reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ty to zawsze zrobisz dobry interes:p:p to jest rozmiar uniwersalny? a byli takie inne jak na tej stronie??
no no uniwersalne ja nizsza to dluzszy jest dla mnie niz dla tej pani z fotki kilka widzialam te takie z białymi wzrokami <swiatecznymi> widzialam ze były z bomblami jakimis jeszcze haha a ja ja kupilam w szpitalu na dole ludzie rozstawili sie z pierdołami ;] ubrania kosmetyki taki se bazar urzadzili :D ;P

no no uniwersalne ja nizsza to dluzszy jest dla mnie niz dla tej pani z fotki kilka widzialam te takie z białymi wzrokami <swiatecznymi> widzialam ze były z bomblami jakimis jeszcze haha a ja ja kupilam w szpitalu na dole ludzie rozstawili sie z pierdołami ;] ubrania kosmetyki taki se bazar urzadzili :D ;P

no to chyba musze u siebie poszukac a jak nie bede musiala sie do Ciebie usmiechnac:p:p:p:p:p:p:...i o takich bomblach mowisz Fobya.pl - swetry damskie, tuniki, sweterki, wdzianka ...Aza nie widzialas u nas gdzies takich tuniczek??

Aga Ty zamawialas taki warsztat dla Igiego?? FISHER PRICE -- WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI -- KURIER (1347050813) - Aukcje internetowe Allegro daj mi znac jak sie sprawuje i czy Igi sie tym bawi.

no to chyba musze u siebie poszukac a jak nie bede musiala sie do Ciebie usmiechnac:p:p:p:p:p:p:...i o takich bomblach mowisz Fobya.pl - swetry damskie, tuniki, sweterki, wdzianka ...Aza nie widzialas u nas gdzies takich tuniczek??

Aga Ty zamawialas taki warsztat dla Igiego?? FISHER PRICE -- WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI -- KURIER (1347050813) - Aukcje internetowe Allegro daj mi znac jak sie sprawuje i czy Igi sie tym bawi.
tak tylko jednolitych nie bylo tylko w wzory biale takiego typu Fobya.pl - swetry damskie, tuniki, sweterki, wdzianka tyl;ko z bomblami o ile dobrze pamietam :d

Moje dziecko wstało dzis o 7 (gdybym nakarmiła przez sen ok 6 wstałby Oli po 8 a tak obudził się z głodu) pobrykał do 10.30 i spi do teraz, prawie 3h !!! A miałam się z nim położyć buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu teraz siedzę jak mysz pod miotlą bo bedzie tylko jedna drzemka i chce zeby wstał jak najpozniej ;P

a mój Marcelos pospał tylko godzinke bo obudził sie mega zsikany :) no i zaliczył juz obiadek.......rosołek na gęsto....z mięskiem warzywami, makaronem i zagęszczony manną. Masakra.......wcinał az nie nadążał za sobą hahahaha ilość tez jak nigdy w zyciu....garnuszek pół listrowy i dokładka kilku łyżkowa.... ale to był taki nasz rosołek po dorosłemu przyprawiony :) wiec po poł godzinie cała flacha picia hehehehe. teraz broi a ja zabieram sie za poszukiwanie przepisu bo chce mi sie ryżu z jabłkami ;p aha co do prezentów..... mojemu dziecku przydałby sie laptop dziecięcy ;/ no nie idzie g od kompów naszych odgonić........ciagle nadaje na klawiaturach ..........

reklama
witam sie i ja:-)

Banana
a jaka masz mniejsza 3 kolowa spacerowke??

gieoska - taka, tylko zolta
BRITAX VERVE 3 WHEELED STROLLER PUSHCHAIR MARS RED NEW on eBay (end time 05-Dec-10 18:02:18 GMT)

u nas dalej sypie, odsniezylam chodnik i schodki i za pol godz znowu zasypalo. tradycyjnie zamkneli angielskie szkoly. to juz smiechu warte. to co, jak amelka dorosnie i pojdzie do szkoly to ja co rusz bede musiala w domu zostawac/zwalniac sie z pracy, bo szkoly zamkniete? czy moze do tego czasu zakupia odsniezarki, piasek i sol, bo na razie twierdza,ze im sie nie oplaca bo w uk sniegu jak na lekarstwo ;/

Do góry