E
etna36
Gość
Normalne, normalne koty to nocne stwory w dzien odsypiaja, a w nocy harcuja taki ich urokAcha, to normalne że koty w nocy szaleją zamiast spać? Tzn nad ranem koło 4-5?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalne, normalne koty to nocne stwory w dzien odsypiaja, a w nocy harcuja taki ich urokAcha, to normalne że koty w nocy szaleją zamiast spać? Tzn nad ranem koło 4-5?![]()
Acha, to normalne że koty w nocy szaleją zamiast spać? Tzn nad ranem koło 4-5?![]()
wsadzam ja do szuflady z pojemnikami mlastilowymi i sama mi robi pozadki, ale ma wtedy ubaw, a ja moge obiad ugotowac ;o) Mialam gdzies nawet takie zdjecie...
heheCleo dużo zdrówka życzę!!!1 ta goraczka musi byc straszna, powinnas oddac komus dzieciatko i wypoczac chociaz chwilke zeby wydobrzec bo padniesz.
Kilolku 3kg to ty w tydzień nazbierałaś??? ja musialabym chyba jesc tonami, zamiast przybierac ja ciagle gubie i nie wiem czemu, wczoraj rano na wadze bylo 57,3kg nigdy w zyciu tak malo nie wazylam. Najwazniejsze ze tobie te kilogramy nie przeszkadzaja i tak trzymaj. A podejscie do meza jak do czlowieka bardzo ludzkie jestes dobroduszna!!!
Dziewczyny nieczujące "magi" swiat prosze zrobcie to dla waszych pociech, one sa male ale duzo rozumieja i taka przyjazna, ciepla atmosfere napewno wyczuja.
Ula co planujesz nowa kuchnie??? ta kinguli super ale w zyciu bym nie dala za kuchnie tyle kasy o nie.