reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

23 lata????????? i piszesz "juz" ??????? hahahah, poczekaj,az dotrwasz do 30 tki, jak ja za kilka tygodni! juz mam dola :)

reklama
O ja ale Wy młodziuchne jesteście a już dzieciaczki macie ;D
Ja w Waszym wieku...ech studiowałam, latałam po sztachetparty, discoparty, nocowałam u koleżanek w W-wie po parę nocy, darłam koty o byle co z moim H, zakochiwałam się co minuta w nieznajomych ze studiów i z imprez, ech.........nie w głowie mi było małżeństwo i dzieci.
Moje dziecko już jest spiące od 18 ale za cholerkę nie pozwolę mu usnąc przed 20.............a on już na siedząco prawie przysypia, muszę byc twarda jak chcę zeby usnął po 20 i spał do rana ;/

MARTUŚ STO LATEK!!!!!!!!!!!!!!!! 23 LATA TO BAAARDZO POWAŻNY WIEK ;P

Martolinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*:*:*

Dziewczyny co ja mam powiedziec.... taka stara dupa 2 stycznia stutknie mi 20stka hahahah Matko a czuje sie na 25 przynajmniej....

Dziękuję laseczki :) zamowiłam dla młodzieży pizze , sama robię pastę jajeczną , ale kieliszka wina za własne zdrowie nie mogę sobie odmówić :)
Aga faktycznie zerknęłąm na Urodziny... i tam jest to dziwnie zaznaczone. Podałam kiragold datę , ale widać te suwaczki tak "wyznaczają godzinę zero " :)
Anadri zo z domem?żyjesz?:)P

kochane uciekam , moze wpadne wieczorkiem jak juz bede sama , ta pobudka o 5 chyba niedługo poczuje :)

Mam już 23 lata... szoook . Jak mialam te 17 to na "dwudziestlatków" patrzyłam jak na "starych" a teraz juz sama jestem "stara" choć tak wcale się nie czuję

Gówniary HAHAHHAHAHAHAHAH :D

MARTUŚ STO LAT KOCHANA!!!!

O ja ale Wy młodziuchne jesteście a już dzieciaczki macie ;D
Ja w Waszym wieku...ech studiowałam, latałam po sztachetparty, discoparty, nocowałam u koleżanek w W-wie po parę nocy, darłam koty o byle co z moim H, zakochiwałam się co minuta w nieznajomych ze studiów i z imprez, ech.........nie w głowie mi było małżeństwo i dzieci.
Moje dziecko już jest spiące od 18 ale za cholerkę nie pozwolę mu usnąc przed 20.............a on już na siedząco prawie przysypia, muszę byc twarda jak chcę zeby usnął po 20 i spał do rana ;/

MARTUŚ STO LATEK!!!!!!!!!!!!!!!! 23 LATA TO BAAARDZO POWAŻNY WIEK ;P

Ula ja tak samo normalnie koncerty....kluby itp, w tym wieku to jak dopiero mojego D zaczelam poznawać.......achh jak sobie przypomne zycie w akademiku... i powiem Wam jeszcze ze Marcel juz spi i oby do rana!! niech sie juz do mnie dziecie dzisiaj nie zbliza bo oszaleje :-( caaaaały dzien na rekach, caaaały dzien ryk.....myślalam ze z siebie wyjde....w pewnym momencie muskuł miałam tak wymeczony ze sam mi skakał hahahaha ręce mam do ziemi...mam gdzies gary ide poleniuchować.......

Klaudzia no fakt najmłodsza jestes chociaż myślałam,że rok mniej masz ode mnie :p A ja mam 21 (6.03) będę mieć 22. Jaka stara już jestem.

Martuś.... Wszystkiego najlepszego .

mam już 23 lata... Szoook . Jak mialam te 17 to na "dwudziestlatków" patrzyłam jak na "starych" a teraz juz sama jestem "stara" choć tak wcale się nie czuję

martolinka wszystkiego najlepszego :*:*:*

dziewczyny co ja mam powiedziec.... Taka stara dupa 2 stycznia stutknie mi 20stka hahahah matko a czuje sie na 25 przynajmniej....
malolaty buahaha stare hehe dobre..nie gadam z wami:-)
klaudzia no fakt najmłodsza jestes chociaż myślałam,że rok mniej masz ode mnie :p a ja mam 21 (6.03) będę mieć 22. Jaka stara już jestem.

martuś.... wszystkiego najlepszego .

wyjatkowa
mamy w tym samym dniu i mcu urodziny:-)jak tez z6marca:-)

Ostatnia edycja:
reklama
MArta Wszystkiego Najlepszego :-)

Igorek już spi...aby nie wstał za chwilę bo wraca D i będzie wariował wtedy do 22
sposob na zasniecie to zgaszenie wszystkiego ciemnosc totalna,wtedy przytula sie do cysia i zasypia ...przedtem sie wierci długo ale chociaz leze tyle dobrego...

D powiedzial ze po weekendzie juz mniej bedzie pracowal,wczesniej w domu,ze zrobimy se dzien rodzinny jakis wypadzik gdzies razem hihi.Moze Nas to zblizy bardziej,bo moje małzenstwo to smiech na sali.Nie widzimy sie,a jak widzimy wieczorem to kłotnie i pretensje.On zmęczony,ja też...ech...

Do góry