reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

moi sasiedzi anglicy ubrali choinke, zreszta juz kilka domow ma ozdoby na zewnatrz. a moja przyjaciolka-polka, w anglii, ubrala 3 tyg temu!

reklama
Witam sie, u nas zimno. Na termometrze mam -12, ale podejrzewam ze jest duzo zimniej. Musze kupic sanki, bo wozkiem jest zdecydowanie za ciezko po sniegu.
Jak ja bylam w Anglii to mi sie smiac chcialo, jak spadlo troche sniegu to wszystko sparalizowane. Ludzie do pracy nie jechali, bo tam takie strome górki ze zaden samochód i autobus nie mógł podjechac. hahhahaha Teraz moze troche sie zmienilo, ale nawet opon zimowych kupic nie bylo gdzie ihihih

Dziunka jak brat?? Babka z allegro napisała, ze nie bedzie problemu z wysyłka do innej miejscowosci. Mam kupić teraz, a zapłacic pozniej. Daj konicznie link do tych spodni, jaki rozmiar i kolor. Aha i adres mi podaj swój oki

Ostatnia edycja:
No witam i ja ! w telewizorni mówili , że u mnie -16, na moim termometrze "tylko" -12,3 ...
Wczoraj postanowiłam kupić dzieciom sanki, wybraliśmy się do sklepu, Gocha w wózku, a Hanka na rękach, nie będę mówić jak się spociłam .. część chodników nie odśnieżona tylko drobnie udeptana przez ludzi, samochody nawet na przejściu dla pieszych olewają wrrrrr
Etna - fajne butki, moja jak biega w zakrytych na spocone nóżki, więc takie otwarte jej się najlepiej sprawdzają.
Dziunka - właśnie jak tam braciszek?
BanAna - dzieci zapewne się cieszą z zamkniętych szkół, gorzej z rodzicami..., rozśmieszyłaś mnie opisem sytuacji samochodowej... młotek w ręku kobiety potężna broń :-D:-D:-D
Kirakold - nieźle, nieźle... z tym podjazdem
Znikam doczytać WAS na innych wątkach.

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zimno :( ponuro :( noc cieza :(
Paweł krecil sie cala noc ;/ nie wyspałam sie wogole :/ jak Pawel pojdzie na drzemke to ide z nim bo padne ;/
ide kawe konczyc pic...

oo na DDTVN o ciazy z zaskoczenia

cześć laseczki i u nas dziś brzydko szaro buro i wieje dość mocno więc ze spacerku nici :-(
wczoraj byliśmy na saneczkach i muszę przyznać że super któraś z was pisała że nie chce pchacza do sanek a ja uważam że to rewelacyjna sprawa tak bezpiecznie się sanki prowadzą :-)

dziunka dołączam do pytania o Miłka

Aga Ty zamawialas taki warsztat dla Igiego?? FISHER PRICE -- WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI -- KURIER (1347050813) - Aukcje internetowe Allegro daj mi znac jak sie sprawuje i czy Igi sie tym bawi.

nie Gosiu taki WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI PO POLSKU, FISHER-PRICE (1334684146) - Aukcje internetowe Allegro
i już mogę ci powiedzieć że jest super bo Igi go wyszukał w szafie to mu dałam niech się bawi póki ma ochotę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i powtorka z rozrywki:/ wokol bloku wokol bloku:/

:-D:-D:-D:-D

gieoska drugi raz bym nie kupila, jest super lekki, ale trzeba uwazac, bo jak wjedziesz przednim kolem na kamien to mozna fiknac. poza tym popatrz na raczke. nie powiesisz na niej zadnej torby z zakupami,a ta siatka pod spodem jest akurat na pokrowiec od deszczu i tyle. ale z wygladu mi sie podoba :)

smialam sie,ze szkoly pozamykane i dotalam za swoje. pojechalam po mojego, pojechalismy na zakupy, drogi w miare... wychodzimy za sklepu, a tam normalnie burza sniezna. jakies 20cm w tym czasie spadlo. do domu jechalam z godzine (zamiast 10min) i z przygodami. pierwszy raz w zyciu myslalam,ze nie dojade. w polowie stoimy w korku,podjezdzam i zgasl mi silnik. i juz nie chcial zapalic - to moj rozrusznik, ktory od jakiegos czasu szwankuje. wrzucilam awaryjne, otworzylam maske, wzielam mlotek, walnelam na slepo kilka razy i odpalil :) korek przez ten czas nawet nie drgnal, wiec przynajmniej na mnie nie trabili. jakis czas pozniej mialam podjechac doslownie z 1om pod gorke, glowna droga, a samochod stoi w miejscu, kola sie kreca, 7000 obrotow (max jest 8000) opony sie pala, jakies laski na chodniku zatkaly uszy... masakra...jakis chlopak przechodzil i mnie popchnal. bez niego nie dalabym rady :( w koncu podjechalam pod dom i stanelam..2 m od domu, prawie przy krawezniku. sasiadl wyszedl i przeparkowal, bo ja juz nie moglam :((((
a jutro rano mam na przeglad. jak nie odsnieza to w zyciu nie dojade, bo po drodze mam gorke i to spora :(

A Twój co robił w tym czasie? bo na zakupach byliście a potem ani słowa o nim:-p
A Ciebie podziwiam, twarda babka z tym młotkiem:-D

Ja mam takie i jestem mega zadowolona, maly tez:
1332151505

NOWE PROFILAKTYCZNE BUTY KAPCIE FIRMY TOMBUT 23 (1332151505) - Aukcje internetowe Allegro

Marta jak tam twoje ukaszenie???

Etna, te kapcie miał Miłek, do czasu aż lekarz opierdzielił mamę że skoro młody nie ma żadnych wad to dlaczego nosi kapcie ortopedyczne. Zakazał ich noszenia kategorycznie....

Witam sie, u nas zimno. Na termometrze mam -12, ale podejrzewam ze jest duzo zimniej. Musze kupic sanki, bo wozkiem jest zdecydowanie za ciezko po sniegu.
Jak ja bylam w Anglii to mi sie smiac chcialo, jak spadlo troche sniegu to wszystko sparalizowane. Ludzie do pracy nie jechali, bo tam takie strome górki ze zaden samochód i autobus nie mógł podjechac. hahhahaha Teraz moze troche sie zmienilo, ale nawet opon zimowych kupic nie bylo gdzie ihihih

Dziunka jak brat?? Babka z allegro napisała, ze nie bedzie problemu z wysyłka do innej miejscowosci. Mam kupić teraz, a zapłacic pozniej. Daj konicznie link do tych spodni, jaki rozmiar i kolor. Aha i adres mi podaj swój oki

Ok, zaraz pisze Ci pw.

Jeśli chodzi o Miłka, to wczoraj w dzień z mamą ostatni raz rozmawiałam i było ciutek lepiej. dziś jeszcze nie wiem...

Zapomniałam dodać że dziadek w szpitalu. Prostata się odezwała. Mówię Wam, stwierdziliśmy, że wszyscy naraz się położymy!!! Najpierw Maciek, potem Miłek, teraz dziadek. MASAKRA.

Śniegu u nas jak na lekarstwo, ale dziś już nadrabia, prószy od rana.:angry:

Witajcie,
u nas piękne zimowe słońce:tak:kocham zimę:-D wychodzimy ostatnio z młodym 2 razy na spacery , ale troche krótsze 30-60 min.
Etna moja reka juz dobrze, opuchlizna zeszła , jeszcze troche czerwona ale juz nie oli tak bardzo.
kurcze naprwade juz niedługo swieta:-D:-Dpora pomyslec jakby to zorganozwac. W zeszłym roku to my sie goscilismy u rodziny to jednej , to drugiej. Maluszek mały to miałam sobie głowy nie zawracac . Teraz juz mi sie tak nie upiecze:tak: Dobrze, ze maz potrafi sporo rzeczy sam zrobic i w kuchni idziemy łeb w łeb
Dziunka trzymam kciuki za obu braci i dziadka

Kasiiula - wspólczuje, nocy, ja odpukać dziś nawet wyspana...
Dziunka - mam nadzieję, że Miłkowi będzie się poprawiać,,, ten rok to rok zagłady chorobowej jak widzę, u każdego coś się dzieje....:wściekła/y:
Gie-oska - moje takim właśnie warsztatem bawią się w sklepach , np. auchanie :-D, jeszcze nie kupiony, ale ... może kupię.
Ilona - nieźle... szkoda maluszka... oby przeżyło maleństwo.
Martolinka - ja też kocham, jak nie muszę o 6:08 wychodzić z domu.:zawstydzona/y:

reklama
Banana to masz super młotek- złota rączka:-D:-D
wysłałam męza do sklepu :tak: "pogoda taka , ze psa z domu nie wypuścisz"- śmialismy sie oboje

usłyszałam dzis ciekawe stwierdzenie : "Sumienie mam czyste , bo nieużywane:tak:

To aforyzm St.Leca miałam na jego temat pytanie na obronie pracy mgr, ma wiele innych równie ciekawych.

U nas dziś -15 od rana byliśmy na szczepieniu i nie było tragedii ale płacz oj dał próbke swych możliwości. Narazie śpi zobaczy jak będzie później.

KASIULA u was podobno -25 brrrr

Do góry