reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dawaj do mnie;-)

Zdrówka!

Haha, a niby taka łagodna się wydajesz:-D

Dobre:-D

Słyszałyście o poparzonych dzieciach w samochodzie? Mam nadzieję że jest to już wystarczająca nauczka dla wszystkich mam które chociaż na sekundę zostawiają maluchy same!!!:angry:
Tu link: Pożar w samochodzie; poparzone dzieci - info.wiara.pl
W DD Tvn mówili też jak matka zostawiła na chwilkę niemowlę w aucie, to zaczęło mdleć i gdyby nie przechodzień który się zainteresował to niewiadomo czy by żyło. Wybił szybę w aucie i poleciał z dzieckiem do szpitala.
A jak ja dzwoniłam na policję że na parkingu latem w upale jest czerwone niemowlę w zamkniętym aucie to mnie zlali i przyjechali chyba po 20 minutach:baffled:

jak można niemowlaka samego w samochodzie zostawić? Przecież różne rzeczy mogą się zdarzyć.
2 i 4 latka na chwilkę może bym i ja zostawiła?!?! nie wiem...
Wiem jedno, łatwo oceniać.

jak można niemowlaka samego w samochodzie zostawić? Przecież różne rzeczy mogą się zdarzyć.
2 i 4 latka na chwilkę może bym i ja zostawiła?!?! nie wiem...
Wiem jedno, łatwo oceniać.
no tak jak ja w Moprze strałam w kolejce co wam pisalam jak para se na zmiane chodzila do dziecka które spało do samochodu ... a razem stali :| masakra...

my dzis na kontroli ;/ małemu gardlo zaczerwieniło sie pewnie ode mnie sie zaraził i cos świstac zaczyna :/ dni swiateczne przed nami wiec skierowanie dostalismy do Laryngologa aby zerknał na migdałki ;/ eh ... ciekawe czy mnie przyjma .... :|

Hej dziewczyny, czytam te chore historie i uwiezyc nie moge w bezmyślność niektórych ludzi.... brak mi słów....sił tez :-( padłam o 20 godzine po małym. a od 2 w nocy alarm bo przeciez ząb sie wyżynał....masakraaa!! uspokajanie, odkładanie, za 5 min podchodzenie i i od nowa. po godzinie 3 sie wkurzylam i pierwszy raz w zyciu wzielam do lozka....uff spał....za to ja nie bardzo, nie przyzwyczajona, on sie wierci...tak sie odsuwałam ze prawie z lozka spadłam. Przysnełam....w dzikim szale sie obudziłam gdzie dziecko....a on w nogach na drugim koncu lozka i go podciagałam....i tak w kółko. Nie na moje nerwy to. Nie ma to jak kazdy spi na swoim miejscu...
Podsumowując mamy prawie na wierzchu lewa jedynke górną....teraz przeswituje lewa dwójka......potem pewnie zacznie działac prawa strona....4 prawie na raz......

cześć laseczki:-):-)
u nas noc dzisiejsza MAAASAKRA Igi tak kaszlał że myślałam że się udusi:-:)-(
poszliśmy dzisiaj do lekarza i na szczęscie płuca czyste więc kaszel od krtani i mamy nebulizacje zapisane a że mama zabiera się do zakupu inhalatora od pół roku tak trzeba było w aptece pierwszy lepszy brać... (tzn nawet nie wiem jaki bo mąż z pracy wyskoczył zobaczymy co zakupił...)

dziewczyny co do pozostawiania dzieci w samochodzie DEBILIZM do kwadratu!!!!
sama byłam świadkiem niemowlę w samochodzie na dworze 30 stopni w cieniu samochód w słońcu godzina 13:00 matka na zakupach w galerii :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziecko się przebudziło i krzyczy więc jakiś facet szybę wybił i wiecie co pipa przyszła i tak się po gościu za tą szybę darła że :szok::szok::szok:
zresztą to nie tyczy się tylko dzieci zwierząt tak samo...
co do pozostawienia kawy żelazka etc nie porównywała bym tego...

kasiula kilolek zdrówka

reklama
Oczywiscie dziunka tak jak napisalam zostawienie dziecka w samochodzie jest bezmyslnoscia, wozenie bez fotelika również. Ale czy nam się nie zdarzyło np.zpstawic goracej kawy na stole , zelazka w zasiego reki , czy nasze dziecko kiedys z naszej winy nie nabiło sobie guza? Unikam oceniania , bo" kto jest bez winy niech poierwszy rzuci kamień".
Myślę , ze ta mama ma lekcje na cale zycie.. Serdecznie jej współczuje, ale tez całych sił wierze , ze wyciagnie z tego wnioski.
dokladnie to samo mialam napisac.... kazdy robi glupie rzeczy i nie pomysli, najlatwiej oceniac... pewnie jej teraz serce peka i bez docinek obcych ludzi....

Do góry