reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dzieki dziewczyny, to dopiero (albo aż) wstepny termin wiec jeszcze wszystko może sie zmienic , bede wniebowzieta jak już pojdzimy do księdza ustalic konkretna date ;-)
Aga mam całe 24 lata hihihihiih

Mała śpi , obiad prawie skonczony, czas troche ogarnąc chałupkę i na zakupy w ten piekny jesienny dzien (buuuuu)

reklama
hahaha piekny jesienny dzien :))))

A u nas w czw i pt zapowiadaja snieg i -4 w nocy, brrrr. musze konieczie ta opone zmienic, bo strach bedzie jezdzic

ilona toż to poważne deklaracje, ślub :) gratuluję!

No pogoda dziś nie nastraja :( Rano, przed wyjściem męża do pracy wyskoczyłam po zakupy i wróciłam zmarznięta. Teraz, jak Olaf wstanie to musimy podjechać do ubezpieczyciela, mam nadzieję, że nie zacznie padać w tym czasie bo nie wiem jak tu iść z torebką, parasolem i dzieckiem na rękach do samochodu?!?!?!
Już wolę 100 razy śnieg!

Cleo - są starsi i jeszcze żyją z @ ;-);-);-), niestety menopauzę może zacznę za 2-3 lata, na razie chyba nie.. moje koleżanki z pracy mają po 50 lat i jeszcze nie zaczęło im się...

)
wydaje mi sie,ze anadrii chodzilo o taki ogrod zimowy.jest to dosc powszechna dobudowka do domu, czesto ludzie uzywaja zamiast jadalni albo dodatkowego salonu, bo wladny widok za oknem
conservatory pic - Google Search

dzięki banana:-) fajna sprawa taki ogród :-)

Aga mam całe 24 lata hihihihiih

tak właśnie myślałam że tyle no ale jak piszesz że 8 lat razem to pomyślałam że pewnie starsza jesteś

hahaha piekny jesienny dzien :))))

A u nas w czw i pt zapowiadaja snieg i -4 w nocy, brrrr. musze konieczie ta opone zmienic, bo strach bedzie jezdzic

u nas jutro ma być śnieg zobaczymy zobaczymy....
wysłałam:D

czuję się jak stara obolała baba:-( @ się zbliża ...zresztą i tak jestem stara...tylko patrzec a menopauza przyjdzie...pogoda do dupy,nic mi się nie chce...nic:-( zadnej checi do zycia....

cleo to postaraj się jeszcze o siostrę dla Igorka przed tą menopauzą a potem sexu ile dusza zapragnie bez antykoncepcji :-):-)
a tak poważnie nie przesadzaj z ta starością ja mam 27 lat a czuję się na 20 :-) myślę że na kryzys jeszcze za wcześnie :p

Witam i ja w ten wstrętny jesienny dzień,
kikolek - zdaj relację z akcji czy się powiodła na każdym froncie.. ;-):-D i oczywiście nieustające życzenia zdrowia
Dziunka - jak ja kocham dostawać przesyłki, nigdy nie wiadomo czy dotrze..... :wściekła/y::zawstydzona/y: szkoda jej, ale będziesz miała np. na święta ;-)
Ilona - gratulacje podjęcia decyzji... niestety dzieci powodują , że związek kręci się wokół nich i trudno mieć dla siebie czas... znam ten ból, bo z moim prawie nie rozmawiamy na inne tematy tylko o dzieciakach.... :zawstydzona/y:
Jak ja bym się zawinęła w kołdrę i poszła spać, a tu trzeba pracować...:baffled: poza tym mam @ i wkurw... mnie wczoraj dlatego chwycił na maxa, aż się popłakałam.... z wściekłości..
powiodla się, powiodla dzięki. Babcie się spisaly. Najlepsza byla lekarka - jak druga babcia wychodziła już po bilansie to kaząla przekazac mi pozdrowienia i pogratulowac organizacji :D

reklama
mam nadzieję, że nie zacznie padać w tym czasie bo nie wiem jak tu iść z torebką, parasolem i dzieckiem na rękach do samochodu?!?!?!
Już wolę 100 razy śnieg!

Kochana ja co rano idę do auta z dwójką dzieci, z torbą i kilkoma siatami, do tego tornister Julki. A że już nie pamiętam kiedy u nas nie padało to sama rozumiesz...ale da się więc się nie martw. A Olafkowi spraw płaszcz przeciwdeszczowy ;)

cleo to postaraj się jeszcze o siostrę dla Igorka przed tą menopauzą a potem sexu ile dusza zapragnie bez antykoncepcji :-):-)

Lepiej uważać jeszcze trochę, znam kilka przypadków ciąży po menopauzie ;) szefowa jest już po a i tak chodzi ze spiralą z polecenia ginekologa-przyjaciela, a mojego klienta, więc nie wciskał jej spirali by zarobić ;)

Do góry