reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Moje bzibzi już spi od 20 ;D a ja znowu nie wiem co robić ze sobą ;D
Ta jedna drzemka około południa jest super bo mały zasypia o 20 bez problemu, przy, lub po butli wieczornej, ale jak wypadnie druga drzemka ok 14-16 to juz wieczorem jest problem. Przyznam szczerze ze uwielbiałam dwie drzemeczki małego...ach...albo spanie co 2h w ciągu dnia....i ja się zdrzemnęłam i odpoczęłam ;D
No i co ja mam ze sobą zrobić dziś...spać aż szkoda...na necie siedzieć też szkoda...mąż nie przywiózł mi kolejnej częsci Gotowych na Wszytsko wiec nie mam co ogladac a brakuje mi 1 odcinka bo kolejne dwa już mam ;/
Dziewczynki u nas remont już prawie prawie ;D tylko sprzątania kupa bedzie bo wszystkie graty wnieslismy do lazienki, ktora kiedys juz byla zrobiona i kuchni juz kiedys robionej. Myslę ze za msc juz bedziemy na swoim a choinkę swoją już na 10000% bedziemy miec na górze!!! JUPI!!! ;D

Miłego wieczorka dziewczynki!!!!! Odpoczywajcie!!!

reklama
Ja musze posprzątać. Mój brat zostawił u nas plecak i nie ma go gdzieś zapodział.Taki bałagan u nas i żeby to jakiś duży dom był a tu 32m2.Płakaćźmi sięchce na ten bałagan,bo jutro znówbędzie to samo ale ja już siły nie mam.B sie drze ,bo zamiast cokolwiek robić to siedze na necie a przeciez też potrzebuje WOLNEGO czasu dla siebie.

Marta co się smucisz?

Byłam w szpitalu, malutka przesłodka blondyneczka :)
Wyobraźcie sobie że tak jak ona leżała na patologii i dziś na położniczym nikt oprócz męża jej nie odwiedza. Ja też nie chciałam jechać, bote dni powinna mama spędzić z maluszkiem, poza tym zarazki i tym podobne, ale sami chcieli żebyśmy wpadli. No i wiecie, matka rodzona żeby córki i wnuczki nie odwiedziła? Szok.
moja tez mnie nie chciała odwiedzic i nie odwiedzila ani razu. a co do bratowej to ojciec powinien dziecko ze szpitala odbierać

23 lata????????? i piszesz "juz" ??????? hahahah, poczekaj,az dotrwasz do 30 tki, jak ja za kilka tygodni! juz mam dola :)
hehe ja jak bylam przed to tez miałam dola a teraz jakos mi zwisa :D

Alez mieliśmy dzis wypadek! Michas wywrócil się z pchaczem tzn pchacz sie wywrocil a Michas przeleciał prrzez niego i udezyl buźką w podłogę. Ależ krwi było!!! już wyslałam, ze po zębach. Darl sie to zeby obejrzalam i ok ale krwi od groma, cąla paszcza, koszulka, ja. Myslałam, ze na szycie będzie trzeba jechać ale obeszło się :/

Kilolku wspolczuje upadku ale dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Ilona pochwal sie nowa fryzura:-) co zrobilas?jaki kolor??

Kilolku wspolczuje upadku ale dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Ilona pochwal sie nowa fryzura:-) co zrobilas?jaki kolor??

Miałam balejaż (blond+czekolada+ 8cm odrostów) a teraz mam pomalowana cała glowe na ciemny blond cappucino, no takie brazowe wyszły wpadajace w czerwien czy rudy. Ogólnie jest oki ale troche to potrwa zanim sie przyzwyczaje. Jak zrobie fotke to wstawie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadły siostry i było wesolo- polewałam im winko i co sie posmiałam to moje.. :)
co do wieku i dzieci... hmm ja mysle , ze to jest kwestia odpowiedniego momentu ktory jest rozny dla kazdej kobiety..:) ja raczej byłam/jestem z tych spokojnych studentek. Trzeba było zarobić sobie na studia dzienne i nie było czasu :) choć co poszalałam to poszalałam. taki mielismy plan- dziecko w połowie 4 roku, tryb indywidualny i tak kończe 5 rok z moim brzdacem. Z M lubimy sie pobawić w sopockiej Kolibie i tam na całego :) kiedys 23 latka z dzieckiem to normalka- moja mama juz miała dwoje. Teraz srednia wieku sie podniosła. Jak lezałam w szpitalu to czułam sie jak małolata :) dosłownie

Do góry