reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Polaa ładnie Ci śpi w nocy:tak:
nam sie udało zaliczyc 2godzinny spacer , teraz mlody spi , ja zkończyłam "prasówkę" i zaglądam do Was:tak:
a teraz pada

reklama
polaa hahaha jasne :-)
martolinka a gdzie fotki z urodzin??

dzisiaj jestem du dupy nie wiem czemu a tu dopiero 13 z minutamim gdzie tam jeszcze do wieczora nic mi się nie chce a buuuu

aga zgodnie z zyczeniem:
domek super :) mi sie podoba bardzo, bardzo. ale oczywiscie mojemu męzowi nie. i była kłotnia. na szczęscie tylko jednodniowa tym razem. ogólnie mial mi za zle ze mu nie powiedziałam ze kuchnia jest otwarta na ogromny ogród zimowy. a jak miałam mu powiedziec jak ja tego nei widziałam hahahahaha. jedyny mankament tego domu to brak prysznica przy wannie i osobne kurki na zimna i ciepla wode. bedziemy musieli rozkuc kafelki pod wanna i kupic baterie z prysznicem. koszt ok. 0 funtow z kafelkami. do czasu kiedy maz tego nei zrobi włosy bede myla w kuchni w zlewie :D
dwie sypialnie - jedna duża druga srednia. nie wiem po ile maja metrów. no i trzeci pokoik na poddaszu. salon super. no i ogrodek. troszkę bedzie tam sprzatania, bo jakies lekkie syfiarze tam mieszkali, ale ogolnie domek rewelacja. jak sie juz urzadzimy to porobię zdjecia i wrzuce do ogladania :D

Gratulacje udanych imprez.
Polaa - jak nie chce spać w dzień, to masz problem ;-) jak doczekać do wieczora...
Aga - ja zaliczałam złe samopoczucie wczoraj, a małżon mój prawie zdychał...
Anandri - z opisów to super domek, oby małżon przetrawił i zaakceptował. Krzymam kciukasy

Aga fotki wkleje jutro jak mi wena przyjdzie , z rodzinnej imprezy jak chrzestny zgra zdjecia:tak:
niedawno wrocilismy od dziunki, tam jedzenia jak na weselu:tak:

dzięki dziewczyny za zyczenia :D

aga zgodnie z zyczeniem:
domek super :) mi sie podoba bardzo, bardzo. ale oczywiscie mojemu męzowi nie. i była kłotnia. na szczęscie tylko jednodniowa tym razem. ogólnie mial mi za zle ze mu nie powiedziałam ze kuchnia jest otwarta na ogromny ogród zimowy. a jak miałam mu powiedziec jak ja tego nei widziałam hahahahaha. jedyny mankament tego domu to brak prysznica przy wannie i osobne kurki na zimna i ciepla wode. bedziemy musieli rozkuc kafelki pod wanna i kupic baterie z prysznicem. koszt ok. 0 funtow z kafelkami. do czasu kiedy maz tego nei zrobi włosy bede myla w kuchni w zlewie :D
dwie sypialnie - jedna duża druga srednia. nie wiem po ile maja metrów. no i trzeci pokoik na poddaszu. salon super. no i ogrodek. troszkę bedzie tam sprzatania, bo jakies lekkie syfiarze tam mieszkali, ale ogolnie domek rewelacja. jak sie juz urzadzimy to porobię zdjecia i wrzuce do ogladania :D
anandri może kucie nie będzie potrzebne? Ja mam taki panel, ze nie trzeba było kuć tzn taki długi i zalozny na zwykłe wyjście do bateri do wanny

Kuba przez weekand ostro się rozkasłał ale oczywiście dzis nie dąlo rady zapisać się do pediatry :/ jedyny termin na jutro rano. ja niestety pracuję A. się nie nadaje to wyjścia zbytnio. DO tego Michał ma jutro bilans mimo, że katarek ma ale, ze nie ma szczepienia to dobrze by poszeł będzie z głowy na razie. A więc plan taki: Jedna babcia idzie z Kubą do pediatry, druga z Michalem na bilans a w międzyczasie dziadek ślepego A. w opiece nad dziećmi wspiera hehe ależ zorganizowana akcja :D

Hej, właśnie niedawno listonosz przywiózł sukienkę. O TEJ PORZE!!! Sliczna, satynowa, ale co z tego jak po urodzinach:dry::wściekła/y:

Małą relację wstawiłam na pierwsze urodzinki, resztę fotek na zamknięty.

Dziś była Marta z mężem i Antkiem, potem po 19 przyjechali moi bracia, jeden z dziewczyną i kolegą:sorry2: zjedli DUŻO a i tak mam full żarcia w domu:szok:

Jestem wykończona i....przeogromnie szczęśliwa że wszystko się udało (no prawie bo sukienka:dry:). Żałuję tylko że mało zdjęć mamy:-( Jutro jakąś sesję jeszcze zrobię;-)

Asi się chyba katarek zaczyna a w czwartek szczepienie i bilans...

Pozdrawiam:-)

reklama
Dziunka i juz po wszystkim tej sukienki faktycznie szkoda

Ja dzisiaj na diecie caly dzien, ryż i kisiel i jest lepiej tzn calkiem niezle. Nawet o 18 zjadlam obiad zrobiony przez meza i żyję hihihihi - jeszcze

Dziewczyny kiedy ja tam mam sie wybrac na ta morfologie jak zaczynam prace o 7 a w srode mam na 13 ale rano jestem z Pawlem, ale zobacze jak bedzie dalej to pomysle

Do góry