reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kobitki imprezujące jak tam imprezki???
Kingula - fajnie, że się na śniegu super bawiliście... moja starsza w tamtym roku nie chciała wychodzić jak spadł śnieg, mam nadzieję, że w tym roku będzie szaleć.
Kikolek - zamienił stryjek siekierkę na kijek...:szok::wściekła/y: współczuję... znam dziecko, które na rękach potrafiło zasypiać przez 2 godziny... nie życzę nikomu tego.
Etna - miłych snów...
A moje kobitki od 21.30 śpią... zapewne będą tylko pobudki jak Gośka nie znajdzie smoczka, a Hance się coś przyśni...
Znikam poczytać sobie coś dalej na internecie...;-)

reklama
u nas juz po jednej imprezce, goscie zachwyceni tortem i jedzeniem, amelka prezentami, a ja szczesliwa,ze sie wyrobilam ze wszystkim. dwoch rzeczy juz nie udalo mi sie zrobic : szszlykow i blinow z kawiorem, bo czasu zabraklo,ale troche jedzenia zostalo wiec goscie glodni nie byli.
w poniedzialek powtorka... dzis padam,ale chcialam poczytac co u was. widze pustki

u nas od 3 dni chyba mamy biegunke??? kupa wsiakajaca w pieluche, srednio 2 dziennie. raczej nie od jedzenia bo w te dni malo zjadla poza mlekiem i szynka, jak zwykle. czyzby zeby???

Haha Katrenki :D

DZIEWCZYNY ZA GODZINĘ GOŚCIE :O :O :O

Na szczęście w miarę ogarnięta sprawa ;) Tyle że Asię trzeba na szmyczy chyba uwiązać żeby stołów nie oczyściła przed przyjściem gości :)

Haha Katrenki :D

DZIEWCZYNY ZA GODZINĘ GOŚCIE :O :O :O

Na szczęście w miarę ogarnięta sprawa ;) Tyle że Asię trzeba na szmyczy chyba uwiązać żeby stołów nie oczyściła przed przyjściem gości :)

No to trzymam kciuki za udana imprezke :-)

My po kosciele, wyborach i obiedzie u mojej mamy teraz slodkie lenistwo i jutro do pracy

Pawel wczoraj u Antka taka zrobil kupe w pampersa na wejscie ze plywalismy w tym po lokcie a dzisiaj rano to sano, a wstalam po nocnik i patrze za caly mokry. Musialam napuscic rano wody do wanny i go wykapac porzed 7 bo ubabral sie na medal.

Dzisiaj mielismy ciezka noc, juz dawno mi tak nie marudzil i plakal, juz nie mielismy sily do niego wstawac, a u nas nie chce spac :wściekła/y:
Nie wiem to marudzenie w nocy i + te kupy szokujace moze = sie zeby:baffled: :confused:

etna,mamy to samo, z tym,ze w nocy nie placze tylko nie spi, lazi po mnie,szczypie,ciagnie za wlosy itp.
wczoraj w nocy myslalam,ze sie zabije. poprzednia noc szykowalam wszystko na urodziny, spac poszlam o 1. wczoraj mala na poczatku imprezy bylataka spiaca i marudna,ze myslalam,ze padnie od razu po wyjsciu gosci, a ta zasnela z ciezkim trudem o 21.30. zanim posprzatalam itd, bylo 23.30 jak sama szlam spac, jeszcze podalam butle na spiocha, wypila 1/3 i spala dalej. za to o 1 pobudka i to lazenie az do 4, ja bylam nieprzytomna i z tej bezsilnosci,ze nie moge jej uspic i z tego zmeczenia az sie poryczalam. w koncu zasnela i o 7 pobudka...

witam sie:)

dziewczyny big prosba: rzuccie jakies linki z fajnymi darmowymi photoshopami gdzie np mozna dodac czapke mikolaja:) kiedys bodajze klaudzia cos wrzucala...

reklama
witam sie:)

dziewczyny big prosba: rzuccie jakies linki z fajnymi darmowymi photoshopami gdzie np mozna dodac czapke mikolaja:) kiedys bodajze klaudzia cos wrzucala...

http://www.picnik.com/
ja mam konto tutaj. wystarczy sie zarejestrowac. jak chcesz rozbudowana obrobke zdjec to trzeba zaplacic, jak dla mnie grosze za caly rok. najlepszy program online :)

Do góry