reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dziunka to jeszcze moze byc z żolądka. Wrzody albo jakas perforacja. A to czysta krew czy taa z fusami? Jasna czy ciemna?

reklama
Witam

Dziunka do lekarza marsz!! I daj koniecznie znac.
Kilolek duzo sił życze
Wyjatkowa lepiej idz do lekarza zeby malemu sie zadna infekcja nie wdala.
Sawi gratulacje ciąży.

My zaraz zmykamy do miasta. Recepte na mleko musze wziasc i na wyprzedaze skoczyc hehe

Dziunka nie zaciekawie z Tobą widzę,bidulka:-(daj znać koniecznie co lekarz jutro powie.A na pogotowiu to muszą Ci zrobić badania koniecznie jak się zgłosisz na osty dyżur.Może nawet lepsze to niż czekać az do stycznia.

Sawi co się nie chwalisz fasolką,już Nas opuściłaś?o nie ładnie ;-)gratulacje tak w ogóle:-)

ja nadal rozmyślam plan przeprowadzkowy i plan działania co do teścia...łep mi pęka juz 5 dzień

mały śpi ze mną i z cyckiem chce non stop:-( już nie mam siły :-( nie mam pomysłów nic:-(

dziunka duzo zdrowka!!!!! do lekarza marsz i daj znac

bo ja bym chciala zrobic zlot czrownic wraz z osobami towa. i czekam na propozycje terminowe jakie Wam pasuja.

Pawel idzie dzisiaj z tata na 13 do pediatry zeby go luknela, bo sie meczy z tym katarem

(...)Ja pluje krwią. I nie wiem czy z guza na tarczycy czy krtań załatwiona (koleżanki z pracy wszystkie, w tym jedna na pogotowiu była w wigilię). Więc żegnam się na wszelki wypadek...
A do lekarzy żadnych dodzwonić się nie mogę...

O kurde, mam nadzieje ze sie ro szybko rozwiaze, moge sie tylko domyslac jak sie przestraszylas, trzymam kciuki i nie czytaj za duzo w necie, bo sie doczytasz najgorszych chorob, poczekaj co powie lekarz.

Cleo - gdzie ty sie przeprowadzasz? Zmieniasz mieszkanie?

Dziunka - zdrowia, lepiej nie czytać tylko sprawdzić... choć ja robię podobnie i się denerwuję na maxa...
Etna - mam nadzieję, że pediatra nie wykryje nic u Pawełka tylko katar..
Moje wariują, Hanka ugryzła Gochę w czoło... horror, a jeść skubana nie chce.
Nie ma to jak zostać w domu...

reklama
dziunka duzo zdrowka!!!!! do lekarza marsz i daj znac

bo ja bym chciala zrobic zlot czrownic wraz z osobami towa. i czekam na propozycje terminowe jakie Wam pasuja.

Pawel idzie dzisiaj z tata na 13 do pediatry zeby go luknela, bo sie meczy z tym katarem

Ja jadę jutro do Gdańska po ciuchy do jednej laski z chustoforum więc nawet nawet po drodze by mi było do Ciebie wpaść :-) ale nie wiem jak tam Marcie pasuje...no i Tobie :tak:

Dziunka to moze ty lepiej wieczorem na ostry dyżur jedź?

Zobaczymy... na razie czuję się dobrze, głowa boli, ale to norma, praca przy kompie w oparach dymu tytoniowego wytwarzanego przez szefa...

Do góry