reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

JA się witam i zaraz spadam ogarnąć dom. Ok 12tej idę do teściowej , przebieramy się i do zdjęcia idziemy ,bo na 12.30 umówieni jesteśmy.NO i chrzest na 14tą.NIby ma być to razem z roczkiem impreza ale ja i tak z B robimy urodzinki mu tak jak powinien czyli w poniedziałek. Z B będę tort robić :p Ciekawe jak to będzie. Mam balony i nie wiem czy zostawić je na poniedziałek czy zanieść połowe do teściowej.Szkoda,że one sa małe jak się nadmuchsa myślałam,że będą większe... ;/

reklama
Widzę , że u Was roczkowe przygotowania idą pełną parą , ja będę robić dziś probny tort :) Wrocilismy wczoraj z wycieczki. Pogoda niestety nie sprzyjała spacerom :/
Dziunka tez widziałam ten film w kinie0 usmiałam sie do łez!!!!
Ula dobrze , ze u Was juz lepiej!!!
Kasiula trzymam kciuki za Pawełka!!! musi sie znalezc jakis sposób na ten aparat ....

Bigosik się robi, a ja przerażona urodzinami :O

Za to na chustoforum zrobiłam małą wymiankę dzięki której zdobyłam PRZEŚLICZNĄ sukienkę dla Asi na roczek :) Ale się cieszę!!!

Ja mam jeszcze 2 tyg, a juz sie boje heheh
chociaz u nas - ze wzgledu na to ze mieszkamy daleko od rodziny i znajomych - przyjdzie tylko kilka osob, no ale Tomi imprezke musi miec z prawdziwego zdarzenia...
a jak pojedziemy na Swieta, to babcia mu zrobi powtorke :)

witam sobotnio
troszkę chatkę już oggarnęłam, a teraz mlody spi - uspiony przez tate w 5 minut, a ja musze nosić przez godzinę :/
Jaka mi histerie dziś glut nad ranem urządzil. O 6 jak co dzien wymyslił sobie, ze będzie dalej na rękach spal. chcialam byc twarda i tylko go przytulac, a gdzie tam tłukł mnie, wrzeszczal. Az w końcu wzięłm go do swojego łózka co z reszta mu sie nie podobalo. Oczywiście od razu do cyca zaczał się dobierać, mimo, ze przed chwilą jadł grrr Potem jeszez ze 3 razy się budzil i sam się obsługiwał szok, normalnie koszulę mi zdzierał i się posilał
Oj coś czuję, ze teraz to ja go już nie odstawię :/

Witam, lece zaraz po tort, jedzonko zrobione, tylko 2 sałatki jutro zrobie i mozna zaczac urodzinki. ;-) Do zobaczenia pózniej

U mnie dzis też urodzinki ;D ale przygotowania zaczęlismy dopiero od rana ;/ Dobrze ze tescie obiad przygotują, mama pomaga itd.
U nas.....
bylismy z malym u laryngologa a tutaj...tadam...zapalenie uszu...niby na początku wypisał antybiotyk ale nie kazał jeszcze dawać i obserwowac bo ucho lewe gorsze niz prawe, ale po rozmowie ze mną (mowilam ze juz wczoraj nie dałam ibumu bo dziecko sie lepiej czuło a pediatra powiedzial ze to nie uszka tylko ząbki, a ten mnie zjechał ze jak bede tak dawala a innym razem nie to blablabla, nie wiem o co mu chodzilo przeciez nie pakowala bede w dziecka srodka przeciwbolowego skoro myslę ze jemu nic nie jest, a on do mnie ze jak nie potrafie okreslic czy dziecko ma sie lepiej czy nie to mam dawac od razu antybiotyk bez obserwacji......nosz kurde wkurzylam sie bo pediatra powiedzial dwa dni temu ze uszka są w porządku i ze to takie bolesne ząbkowanie.......o dziwo wczorajk maluy mial sie swietnie a nocka wspaniala karmienie o 24 a nastepne dopiero o 6, wstał 9.30...wiec co sobie mialam myslec, widzialam ze dziecko zdrowe...) no juz sama nie wiem co z tym antybiotykiem mam robic, niby na początku mialam nie podawac tylko obserwowoac a potem swtieredzil ze mam dawac............zgłupieję!!!!!

Spadam szykować dalej!!!!!

Milego dnia dziewczynki!!!!!!!

reklama
no to nieźle z tymi uszami. Pediatra się nie zorientował? i co w końcu dajesz czy nie?

Nie orientujecie się czy do okulisty na nfz to ze skierowaniem czy bez? A z dzieckiem to trzeba do jakiegos specjalnego czy normalny taki sam jak dla dorosłych?

Do góry