reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziunka koniecznie ,niech ci jakieś badania zrobią
u nas kataru ciąg dalszy , już nie wiem co mu dać żeby puściło :( , najgorsze że tak ładnie nam szło zasypianie w łóżeczku i przez katar od nowa będziemy musieli zaczynać bo wróciło kołysanie i lulanie bo inaczej nie zaśnie tylko się złości że nie może noskiem oddychać
ech paskudna ta pogoda tutaj

reklama
Klaudzia mówią , że po 7 latach chudych , przychodzą tłuste.. trzeba tylko to przetrwac!!!
Dziunka idz do innego lekarza , bo ten mało fachowo podszedł do Ciebie
My zjedliśmy i zaraz ruszamy na sanki :)

dziunka koniecznie ,niech ci jakieś badania zrobią
u nas kataru ciąg dalszy , już nie wiem co mu dać żeby puściło :( , najgorsze że tak ładnie nam szło zasypianie w łóżeczku i przez katar od nowa będziemy musieli zaczynać bo wróciło kołysanie i lulanie bo inaczej nie zaśnie tylko się złości że nie może noskiem oddychać
ech paskudna ta pogoda tutaj

Aniu wiem co czujesz bo Oli tez ma taki katar masakryczny ze niczym nie idzie go zastopowac i odblokowac noska. Juz sie zastanawialam w nocy czy mu normalnych kropelek nie dac bo tak mi go zal bylo. a dzis od tego ciaglego wycierania juz mu sie krewka leje... ajjjj i jak tu pomoc.

Klaudzia mówią , że po 7 latach chudych , przychodzą tłuste.. trzeba tylko to przetrwac!!!

Dzieki Martus! Przy moim ojcu to kur... nigdy nie bedzie dobrze. Zal mi go z jednej strony a z drugiej jestem na niego wsciekla. Dopiero teraz wyszlo jak kombinuje i tutaj. Ciagle wszystkich oklamuje a my na tym cierpimy. Idiota skonczony, tacy ludzie sie nie zmieniaja. Nie zrozumcie mnie zle bo kocham tate ponad wszystko ale to co wyprawia to naprawde nie mamy sil juz do niego. Niech jednak juz leci do tej PL bo przynajmniej sie uspokoi cala sytuacja.

No a co do zdrowia to my nigdy nie chorowalismy wiec kiedys musialo nas dorwac heh.

Zdrowia! I głowa do góry!!!

Rano o 5 czystą krwią plułam, a nie odkrztuszałam jakoś mocno czy coś:dry:na 9:40 wizytę miałam, lekarz stwierdził ze mam super czyste gardło:baffled: krwi nie widzi, że widocznie coś tam mi pękło w gardle :baffled: Ale to stary dziadek był z okularami jak musztardówki:-D
No ale nie wiem co teraz.... bo jednak martwię się.... wieczorem chyba skoczę na IP.

Dzieki Dziunka :*

Lec na ten ostry dyzur i niech Cie przebadaja przynajmniej bedziesz pewna :)

.
Dziunka , etna mi nie pasuje piatek , sylwester:) rano zakupy , nasi znajomi juz dzis wieczorem beda. jutro ruszamy do Wiezycy i wracamy w sobote koło 15.

Ale po Nowym Roku czemu nie. Niedziela pasuje?

Etna Ty masz widze bliskie kontakty z klerem!!! :) ja niestety na swojej drodze spotkałąm takich , którzy powołanie pomylili z biznesplanem na zycie.
Mi tam pasuje niedziela 09.01 tak?
dziunka jak Tobie?
jesli chodzi o kler to i z tej strony biznesmenskiej hihihi tez ich znam
Tak wogole to nie ja tylko moja tejsciowa, ale musze stac na bacznosc, gotowac, stol juz zrobilam teraz tylko salatki bo moj szanowny malzonek wybyl do pracy (normalka) pozostawiajac mnie z robota i uczepionym spodni dzieckiem (ktore i tak do nikogo nie pojdzie). No zrobil wieczorem galaretki z kurczaka.
Czesc dzieki. Ja mam jakies zalamaniee nerwowe chyba. Wczoraj bylam z mlodym u lekarza i co.....? Kolejne zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk. Cudnie! Juz nie mam sil.... niech sie zacznie nowy rok bo naprawde oszaleje....

Dziunka jak tam bylas juz u lekarza?
Ojjjjj, ale wam się ciągnie to i ciągnie. Ciekawa czemu to powraca jak to lekarz skomentował
Zdrowia! I głowa do góry!!!

Rano o 5 czystą krwią plułam, a nie odkrztuszałam jakoś mocno czy coś:dry:na 9:40 wizytę miałam, lekarz stwierdził ze mam super czyste gardło:baffled: krwi nie widzi, że widocznie coś tam mi pękło w gardle :baffled: Ale to stary dziadek był z okularami jak musztardówki:-D
No ale nie wiem co teraz.... bo jednak martwię się.... wieczorem chyba skoczę na IP.
Ten twoj lekarz to minal sie normalnie z powołaniem :dry:idz lepiej na tą IP

Ale zazdroszcze, moj to sie nienadaje na spacerek, gile do pasa, a mam ostatnie dni wolego moze w ferie sobie to odbijemy.
Marudzi potwornie, oczy załzawione, a najlepsze w tym wszystkim jest to ze apetyt mu dopisuje, je i je i je i je. Musialam mu dac uwaga ..... 5 pulpecikow mielonych ktore o 10 robilam mu na obiad, szał po pierwszym sie rozplakal ze tylko jeden a potem tylko gorzej, az sie najadl :baffled::baffled::baffled:. Mój synek poza mama swiata nie widzi, uczepil sie mnie jak ..... psiego ogona. Ja nie wiem co on zrobi jak ja pojde do pracy. Ciagle tylko mama, mama mama.

Aniu kup w aptece kropelki Olbas Oil, płyn do inhalacji, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie ja Kacprowi robie z nich inhalacje w nocy 2-3 kropelki na pieluche tetrowa i zawieszam na oknie aby nie mialo stycznosci z malym..zapach ma intensywny ale spokoj w nocy jest...Klaudzia pewnie u was tego nie ma ale spytaj w aptece o jakies krople na inhalacje.

Klaudzia a kiedy Twoj tato do pl jedzie?

.

Ojjjjj, ale wam się ciągnie to i ciągnie. Ciekawa czemu to powraca jak to lekarz skomentował
Ten twoj lekarz to minal sie normalnie z powołaniem :dry:idz lepiej na tą IP

Ale zazdroszcze, moj to sie nienadaje na spacerek, gile do pasa, a mam ostatnie dni wolego moze w ferie sobie to odbijemy.
Marudzi potwornie, oczy załzawione, a najlepsze w tym wszystkim jest to ze apetyt mu dopisuje, je i je i je i je. Musialam mu dac uwaga ..... 5 pulpecikow mielonych ktore o 10 robilam mu na obiad, szał po pierwszym sie rozplakal ze tylko jeden a potem tylko gorzej, az sie najadl :baffled::baffled::baffled:. Mój synek poza mama swiata nie widzi, uczepil sie mnie jak ..... psiego ogona. Ja nie wiem co on zrobi jak ja pojde do pracy. Ciagle tylko mama, mama mama.

Etna lekarz stwierdzil ze to nowe zapalenie tylko zastanawiam sie skad bo z domu w sumie od tego czasu nie wychodzilismy tyle co do samochodu i do mamy bo pozniej ja bylam chora wiec w sumie to nawet na spacer nie mielismy kiedy wyjsc :-( Ale w UK jest teraz jakas epidemia i wszsycy chodza chorzy. Pelno wirusow w powietrzu.

Co do uczepionego Pawelka to Oli tak ma jak jest chory nic tylko by wisial na mnie. Ciesz sie ze Pawelek ma apetyt ja to bym wiele dala zeby Oli zjadl choc jednego pulpeta hehe.

Aniu kup w aptece kropelki Olbas Oil, płyn do inhalacji, 10 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie ja Kacprowi robie z nich inhalacje w nocy 2-3 kropelki na pieluche tetrowa i zawieszam na oknie aby nie mialo stycznosci z malym..zapach ma intensywny ale spokoj w nocy jest...Klaudzia pewnie u was tego nie ma ale spytaj w aptece o jakies krople na inhalacje.

Klaudzia a kiedy Twoj tato do pl jedzie?

Gosiu ja tez robie taka inhalacje ale szczerze mowiac gowno to nam pomaga.... ale i tak daje bo zawsze moze cos to pomoze ;-)

co do taty to jeszcze nie wiemy, napewno poczatkiem stycznia mozliwe ze 5tego lub 10tego ale jeszcze nie dostalismy zadnej informacji.

My juz po spacerze, Antek zjadł fasolke z ziemnakami. Nie doczekał sie udek z indyka i teraz padł śpioch :)
na dworzu cudnie- taka piekna pogoda :)

Sandra - tak 09.01 :)

reklama
siemanko lejdis ;-)

nie chce mi się skakać po watkah to napiszę tu:-D
Igiego zawsze na dworze woże w wozku ,bo pozniej sięwsadzić nie da.Ale dziś go wyjełam i jak pięęęęknie chodził :-)chwalę się bo w buciorach i kombinezonie nie tak łatwo,a chodzi od 13 miesiąca ( ma teraz 14).

dalej...
wczoraj sie zawziełam z usypianiem 55 minut,dziewczyny masakra :-( usnął ale jakim kosztem:-(
i powtórka z rozrywki nie dał się odłożyć po pobudce na cycka.Wiem pewnie już macie mnie dosyc ale czy jest jakaś mama która śpi z dzieckiem bo ma tak jak ja ???i się z tym pogodziła???

już myslałam że bedziemy siedzieć w domu w Sylwka,no bo gdzie isć tu z dzieckiem...atu kumpel dzwoni ze NAs zaprasza.Jego laska ma córkę 6 letnią to Igi bedzie miał Niankę.Nie popiję ale chociaż gebe bedzie do kogo otworzyć :-)

Mówię teraz do Igiego bo kupsko "zmieniamy pieluszkę ?"odp" taaaa" :-D

Do góry