reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

I ja się witam. Dziś nie pada śnieg ale mrozik jest :) Dobrze bo nie lubie chlapy... Dziś mój mąż jedzie na przegląd z moim autkiem i niestety kasiore trza wydać... ehhh... ile bym za to zabawek kupiła :)))

reklama
I ja się witam. Dziś nie pada śnieg ale mrozik jest :) Dobrze bo nie lubie chlapy... Dziś mój mąż jedzie na przegląd z moim autkiem i niestety kasiore trza wydać... ehhh... ile bym za to zabawek kupiła :)))

zabawkohiliczna hehehe:-)

z Twoim autkiem to Ty masz swoje a M swoje??myslalam ze macie jedno:p

Nie, mamy dwa, a co... mąz wozi dupe to ja też ;))) A tak poza tym to z moich Maślic to tylko jeden autobus chodzi więc za dużo bym miała problemów z dojazdami...

Przejrzałam sobie bb (służy mi za kalendarzyk :D ) i miałam okres: 7.10, 1.11, a teraz dziś jest 4 dzień , czyli dostałam 27.11. Czyli chyba dobrze. A myślałam że grubo za szybko... przez te urodziny Asi się wszystko pogmatwało - jakieś dwa tygodnie z życiorysu wyjęte :D

Macie uzupełnione swoje książki typu pierwszy rok z życia dziecka?

Nie, mamy dwa, a co... mąz wozi dupe to ja też ;))) A tak poza tym to z moich Maślic to tylko jeden autobus chodzi więc za dużo bym miała problemów z dojazdami...

a jaki Ty masz..nie chwalilas sie hehe

Dziunka ja nie mam takiej ksiazeczki w ogole..chcialam kupic ale sie tak zbieralam ze juz rok minal i niektorych rzeczy nie jestem sobie wstanie odtworzyc co kiedy sie wydarzylo:-(

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!
my już po zimowym spacerze!!!:-D kocham zimę , jak ja ją kocham:tak:
obiadek w piecu , pranie gotowe. Wieczorem jade do wojewodzkiej biblioteki w koncu w ksiazkach posiedziec.
Dziunka trzymam kciuki za brata!!!! moooocno

A ile jak można wiedzieć? Tu na fotce super się prezentują,podobają mi się bardzo; widziałam na żywo i świeciły się na kilometr, trochę kiepsko to wyglądało...może też zależy od osoby która nosi ;)

A U NAS NIE MA ŚNIEGU!!!!! Tzn mroźno jak cholera (-5) i tak delikatnie pruszy, ale drogi czarne, chodniki praktycznie też.

Kasia widziałam co się dzieje tam u Was na TVN24. Nie zazdroszczę :p
buty mam chyba 4 albo 5 lat :) i wtedy chyba kosztowały na sklepie 499 zł albo 599zł a to ze moj maz sprzedawał to mial duzaaa znizke :D a one tak błyszcza sie bo pewnie ta mazia do butów wypastowane :D ja swoich nie pastuje i nie swieca :D a co sie dzieje na ulicy MASAKRA SZKODA gadac najgorze to ze ani wczoraj ani dzis nie widzialam odsniezarek !!! zadnej !!!!! miasto dupe wypieło :|

Macie uzupełnione swoje książki typu pierwszy rok z życia dziecka?
hahahahahha
ja pamietam jak chcialam kupic koniecznie <mamy taka sama> i maz po co i tak nie ebdziesz pisac to robilam mu wojne :d i co ???? do połowy uzupełnione ostyatnio chyba 7m :D

Gosia znalazłam tylko stara aukcje i to licytacja kozaki śniegowce MANITU z POLAR-TEX r 37 od 1 zł (1286394653) - Aukcje internetowe Allegro

a my dzis bylismy w poradni Audiologicznej narazie bez zmian wsyztsko ;] eh ... najgorzej ze jechalam tam 1.5h gdzie bym w 20 min dojechala a siedzialam w srodku z 40 min ....

aa no i kupiłam se na imieniny golfik fioletowy długi :D bedzie robil za sukienke :D haha

reklama
Kasia pracująca kobieto :) Narzekaj sobie, narzekaj :) Każda to robi :)

Banana Ja się wiecznie dziwiłam mamom, które prowadziły spacerówkę z dzieckiem "przodem do świata", dla mnie było nie do pomyslenia, jak można nie widziec dziecka, nie mowic do niego, nie patrzec na nie... ;P Teraz wiem ze dziecko prawdopodobnie woli tak siedzieć. Chociaż ja przeważnie sadzam małego tyłem do kierunku jazdy, tzn widzę jego buzię. Ale ja to wariatka...nie idę po prostu z wózkiem tylko spiewam, tanczę, podskakuję, opowiadam, pokazuję etc. ;D

Ula mój Marcel nienawidzi jezdzic buzią do świata!!!!! Masakra......od razu ryk ze mama zniknęła. A ja sie z tego ciesze bo nie wyobrazam sobie tego zebym nie widziala dziecka i do niego nie mówiła, opowiadała i w ogóle nie wydurniała sie ;p

co do kapci to mój chodzi w paputkach z daichmana z serii bobbi shoes takie do kostki na rzep z gumowa podeszwa tak bardzo mięciutką ze wyżyna sie jak szmata :D na poczatek super!!! jak z nich wyrosnie to kupie mu pewnie z zetpola cus takiego KAPCIE PANTOFLE MIKOŁAJ ZETPOL ROZM. 20 (18 - 27) (1345325916) - Aukcje internetowe Allegro lub Kapcie DOROTA firmy Zetpol rozmiar 22 z wkładką (1324600391) - Aukcje internetowe Allegro, KRZYŚ SUPER PAPUTKI ZETPOL ROZ.21 z wkładką (1333912051) - Aukcje internetowe Allegro tylko one beda juz miały podeszwe twardsza i bardziej sliska. U nas sniezek przykrył wszystko na biało a ja sie kapnęłam ze nie mam kozaków hahahaha.......cóz musze sie wybrac na zakupy bo mam tylko botki......

Ostatnia edycja:
Do góry