reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

heja
u mnie pada i to by było na tyle...reszta jak dzisiejsza pogoda..czyli do bani..a no jedyne co mnie ucieszyło to to ,że Igorek zjadł obiadek ładnie mojej roboty:-) chyba słoiki mu się znudziły hehe.

reklama
u nie tez pada, a tak liczyłam na spacerek, pierwszy od miesiąca :(
Michas tez zjadl dziś zupkę a po drzemce pól bułeczki i 2 pierogi szok normalnie :D

na cześć laseczki padam na pysk jestem wykończona...
Igi wstał o 6:40 więc o 7 zaczęłam piec tort na jutro... następnie sprzątałam sprzątałam byłam na zakupach sprzątałam etc etc i dopiero teraz skończyłam...
najgorsze ze ie mam co na siebie założyć :-(

aga4444 - wstawię, wstawię niebawem jakieś zdjęcia ze ślubu :-):tak:

czekam czekam :-)

Nie orientujecie się czy do okulisty na nfz to ze skierowaniem czy bez? A z dzieckiem to trzeba do jakiegos specjalnego czy normalny taki sam jak dla dorosłych?

nie trzeba skierowania a przyjąć cię powinien każdy
zdrówka dla Kubusia

Ula współczuję ... pomieszanie z poplątaniem...

a ja dziś lepiłąm świnki i wyszły super :) M zrobił najładniejsze. Schowłam je do lodówki i mam nadzieje, ze do piatku wytrzymaja :) a jak nie to z przyjemnoscia zrobimy nastepne

U mnie ludzie powariowali :szok::szok:i od środy nie mogę dojechać do hipermarketu, bo takie dzikie tłumy, a ja nie lubię mieć ruchu jak na marszałkowskiej przy wybieraniu towarów:wściekła/y:, więc mam zrobiony spis co mam kupić do diety i na tym koniec...
Wy przygotowujecie się do imprezek, a my właśnie skończyliśmy montować jedną część łóżka piętrowego...
Wyjatkowa - mam nadzieję, że mimo wszystko impreza roczkowo - chrzcinowa będzie udana
Ula - ja chybabym nie dawała antybiotyku, jeśli już mały tak nie płacze....
Kikolek - wg mnie nie każdy okulista zna się na dzieciach... tak jak kardiolog jest specjaliny dla dzieci, dentysta itp..
Idę pilnować mojej gromadki, bo mąż zerka na mecz, a dzieciarnia rozrabia, bo pogoda do bani :wściekła/y::wściekła/y:, mam nadzieję, że jutro będzie słońce, bo dzieci mi wariują....
Miłych imprez i wieczorka sobotniego oraz niedzieli...

My już po wszystkim. Nawet nie było źle jak myślałam na początku.Mały ciągle chciał na rączki(nie wiem o co mu chodzi ostatnio...).Dostał sporo pieniędzy, klocki i złoty łańcuszek z krzyżykiem.Idę zaraz spać , zmęczona jestem strasznie tylko czekam na to aż mały zaśnie.Aaaa dziewczyny, jeśli chce zdjęcia na płycie CD to muszę im to powiedzieć (u fotografa) czy oni dają?

My już po wszystkim. Nawet nie było źle jak myślałam na początku.Mały ciągle chciał na rączki(nie wiem o co mu chodzi ostatnio...).Dostał sporo pieniędzy, klocki i złoty łańcuszek z krzyżykiem.Idę zaraz spać , zmęczona jestem strasznie tylko czekam na to aż mały zaśnie.Aaaa dziewczyny, jeśli chce zdjęcia na płycie CD to muszę im to powiedzieć (u fotografa) czy oni dają?
musisz powiedzieć i nie każdy ci da. U mie ta przyjjemnośc miała kosztować kilkaset zl (oczywiście nei wzięlam) bo tak o przyjdziesz do nich po odbitki, a jak weźmiesz płytę to wiadomo, ze już nie przyjdziesz.
Ale powiem Ci, ze ja odbitek u fotografa nie brałam (jedna odbitka 25zl) tylko z tego co dostałam w albumie zrobilam zdjęcia swoim aparatem i wywołałam po 25 gr za odbitke :D

dziewczyny, a gdzie zdjęcia tych wszystkich świnek?
Dziunka ja sie przymierzam mężowi na nowy rok z tych pianek zrobić. Robiłas dokładnie tak jak w tym przepisie z rózowym tortem z kokardą?

reklama
Z połowy ilości. Za drugim razem wyszło super, za pierwszym razem na oko cukier sypałam i spieprzyłam sprawę ;) No i najważniejsze żeby przesiać cukier puder, nie może być ŻADNYCH grudek. A w razie jak nie wyjdzie to zawsze można zjeść :D

Do góry