reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Aniu wiem co czujesz bo Oli tez ma taki katar masakryczny ze niczym nie idzie go zastopowac i odblokowac noska. Juz sie zastanawialam w nocy czy mu normalnych kropelek nie dac bo tak mi go zal bylo. a dzis od tego ciaglego wycierania juz mu sie krewka leje... ajjjj i jak tu pomoc
współczuje ja mojemu staram się zbyt często nie wycierać , jak zaczyna mu lecieć to myjemy nosek wodą z mydłem , no i maścią majerankową smarujemy;-)

Aniu kup w aptece kropelki Olbas Oil, płyn do inhalacji, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie ja Kacprowi robie z nich inhalacje w nocy 2-3 kropelki na pieluche tetrowa i zawieszam na oknie aby nie mialo stycznosci z malym..zapach ma intensywny ale spokoj w nocy jest...Klaudzia pewnie u was tego nie ma ale spytaj w aptece o jakies krople na inhalacje.
Gosiu mam Olbasa tylko ja go na noc do szklanki z ciepłą wodą wkraplam i wszyscy się inhalujemy :tak: ,dzisiaj kupiłam jeszcze fride bo mam jedną ale została w NO a pasuje mu to zciągać ,bo mi go strasznie szkoda jak się męczy , do tego psikam mu kilka razy dziennie solą morską ,smaruje mu klatkę maścią wygrzewającą i nosek maścią majerankową, generalnie w nocy jest o dziwo najlepiej tylko największy problem to usypianie :-(
siemanko lejdis ;-)

nie chce mi się skakać po watkah to napiszę tu:-D
Igiego zawsze na dworze woże w wozku ,bo pozniej sięwsadzić nie da.Ale dziś go wyjełam i jak pięęęęknie chodził :-)chwalę się bo w buciorach i kombinezonie nie tak łatwo,a chodzi od 13 miesiąca ( ma teraz 14).

dalej...
wczoraj sie zawziełam z usypianiem 55 minut,dziewczyny masakra :-( usnął ale jakim kosztem:-(
i powtórka z rozrywki nie dał się odłożyć po pobudce na cycka.Wiem pewnie już macie mnie dosyc ale czy jest jakaś mama która śpi z dzieckiem bo ma tak jak ja ???i się z tym pogodziła???

już myslałam że bedziemy siedzieć w domu w Sylwka,no bo gdzie isć tu z dzieckiem...atu kumpel dzwoni ze NAs zaprasza.Jego laska ma córkę 6 letnią to Igi bedzie miał Niankę.Nie popiję ale chociaż gebe bedzie do kogo otworzyć :-)

Mówię teraz do Igiego bo kupsko "zmieniamy pieluszkę ?"odp" taaaa" :-D
gratki dla Igorka za bieganie w kombinezonie :tak:, mój co prawda nie cyckowy ale co noc ląduje u nas w łóżku ,raz ok1 raz ok 3-4 ,zależy o której się przebudzi ;-), jakoś to przeżyje ale za jak już wrócimy do NO to będziemy uczyć go zasypiać w łóżeczku i skończymy ze spaniem z nami tym bardziej że będzie miał swój pokój:tak:

reklama
Cleo to sie rozerwiesz troszke ;-) Potrzebujesz tego, widze ze ostatnio zestresowana jestes. Nie dziwie bo ja tez chodze jak na szpilkach ostatnio :*

Dziewczyny moj syn zasnal o 12 dzis i spi do teraz u mnie jest prawie 16 czyli prawie 4 godziny. Nie wiem czy ma tak wyczerpany organizm czy to tak jednorazowo. Wczoraj pospal 3 godziny. Bylam az sprawdzic czy zyje no i smacznie sobie spi. Nie wiem czy go budzic czy zostawic, widocznie tyle snu potrzebuje.

To jestesmy umówione!!!! Sandra tylko wiesz musisz nas jeszcze zachecic zebysmy na pewno przyjechały :)
Hahahahahaha a co by Cię przekonało?
To czekam na Was dziewiatego

No i Marta i wszystkie dziewczyny ktore juz tu jutro nie zerkną

życzę Szampańskiej zabawy
do Białego Rana
i
szczęśliwego Nowego Roku 2011

sylwester_noc_sylwestorwa.jpg

Cleo to sie rozerwiesz troszke ;-) Potrzebujesz tego, widze ze ostatnio zestresowana jestes. Nie dziwie bo ja tez chodze jak na szpilkach ostatnio :*

Dziewczyny moj syn zasnal o 12 dzis i spi do teraz u mnie jest prawie 16 czyli prawie 4 godziny. Nie wiem czy ma tak wyczerpany organizm czy to tak jednorazowo. Wczoraj pospal 3 godziny. Bylam az sprawdzic czy zyje no i smacznie sobie spi. Nie wiem czy go budzic czy zostawic, widocznie tyle snu potrzebuje.

Łał 4 godziny :szok: zdaj jutro relację jak Ci w nocy spal

AniaSim my też często jesteśmy z noskiem w łazience żeby nie przetrzec noska pieluszką. No i maść u nas ta sama :-)

Hahahahahaha a co by Cię przekonało?
To czekam na Was dziewiatego
:-)

Etna no nie wiem , jakies grzane wino, ciacho:tak:

Kochane e-ciotki z okazji Nowego Roku 2011 życzę Wam , aby co złe omijało Wasze rodziny , aby był to rok spełniania marzeń i być może kolejnych cudów narodzin!!!!:-D
p.s.oczywiście szampańskiej zabawy!!!! ja zamierzam zapomnieć na parenaście godzin o codziennym kieracie!!!!!

hej dziewczynki. Niedawo wrócilam z zakupów, bo myslałam, ze o tej porze mnie kolejki ominą ale nie, masakra jakby wojna jutro miala wybuchnąć :/
a generalnie to jakaś ogluszona jestem. To chyba przez ciśnienie, nie wszystko kontaktuję jak trzeba i czuje jakby mi mózg napuchł:/ a moze to atybiotyk, cąłe szczęście jutro koniec wreszcie

Dziunka
i jak bylas na IP?

Cleo fajnie, ze się trochę rozerwiesz :D

co do katarku to ja moim chlopakom robie inhalacje z "inhalolu" - kilka kropelek na szklankę wrzątku i stawiam w pokoju jak śpią.

Edit: zapomniałam Wam napisac, ze mój A. próbuje zrehabilitować sie moralnie pisząc bloga o byciu ojcem. Może macie ochotę poczytać? http://ojciec.eu/

Ostatnia edycja:
reklama
Oli poszedl spac normalnie o 20:00 i wstal o 8:30. pospal by dluzej ale meczyl go strasznie zatkany nosek.

Chcialam Wam rowzniez zyczyc wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Samych pozytywnych chwil, nowych Fasolek i wogole spelnienia wszystkich marzeń!

Do góry