reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
I jestem już z WAmi :) mąż wrócił w nocy dziad jeden :) ale pojechałam sobie rano po butki zimowe, teraz mlody spi , maz pojechał do skarbówki a potem jedziemy po prezent dla Antka na jutro do ikei. Kupujemy tunel:) chce tez taki plastkiowe kolorowe talerzyki do ciasta i widelce i pewnie kupie 1000 niepotrzebnych rzeczy!!!!
gieoska ja zaplaciąłm w piatek z rana przelewem a wysłali mi wczoraj!!!! masakra i dostałam email ze nie odpowiadaja za opoznienia poczty!!!!! buractwo jak to okresliłaś!!!!

Marta ja juz dostalam rano nawet spoko za takie pieniadze tylko za duza jest na mnie i musze ja pozwerzac:-(a myslalam ze roz 38 bedzie ok.

reklama
WItajcie :) A my dziś kończymy roczek! Równo o 14.15 urodziłam syna :) Nie wierzę, że to już ROK! Ale nie będę Wam zanudzać bo większość już to przechodziła :)

wrócilam od lekarza eh ... zaczyna sie znów cos musze inhalować itp ... na szczescie bez antybiotyku dostalismy syrop ziołowy no i w pon/wt na kontrol ;]
rozmawialam tez o jedzeniu nocnym to mowila ze jedynie drastycznie bo inaczej nie da sie eh :|

hej laski

my dzis wstalismy po 9 ...tzn Igorek bo ja tradycyjnie nie spałam :-/ale chociaz polezałam :D
teraz drzemie łobuzial

oglądalyscie wczoraj top model?

odpadla Beata moja faworytka...nawet D oglądał ze mną,stwierdził że połowa to pasztety a nie modelki haha.mowie mu ze na pewno ktoraś Ci sie podoba,to powiedzial ze najbardziej Weronika łohohohoh.Pozniej dodał ze ja i tak najpiękniejsza:D:D:D:D uwielbiam te jego kity :D ...a wyleciec powinna PApierska użalaczka ,płaczka zadna z niej modelka.

hej laski

my dzis wstalismy po 9 ...tzn Igorek bo ja tradycyjnie nie spałam :-/ale chociaz polezałam :D
teraz drzemie łobuzial

oglądalyscie wczoraj top model?

odpadla Beata moja faworytka...nawet D oglądał ze mną,stwierdził że połowa to pasztety a nie modelki haha.mowie mu ze na pewno ktoraś Ci sie podoba,to powiedzial ze najbardziej Weronika łohohohoh.Pozniej dodał ze ja i tak najpiękniejsza:D:D:D:D uwielbiam te jego kity :D ...a wyleciec powinna PApierska użalaczka ,płaczka zadna z niej modelka.

a dla mnie ta Beata to najwiekszy pasztet byl beeheh ;P no widzisz co osoba to opinia ;-)

a tak pozatym to załapałam sie na koncówke i zaraz maly przysnie to obejrze w necie caly odcinek ;]

wiecie nie oglądam top model ale weszłam teraz na stronkę żeby zobaczyć twoją faworytkę cleo i muszę się zgodzić z kasiiulą że najbrzydsza z wszystkich...
a nasze najsławniejsze top modelki np Anja Rubik bleeeeeeeeeeeee

Dla mnie ten program jest żenujący , nie jestem w stanie go ogladać!!! :)
laseczki taki mam apel!!!! Wiem , ze to juz blisko koniec listopada , ale wciąż mamy urodzinki naszych skarbów i chyba kazdej mamie bedzie milo jak poczyta troche słów ciepłych skierowanych do jej pociechy :) nie ma wszystkich na watku URODZIONY , IMIENINY... ale wystarczy zajrzec do archiwum na liste i tam sa chyba wszystkie :)
nie ociagac sie !!!!
ha ha my mamy jutro !!!! :D

Nie oglądam top ... po prostu padam na ryłko... wczoraj spałam już ok.21.30, Gośka ok. 4.35 płakała, podeszłam do niej, przykryłam i ... powąchałam, orzekłam kupcia, dla sprawdzenia odchyliłam pieluchę, przygotowałam więc wszystko. Małżon przeniósł Gochę do nas i ..... kupsko okazało się fatamorganą... :-D:-D zmęczenie organizmu daje o sobie znać... ;-)

reklama
Do góry