reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martuniu 100 lat !!!!! wszystkiego czego zapragniesz i córeczki :):**

moja tez mnie nie chciała odwiedzic i nie odwiedzila ani razu. a co do bratowej to ojciec powinien dziecko ze szpitala odbierać

hehe ja jak bylam przed to tez miałam dola a teraz jakos mi zwisa :D

Alez mieliśmy dzis wypadek! Michas wywrócil się z pchaczem tzn pchacz sie wywrocil a Michas przeleciał prrzez niego i udezyl buźką w podłogę. Ależ krwi było!!! już wyslałam, ze po zębach. Darl sie to zeby obejrzalam i ok ale krwi od groma, cąla paszcza, koszulka, ja. Myslałam, ze na szycie będzie trzeba jechać ale obeszło się :/
Tatuś pewnie pije ;) ;P co do wypadku Paweł miał 2 takie akcje :o myslalam ze zawału dostane !

Martolinka 100 lat ;-)

Pomalowałam włosy hahahahahahah Narazie oswajam sie z osoba po drugiej stronie lustra ;-)
oh czekam na foto

a jak wyglada ciemny blond cappucino?masz jakis przyklad? takie cos Joanna - słodkie cappucino (farba) - Forum Szafa.pl
oo takie cos i ja chce ...

ja po pracy wrócilam Pozmywane :D dziecko spi ;P i jedzenie na stole HahAhAha ;] jutro na obiad zupka pomidorowa i usmaze placki ziemniaczane :D :)

reklama
Smucę się , bo są moje urodzinki i siedzę sama w domu

kupiłam winko , zrobię pastę i czekam na siostrę :) tak każdy zabiegany

Ale plama :zawstydzona/y:

Martuś wszystkiego najlepszego
w tym cudownym i wyjatkowym dniu,
życzę Ci spelnienia wszystkich pragnien,
pociechy z syna i męża
duzo uśmiechu i pogody ducha
no i nie zmieniaj sie jestes wspaniala kobieta, matka i żoną
dużo, dużo dobrego
zdjecie_big.jpg

P.S. gdybym ja to wczesniej wiedziala to bym sie wprosila na kawę, ale moze odbijemy sobie w sobote​

uh idę spać, bo jutro dluuugi dzień. Mam dzien otwarty i już jestem zła na rodziców, bo wywiesiłam kartkę godzinową by nie musieli stać w dlugiej kolejce - 5 minut na osobę, a oni powpisywali sie zaraz po lekcjach, potem 1,5 godziny przerwy i na sam koniec po 3 osoby na 5 minut. No chyba ich pogrzało. Przez 1,5 minuty to ja im mogę dzien dobry powiedziec. Jak nic będę do 20 siedziec :/

a dzisiaj jedna matka zadala mi pytanie, ja jej odpowidam (krótko i zwięźle żeby nie było że przynudzam) a ona nagle w trakcie odwraca się do mnie tylkiem i zaczyna z inna matka o ciuchach :/ w zasadzie to po paru godzinach wydaje sie to nawet zabawne hehe długo mnie szok trzymał hehe

Martolinka - no żesz w mordkę, wszystkiego naj.... szczęśliwych następnych dni, synka coraz bardziej kochanego ... oby Ci się układało z facetem itp. Piszecie o starości, to ja idę do muzeum ;-):-D:-D, 35 na karku ,,,
Dziunka - ojjj widzę, że serducho masz dobre, obym nie wykrakała, że będą Cię dalej wykorzystywać, a Ty będziesz , ze względu na dziecko, robić co będą chcieli,,,, trudno tak wiem, bo nie robi się tego dla nich tylko dla dziecka... co za rodzinka...:szok:
Wyjatkowa - nie tylko u Ciebie ulatniają się rzeczy... ;-), moja Hanka potrafi wcisnąć do swoich ciuchów - pilota od bramy, miarkę... już nie mówiąc o moich kluczach, które znajduję w różnych dziwnych miejscach...
Kikolek - współczuję krwi i .... takich rodziców w szkole, każdy patrzy na swój tyłek... wrrr
No i skleroza mnie dopadla co komu mam odpisywać,,,
W auchan są już zabawki, ozdoby choinkowe i ... trafiło mnie kupiłam 3 łańcuchy.. :-D:-D, muszę sprawdzić jakie bombki mi się wytłukły, by dokupić jeszcze przed szałem ....

hahahaha, jest tu ktos mlodszy od ciebie? chyba nie :)

hehhehe no chyba nie ;-) ale ja tam jetem bardzo zadowolona ze jestem mloda mamusia ;-) Nie zmienilabym nic!!! ;-)

Dziendobry dziewuszki :*:*

Moj maly brzdac dzis obudzil mnie o 7 :dry: normalnie znowu spi do 9:00
Ale to nic bo musze jeszcze ogarnac chate ubrac sie i Oliverka i mykamy na autobus do miacha po dziewczyny (Anadri i Polaa).
Kurde mam nadzieje ze sie rozpogodzi bo narazie bez folii przeciwdeszczowej nie mam sie co ruszac.
No to zycze milego dnia wszystkim a relacje z dnia zdam wieczorkiem ;-)

aaaa no i ide mlodego przymierzyc do jakiegos innego wozka :-)

hej laski:-) dzis znowu u mnie buro i ponuro bleee a ja ledwno widze na oczy tak spac mi sie chce.Na dodatek Kacper podlapal chorubsko od Majki i znowu jest szpital a w sobote sa jego urodziny ehh:-(

WYjatkowa mowisz ze u Ciebie balagan hehe u mnie nie lepiej juz dwa nowe smoki gdzies zaginely w zabawkach i do dzis nie moge ich znalesc:-(

Klaudzia milego dnia i daj znac jak sprawa wozkowa wypadla:*

Ankawawa u mnie to juz w kazdym sklepie pelno ozdob choinkowych i chyba lepiej teraz cos kupic bo ceny pojda w gore przed swietami.Mi sie bardzo podobaja ozdoby w ikei takie folklorystyczne(mam nadzieje ze dobrze napisalam)

Martolinka doszla juz do Ciebie spodnica na szelkach?ja w niedziele zamowilam zaplacilam platnosciami allegro a te buraki dopiero we wtorek mi wyslali i mam stresa czy dojdzie do pt:-(

Witam z rana, nastał spokój w moim zwiazku, ciesze sie ze kryzys minał, pogadaliśmy tak szczerze od serca i czuje sie jakbym znowu miała 16 lat i poznala mojego N od nowa ;-) Bardzo przyjemne uczucie, miłość rozkwitła na nowo. Mam nadzieje ze tak juz zostanie i w natłoku obowiazków i zmeczenia nie zginie. Tego było nam trzeba. No i skoro nasze stosunki sie ociepliły musze zaczac przygotowywac prezent dla mojego mężczyzny hihihi Dziś z Majka lecimy na zakupy, musze powysyłać sprzedane rzeczy na allegro.

Martoilnka ja też w szpitalu czułam sie jak małolata a mam obecnie 24 lata, wygladam dużo młodziej-tak wszyscy mi mówia i pewnie jak lezalam na oddziale to sobie kobitki myślały ze uczennica liceum urodziła hahahaha. Czasami mnie to irytuje bo mam wrazenie ze nie traktuja mnie poważnie, chyba na czole sobie wytatuuje rocznik urodzenia hahahahahaah
Klaudzia a wyjatkowa nie jest przypadkiem młodsza od ciebie??

eh ;P ja mam 24 i staro sie czuje ;P

Paweł wstał po 8 to i ja sie podniosłam z łozka!! cala noc spalismy razem <dla meza poscieliłam w duzym i grzecznie poprosiłam o przeniesienie sie hahahah > mały jakis taki dziwny ale kaszle cos wiec moze od tego na 11 do lekarza umówiłam sie eh ...

reklama
a co do bratowej to ojciec powinien dziecko ze szpitala odbierać

hehe ja jak bylam przed to tez miałam dola a teraz jakos mi zwisa :D

Alez mieliśmy dzis wypadek! Michas wywrócil się z pchaczem tzn pchacz sie wywrocil a Michas przeleciał prrzez niego i udezyl buźką w podłogę. Ależ krwi było!!! już wyslałam, ze po zębach. Darl sie to zeby obejrzalam i ok ale krwi od groma, cąla paszcza, koszulka, ja. Myslałam, ze na szycie będzie trzeba jechać ale obeszło się :/

Tyle że ojciec dziecka prawka nie ma :/ A szpital w innej miejscowości.

Co do małego, strasne, współczuję! pewnie sobie przeciął ząbkeim wargę :/

Martolinka 100 lat ;-)

Pomalowałam włosy hahahahahahah Narazie oswajam sie z osoba po drugiej stronie lustra ;-)

Fotę proszę!

Witam z rana, nastał spokój w moim zwiazku, ciesze sie ze kryzys minał, pogadaliśmy tak szczerze od serca i czuje sie jakbym znowu miała 16 lat i poznala mojego N od nowa ;-) Bardzo przyjemne uczucie, miłość rozkwitła na nowo. Mam nadzieje ze tak juz zostanie i w natłoku obowiazków i zmeczenia nie zginie. Tego było nam trzeba. No i skoro nasze stosunki sie ociepliły musze zaczac przygotowywac prezent dla mojego mężczyzny hihihi Dziś z Majka lecimy na zakupy, musze powysyłać sprzedane rzeczy na allegro.

Super!!!!!!!!

Co do traktowania w szpitalu to ja się czułam jak małolata jak ur Julię w wieku 20 lat. Teraz czułam się normalnie ;) I muszę powiedziec że wiele się w moim szpitalu zmieniło przez te 5 lat na lepsze!

Słyszałyście o tym że położna laktacyjna pozwala picie kawy normalnej? Czy ja jakaś wariatka że przez pół roku kawy nie tykałam jak i całą ciążę?

Wiecie co, on dziś łóżeczko rozłożył i stwierdził że nie ma nawet kolderki :| kurde mam wrażenie że oni z księżyca są. czy może tak jest przy pierwszym dziecku? Ale ja tak nie miałam :|

Do góry