie wygladal

Kilolku ja mysle, że twoj maz zdrobi wszystko żeby do was wrocić, bo co on w tym blogu wtedy napisze :)

Etna ciesze sie ze Pawelek jednak pojdzie wtedy do tego lekarza. Trzymam kciuki oby wszystko bylo OK. ;-)

A ja mam make up gotowy tylko nie mam co ubrac :/ wyciagnelam jakies stare lachy z szafy i koszmar. Nie mam nic okazyjnego do ubrania :/ Zawsze jak jest jakas okazja to mi szkoda kasy na ubrania na jedno wyjscie a pozniej jak przyjdzie co do czego to nie mam co zalozyc. heh ale taki problem to nic w porownaniu co ludzie musza przechodzic ;-)

Zycze Wam wspanialej nocki ;-)

kasiiula super wiesci gratulacje!

wow!!! super!!! ależ wspaniale! cieszę się bardzo aż się wzruszyłam i poplakalam :D ostatnio nic tylko o tych waszych aparatach myślalam. Naprawdę fantastycznie!

co do sylwka, dziś widziałam ogloszenie jednego klubu malucha, ze dziś organizują bal sylwestrowy dla maluchów z noclegiem i śniadaniem!! Dla tych rodziców co na sylwestra chcą iść a nie mają z kim zostawić pociech. No niby pomysl super ale wyobrażacie sobie teraz zostawić dziecko na cąłą noc z kimś obcym i w obcym miejscu? ja wiem jakby to bylo mój Michal by wyl przez cała noc i opiekunka musialaby go non-stop nosić a przecież wiadomo, ze w takim miejcu nie jest jeden opiekun do jednego dziecka tylko do kilku. Jakoś w głowie mi sie to nie mieści. A impreza przeznaczona jest dla dzieci od 6 miesięcy do 5 lat. Chyba nawet Kubol by nei zostal w takim miejscu, choć fakt, ze moje chlopy to wrażliwe strasznie są

kilolku u nas wlasnie odbywa sie przedszkolny sylwester, na szczescie nie musze w nim uczestniczyc;)

kochane ja rowniez na bb:D no to siup za ten stary i nalewam za nowy! kto chetny?:D jak zwykle zapraszam:D

ja na antybiotyku to tylko wirtualnie :d

moje chlopaczki juz spią to mogę wreszcie cos porobić. Rzucam sie na łazienkeę, a potem podlogi...

Kasiula super wiesci!!! Na szczescie sa jeszcze mądrzy ludzie którzy potrafią i chcą pomóc potrzebujacemu :) A ja sie czuje jakas taka wypruta :((( Najchetniej poszłabym spac :( Z ledwoscia tu cos pisze....

aha pochwalic sie miałam :D:D dziecko mi oszalalo ;/ wiecie ile on dzisiaj zjadł??? masakra
-sniadanie - mleko z kaszka 270, prawie 3 kromki chleba z masłem, chrupek i kubek soku
-nastepnie przed drzemką kubek soku
-obiad - ogórkowa z mięskiem i smietana z 400 ml jak nic
-deser - serek jagodowy danio z dwoma biszkoptami + duzy sloiczek owoców
-kolacja przed snem- 270 ml mleka z kaszka
w miedzyczasie niezliczone ilosci picia i chrupeczków

reklama
hehe pakuje sie na nowy rok :D

mój mąż chyba niedlugo wróci :) odmalowałam się, wystroiłam, zapalilam świece... mam nadzieję, ze to doceni

Do góry