Witam z rana, nastał spokój w moim zwiazku, ciesze sie ze kryzys minał, pogadaliśmy tak szczerze od serca i czuje sie jakbym znowu miała 16 lat i poznala mojego N od nowa ;-) Bardzo przyjemne uczucie, miłość rozkwitła na nowo. Mam nadzieje ze tak juz zostanie i w natłoku obowiazków i zmeczenia nie zginie. Tego było nam trzeba. No i skoro nasze stosunki sie ociepliły musze zaczac przygotowywac prezent dla mojego mężczyzny hihihi Dziś z Majka lecimy na zakupy, musze powysyłać sprzedane rzeczy na allegro.
Martoilnka ja też w szpitalu czułam sie jak małolata a mam obecnie 24 lata, wygladam dużo młodziej-tak wszyscy mi mówia i pewnie jak lezalam na oddziale to sobie kobitki myślały ze uczennica liceum urodziła hahahaha. Czasami mnie to irytuje bo mam wrazenie ze nie traktuja mnie poważnie, chyba na czole sobie wytatuuje rocznik urodzenia hahahahahaah
Klaudzia a wyjatkowa nie jest przypadkiem młodsza od ciebie??
ILONA WYJATKOWA pisla wczoraj ze ma 21 wiec jest starsza od Klaudzi:-) fanie ze masz spokoj w zwiazku u nas ciagle burze i pioruny hehe:-)
co do szpitala to tez sie czulam jak malolata bo wiekszosc matek po 30 i wszyscy na mnie i m sie patrzyli jakbysmy mieli po 18lat i to z jaka pogarda.tez wygladam na mlodziej niz mam:-)
a moj M wczoraj pojechal do poznania na mecz polski a teraz zdycha hehe.
Dziewczyny jakie auta mozecie polecic jako malo psujace sie i w miare ekonomiczne?moj juz ledwo zipie i trzeba za czyms inny sie rozejrzec a taki wybor ze glowa mala:-(