reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Po wczorajszym horrorze komunikacyjnym dziś nie było najgorzej, wyszłam o 6:08 a w pracy byłam o 6:50. Dodam, że z początków Urususa na Ochotę nie jest aż tak daleko... te 7 km jest, ale ... bez przesadyzmu, dwie godziny wczoraj w autobusie koszmar...
Dobrze, że choć nocka dobra, bo bym chyba gryzła pasażerów, poza tym rodice dosłali mi kurtkę dziś właśnie ma grzest bojowy, a że kurtka duuża więc wyglądam w niej jakbym się z choinki urwała,,, ciekawe tylko czy będzie ciepła...
Kasiiula - zazdroszczę takich butów, chyba też sobie takie zafunduje...
Kikolek - moje larwencje to wczoraj nawet po śniegu nie chciały pochodzić, Hanka stwierdziła "bu" i pociągnęła do domu, ciekawe jak będzie następną zimą jak dostanie się / oby / do przedszkola...

Ostatnia edycja:
reklama
hahahah mam moje kochane sniegowce Manitu :) kosztowały sporo :D ale warte ceny choc nie wsyztskim sie spodobaja hahaha ;P a noga po nich sucha i ciepła mialam cienka skarpetke tylko i nie zmarzłam :)
znalazlam na necie :D co dziwne jakis czas temu nie bylo ich wcale :D

Zobacz załącznik 304956Zobacz załącznik 304957

A ile jak można wiedzieć? Tu na fotce super się prezentują,podobają mi się bardzo; widziałam na żywo i świeciły się na kilometr, trochę kiepsko to wyglądało...może też zależy od osoby która nosi ;)

A U NAS NIE MA ŚNIEGU!!!!! Tzn mroźno jak cholera (-5) i tak delikatnie pruszy, ale drogi czarne, chodniki praktycznie też.

Kasia widziałam co się dzieje tam u Was na TVN24. Nie zazdroszczę :p

JA też muszę sobie kupić buty i to w tym tygodniu,bo chodzę w botkach a w ogóle to w ccc chyba zobaczyłam pięknę buciki szare na obcasiku i wierce dziure w brzuchu B żeby kupił.

U nas śniego duuuużo.Szkodaże sanek nie mamy jeszcze a ja na dodatek do szkoły.

witam sie i ja:-)
unas dzis lepiej nie pada i wzieli sie za odsniezanie chodnikow i mojego podjazdu i moze jutro juz wyjade z garazu hehe:-)

Kasia fajne te butki masz jakiegos linka z nimi??

Dziunka i do Ciebie przyjdzie snieg zobaczysz hehe:-)

moja tez jezdzi przodem do mnie, tzn. w tej wiekszej, w ktorej mam mozliwosc ustawienia w ta lub wewta. w mniejszej 3kolowce jezdzi przodem do swiata. i zgadnij, ktora lubi bardziej? ta,w ktorej moze sie gapic na gadajaca mamusie :DDDD

Banana
a jaka masz mniejsza 3 kolowa spacerowke??

cześć dziewczyny:-):-):-):-)
u nas dziś pięknie ale zimno -5...

dziunka mocno 3mam za braciszka biedaczek:-:)-:)-:)-(
co do rota to słyszałam już dawno zresztą oni ci na pewno powiedzieli że szczepionka ma 70-80% skuteczności?? jak na szczepionkę to bardzo mało :-:)-(

dziewczyny kochane czy wasze dzieciaczki chodzą w kapciach?? takich befado?? czy może w jakiś innych?? jak Igor już chodzi 1,5 m-ca to może bym już kupiła mu jakies kapciochy bo w skarpetkach trochę zimno polećcie coś

moja tez jezdzi przodem do mnie, tzn. w tej wiekszej, w ktorej mam mozliwosc ustawienia w ta lub wewta. w mniejszej 3kolowce jezdzi przodem do swiata. i zgadnij, ktora lubi bardziej? ta,w ktorej moze sie gapic na gadajaca mamusie :DDDD

Aga moj chodzi w takich miekkich papuciach i czasami w trampkach ale czesciej w tym miekkich papuciach bo jak chodz bez to zaraz lapik zimne o takie ma dwie pary sa rewelka Paputki - Ubranka - W małym świecie jak jak wyrosnie z nich to kupie mu juzte bafedo.

hej
zimy ciąg dalszy...dziś musze się wynurzyć na zakupki jakieś:-/ a tak mi się nie chce...widzę mało świata przez okno aż się boję wyjść - 10 stopni i rękawiczki gdzieś wsiąkły boze....ciekawe czy odsniezone chodniki ,pada ciągle...no to się zbieram :D

ehhhh tak sobie wspominam...... dokladnie rok temu bylam 10dni po terminie i jechalam juz do szpitala na 12.... ale mialam cykora hehehe dzien pozniej juz mialam Tomiego przy sobie :D

reklama
Do góry