reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja jadę jutro do Gdańska po ciuchy do jednej laski z chustoforum więc nawet nawet po drodze by mi było do Ciebie wpaść :-) ale nie wiem jak tam Marcie pasuje...no i Tobie :tak:
to super, ale ..... ja mam jutrro kolede i to z kolacją więc pewnie na taka sie nie piszecie hihihihi
W piątek sylwester
w wekend u nas zjazd bartka braci z rodzinkami, w pon do pracy, ale od srody mam juz wolne i zadnych koled wiec czekam na was.....
my dzis znow u lekarza posłuchac i bez antybiotyku :) sama inhalacja super !! :)

i dostalismy skierowanie do chirurga ;/ z przepuklina eh ...........

uffffff u nas tez bez antybiotyku, Bartek dzwonil tylko krople i inhalacje no i pani dr mowila ze nietrzeba dawac na wszystko nurofenu, wystarczy na zabki bo niektorym dzieciom po nim wlosy wypadaja

Nie wiem co mam ze saba zrobic w domu bez nich, nawet wyszukalam przepis na buleczki dukanowskie o takie:
3/6 lyzeczek otreb
3 jajka
twarog
sol
czosnek 1 lyzeczka proszku do pieczenia
30 min na 180

Wiecie cos na ten temat???? Martus? żyjesz?

to super, ale ..... ja mam jutrro kolede

tia.. my wczoraj mieliśmy mieć kolędę...

ksiądz chodził w naszym bloku od 16.30. Mieszkamy w połowie bloku. Czekałam do 19.30 zwarta i gotowa :), ale w końcu się wkurzyłam bo trzeba była kąpać Alutkę. Wykąpałam, pobawiłam się chwilę jeszcze, uśpiłam. 20.30 - nie ma. Sprzątnęłam dewocjonalia, zrobiłam sobie kolację - 21.00 dzwonek do drzwi. No i w ten sposób ksiądz pocałował klamkę, bo się bałam że mi dziecko obudzi :/

No a poza tym, dziś Ala była w żłobku i panie mówią, że dzieci po świętach są nienażarte :). Ala zjadła na śniadanie kanapkę którą dałam jej z domu, potem kaszę z deserkiem, potem zupę i drugie danie i jeszcze się awanturowała i panie musiały ją dokładką miesa nakarmić. Szok :)

hej haj heloł ;-)

dziunka
do lekarza marsz!!!! z tego co piszesz to może być tak że w nosie masz popękane naczynka i spływa ci do gardła i życzę tylko czegoś takiego
jest jeszcze taka możliwość że pęcherzyk w płucach pęknął (zdarza się) jak jeden czy dwa to też nic strasznego
jedź na dyżur to przynajmniej szybko się dowiesz i dawaj nam zaraz znać!!

sawi
GRATULACJE z tego co kiedyś pisałaś to chyba chciałaś drugiego dzidziusia :-)

cleo
nie stresuj się!!! zobaczysz że się ułoży a jak będzie źle to zawsze możecie coś koło teściów wynająć- a że to nie Warszawa to będzie na pewno dużo taniej

Dziunka , etna mi nie pasuje piatek , sylwester:) rano zakupy , nasi znajomi juz dzis wieczorem beda. jutro ruszamy do Wiezycy i wracamy w sobote koło 15.

Ale po Nowym Roku czemu nie. Niedziela pasuje?

Etna Ty masz widze bliskie kontakty z klerem!!! :) ja niestety na swojej drodze spotkałąm takich , którzy powołanie pomylili z biznesplanem na zycie.

Czesc dziewczynki. Ja mam jakies zalamaniee nerwowe chyba. Wczoraj bylam z mlodym u lekarza i co.....? Kolejne zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk. Cudnie! Juz nie mam sil.... niech sie zacznie nowy rok bo naprawde oszaleje....

Dziunka jak tam bylas juz u lekarza?

reklama
Czesc dziewczynki. Ja mam jakies zalamaniee nerwowe chyba. Wczoraj bylam z mlodym u lekarza i co.....? Kolejne zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk. Cudnie! Juz nie mam sil.... niech sie zacznie nowy rok bo naprawde oszaleje....

Zdrowia! I głowa do góry!!!

Rano o 5 czystą krwią plułam, a nie odkrztuszałam jakoś mocno czy coś:dry:na 9:40 wizytę miałam, lekarz stwierdził ze mam super czyste gardło:baffled: krwi nie widzi, że widocznie coś tam mi pękło w gardle :baffled: Ale to stary dziadek był z okularami jak musztardówki:-D
No ale nie wiem co teraz.... bo jednak martwię się.... wieczorem chyba skoczę na IP.

Do góry