reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mój głupi mąz strzelł mi kiedyś w oko. Z pistoletu na kulki ale zawsze. Głupio się tlumaczyl, ze wyjął magazynek, co z tego jak jedna kulka została. Centymetr od gałki. Gorszy jak dzieci!!

reklama
Dzieki Twojej notywacji my tez wybralismy sie na spracer chustowy z Pawłem. Ale bez kota tylko z parasolka :)))

zazdroszcze, ja chodze z malym na spacerki tylko we wtork i w weekend. Uroki powrotu do pracy.

3 h to juz troche odetchniesz, a angielski zawsze warto szkolic ja to nie mam glowy do jezykow obcych tyle ile musialam
ja bym wróciła do pracy na pół etatu...:)

Hej dziewczyny, teraz mam czas was nadrobić, coś napisać bo wieczory zarezerwowałam dla mojego N.
Cleo nie umierasz ;-) Co sie dzieje??
Kilolek tylko pogratulowac męzowi, faktycznie gorzej niż dziecko, poza tym masz świetnych sasiadów , nie ma co hihihiihhi
Banana zawsze mozesz zadzwonic na policje a oni zajma sie sprawa(teoretycznie)

Namiary: Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "Animals"
Kontakt –strona internetowa: Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "Animals" , e-mail: biuro@otoz.pl. Adres: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Hermanowska 24, 83-200 Starogard Gdański. Kontakt telefoniczny: tel. (058) 560 99 31 - czynny całą dobę; tel. 0 798 387 760 - czynny całą dobę. Pod numerem tel. 668 046 572 - czynny w ciągu dnia (Inspektor OTOZ Animals Iwona Kuderska), można pozyskać szczegółowe informacje na temat psów i kotów przeznaczonych do adopcji oraz zgłaszać przypadki znęcania się nad zwierzętami.

No witam i ja, zaległości odrobione..
Dziubasek - spaceruj, spaceruj, poród łatwiejszy potem.. ;-);-)
Agrafka - trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie ok.
Etna - nie ma to jak dobrze zmotywowana mama :-D:-D
Wyjatkowa - szczery ten Twój facet..... :szok: - mówię o zdarzeniu z wystrzałem
Kikolek - faceci to takie duże dzieci :-D:-D:-D, na każdym kroku przekonuję się, że choć mój skończył 40 to ma jeszcze dziecinne pomysły..:szok:;-):-D
Cleo - nie umieraj, szkoda zostawić takiego fajnego synka ;-);-)
Ehh u nas Gocha w chuście by dostała szału, nie chce w wózku jeździć, a wczoraj jak chodziła ciąglę leciała na twarz...

Witajcie,
Myszkin wrócił już całkiem do siebie:tak: Kurcze czekam juz na ten snieg , bo ta szaruwa za oknem mnie dobija.
Banana Ilona mnie uprzedziła. Zadzwoń do animalsów oni Ci pomogą!!!! co za kretyn

Witamy u nas znowu szaro i ponuro. Nic mi się nie chce. Ja poszłabym do pracy jakbym miała komu Jaśka zostawić.

MARTOLINKA DZIUBASEK podziwiam Was za te spacery ja jak jest tak jak dziś wiatrzysko i drobny deszczyk to nosa za drzwi mi się nie chce wystawić.

cześć babuleńki ;-);-)

oglądacie ddtvn?? ta kolekcja co jest teraz w H&M podoba wam się?? juezzzuuu ludzie stali od 5 rano w kolejce a ceny... 550 zł za sukienkę i to jaką ....:szok::szok::szok::szok:

tak poza tym GDZIE JEST OBIECANY MI PRZEZ PREZENTERÓW POGODOWYCH ŚNIEG????
to są oszuści... a ja tu Igorkowi saneczki obiecałam... dobrze że nie rozumie jeszcze...

co do strzelania do zwierząt to takie przypadki są chyba wszędzie.... :-:)-(

reklama
hej laseczki:-) u nas zimno i pada...

Agrafka powodzenia na rozmowie:-)

tak poza tym GDZIE JEST OBIECANY MI PRZEZ PREZENTERÓW POGODOWYCH ŚNIEG????
to są oszuści... a ja tu Igorkowi saneczki obiecałam... dobrze że nie rozumie jeszcze...

co do strzelania do zwierząt to takie przypadki są chyba wszędzie.... :-:)-(

Aga u mnie od czasu do czasu dzis popaduje sniego wiec zapraszam haha:-)

Do góry