reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a propos Mikołaja. Wiecie, ze jak sie napisze do Laponi do Ravaniemi to zawsze odpisze? Tylko niestety odpowiedzi przychodzą dopiero wiosną ale za to po Polsku, piekne, kolorowe i ostemplowane stemplami poczty Mikołajowej w Laponi. Super pamiatka taki lst od samego Mikołaja

reklama
Ja małego właśnie nie wiem czy nie za grubo ubrałam do snu. Body na krótki rękaw i pajacyk polarkowy taki bez stopek.Przypomina mi teraz dynię chodzącą.

wyjątkowaona to zalezy jak cieplo masz w domu. Ja nawet nie wiem ile mam stopni w nocy ale dzieci ubieram mniej więcej tak jak siebie. Michal spi w samym pajacyku bawelniany i nie narzeka :p

Dla zainteresowanych ades do świetego:
Santa Claus' Office
FIN-96930 Napapiiri
Rovaniemi
Finland

a propos Mikołaja. Wiecie, ze jak sie napisze do Laponi do Ravaniemi to zawsze odpisze? Tylko niestety odpowiedzi przychodzą dopiero wiosną ale za to po Polsku, piekne, kolorowe i ostemplowane stemplami poczty Mikołajowej w Laponi. Super pamiatka taki lst od samego Mikołaja

no co TY napisaliscie list i odpisali>??wow chyba za rok napisszemy do niego :_)

Ja małego właśnie nie wiem czy nie za grubo ubrałam do snu. Body na krótki rękaw i pajacyk polarkowy taki bez stopek.Przypomina mi teraz dynię chodzącą.

wow jak dla mnie to cienko ....... ale jak mówi kololek zalezy jak masz ciepło w domu. U nas jakos chłodno a u niego w pokoju juz w ogóle bo tam sie nie przebywa, on tam tylko spi. wiec ubieram go w:
*body na długi rekaw
*pajacyk
*pajac futerkowy robiący za spiworek taki: pajac PAJACYK do spania piżama piżamka 18-24 92 (1284574201) - Aukcje internetowe Allegro no albo śpiworek o ile nie jest w praniu.
i nie uwazam zeby bylo za grubo. młodemu jest akurat - gdy miał 1 warstwe pajacyka to budził sie ze zmarzniętymi łapkami i stópkami - chłodny był po prostu.

Ja pisywałam do Mikołaja właśnie z Rowaniemi było to w latach 80 XX wieku (buahahahaha ale to zabrzmiało ) i odpisywał na ślicznych rozkładanych kartach A4 ze swoim zdjęciem...... gdzieś to leży u moich rodziców, będę musiała od nich wydębić...
Ilona - ja ciągle powtarzam mężowi, że mną hormony rządzą..... nie lubię tej huśtawki, jak byłam w ciąży to było ok, a teraz znów sinusoida.
Mama - niezły dostawca... coś słabo zaciskał buhahahahahaha
Małżon ogląda mecz, a ja kwitnę... właśnie hormony mi grają i buczą, a tu posuuucha.

no co TY napisaliscie list i odpisali>??wow chyba za rok napisszemy do niego :_)
spokojnie jeszcze w tym roku możecie napisać, bo i i tak kilka miesięcy się na odpowiedź zeka

anawawka wiele sie od tamtego czasu nie zmienilo :D tzn sa piekne rozkładane karty ale co roku jest inny wzór.
Ja pisze co roku z dziećmi w szkole.

Kilolku dzieki za info jutro z Maja napiszemy:-) a to poleconym trzeba wyslac??czy jakim najlepuej??i co napisac w takim liscie co sie chce dostac??

No kobitki, dla mnie zaczęła się pora sprzątania :))) Musze posprzątać szynszylkowi, wyszorować kabine i posprzątać w sypialni. Jutro sprzątanie salonu z kuchnią i kibelka oraz zakupy. W piątek rano zamiatanie, mycie podłóg i gotowanie bo koło 13 przyjeżdżają goście. W sobote schodzi się reszta gości i poimprezujemy :)))

reklama
Kilolku dzieki za info jutro z Maja napiszemy:-) a to poleconym trzeba wyslac??czy jakim najlepuej??i co napisac w takim liscie co sie chce dostac??
poleconym zawsze lepiej. No tak, co się chce dostać, można i kilka słów do świętego Mikołaja napisać. Ale kiedyś wysyłałam też same rysunki

No kobitki, dla mnie zaczęła się pora sprzątania :))) Musze posprzątać szynszylkowi, wyszorować kabine i posprzątać w sypialni. Jutro sprzątanie salonu z kuchnią i kibelka oraz zakupy. W piątek rano zamiatanie, mycie podłóg i gotowanie bo koło 13 przyjeżdżają goście. W sobote schodzi się reszta gości i poimprezujemy :)))
teraz? na noc dopiero zaczynasz? To nawet ja juz skończyłam
(no za wiele nie zrobilam ale koniec)
cos mnie łamie chyba dziś wyjątkowo pójdę już spać. Straszne przeciągi u nas w domu :(

Ostatnia edycja:
Do góry