reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kuba tez jutro halloween w przedszkolu. Będzie małpka :D
w sobote mama zaprosila nas na obiad i miałam zamiar poprzebierac chlopaków (bedzie jesczez jedna 2 letnia kuzyneczka) i zrobic i halloween tzn powyciagac od dziedków trochę zaskórniaków hehe ale z gorączką nie pójdziemy :(

reklama
Za pozno włączyłam TVN i nie wiem czy sie wciągnę ;/
Czytałyscie?
Akcja „Twoje Pudełko” zakończona sukcesem! - Wiadomości24
Forum Babyboom i Meble VOX razem pomagają potrzebującym - Gazeta Wirtualna

u mnie mąż z majstrem grzejniki na gorze zakłądają, rodzice poszli na imieniny a ja z małym się "szarpałam". A to śpiący, a to na ręce, a to kąpiel a to znowu spiący, a to jednak nie........kąpiel ok 20 a zasnął o 21.40.........jestem chwila przed okresem i sie strasznie wkurzam na niego wieczorem a jak usnie mam ochotę zacałować na smierć ;D A to wlazł tu a to tu. Ostatnio dziadkowi wylał wielki słój soku, ktory dochodził...wylał wiadro z mopem itd itp ;P
Wieczorem przechodzi sam siebie, wchodzi i schodzi z łożka, leci tu, tam, uśpić go trudno. No ale położyłam się z nim w łóżku, troszkę powalczyłam zeby nie schodził i padł.
A ja juz siły nie mam się wykąpać ;/

kilolku, zdrowka! biedny michas, tyle na cycku a chyba dosc czesto choruje, albo tylko mi sie tak wydaje :)

ula, jak jajeczka, lepiej?

czytam,ale nie mam sily odpisywac. jakas deprecha mnie lapie,nic mi sie nie chce. zaczelam grac w totolotka i trafilam az 1 liczbe, wow.
wczoraj padlam o 20! dzis tez zaraz ide, bo rano do pracy, czekam tylko,zeby wlosy troche podeschly bo suszarki juz nie wlacze o tej godz

Jajeczka lepiej ;D Dzięki Banana ;D Pupka poparzona ale już nie boli jak myję i smaruję. Tormentiol jest super!!!!!! Posmarowałam wczoraj ze 2-3 razy a teraz mascią robioną za 5 zł jest słabsza niż tormentiol.

kilolku, zdrowka! biedny michas, tyle na cycku a chyba dosc czesto choruje, albo tylko mi sie tak wydaje :)

ula, jak jajeczka, lepiej?

czytam,ale nie mam sily odpisywac. jakas deprecha mnie lapie,nic mi sie nie chce. zaczelam grac w totolotka i trafilam az 1 liczbe, wow.
wczoraj padlam o 20! dzis tez zaraz ide, bo rano do pracy, czekam tylko,zeby wlosy troche podeschly bo suszarki juz nie wlacze o tej godz
niestety nie wydaje ci się. Jest ciagle chory (w moim odczuciu ciagle) nie mam pojęcia czemu. Chowam go tak smao jak Kubę, a Kuba do 2 lat chorował 2 razy i to niezbyt powaznie. Teraz czesto Kuba choruje ale to dlatego,z e do przedszkola poszedł to normalne. A Michał nie wiem czemu tak i w dodatku zawsze to sa górne drogi oddechowe. juz 5 raz. Lekarze mówią, ze na pewno skończy się astmą

niestety nie wydaje ci się. Jest ciagle chory (w moim odczuciu ciagle) nie mam pojęcia czemu. Chowam go tak smao jak Kubę, a Kuba do 2 lat chorował 2 razy i to niezbyt powaznie. Teraz czesto Kuba choruje ale to dlatego,z e do przedszkola poszedł to normalne. A Michał nie wiem czemu tak i w dodatku zawsze to sa górne drogi oddechowe. juz 5 raz. Lekarze mówią, ze na pewno skończy się astmą

A czy przypadkiem Michał nie jest alergikiem?? Nie ma skazy białkowej?? Czesto u dzieci ze skaza białkowa przyjmujacych alergen , alergia objawia sie chorobami gornych dróg oddechowych. Wiem ze on Ci mało je ale moze twoja dieta zawiera jakis alergen?? Ale sie wymądrzam-sory Kilolek.

A czy przypadkiem Michał nie jest alergikiem?? Nie ma skazy białkowej?? Czesto u dzieci ze skaza białkowa przyjmujacych alergen , alergia objawia sie chorobami gornych dróg oddechowych. Wiem ze on Ci mało je ale moze twoja dieta zawiera jakis alergen?? Ale sie wymądrzam-sory Kilolek.
no w sumie tak ale niby mu alergia przeszła. Mleka samego to nie je kaszki mleczno-ryzowe owszem. ALe jak byl na bebilonie pepti to bylo tak samo. ALe moze aktcznie spróbuję wrócic na ten bebilon (tylko czy michas zechce)

ah Kilolku ty to masz.... napisz tez jak tam ślubowanie ? ...
mnie gardło boli ... maz wkurwia ... niedawno wróciłam ... ide spac :( ...
... na moje oko mam angine :/
eee byle jak. Pozapominali połowe, gadali, wydurniali sie. Ćwiczylam tyle dni wychodzeni i w sali wychodzili pieknie a na slubowaniu zaczeli po ławkach przeskakiwac zmaiast wyjść jak ludzie rzedami. A rodzice jacy mądrzy - popuszczali malutkie dzieci na środek hali. U nas to wielka uroczystość 150 dzieci w lawkach na środku hali, stół prezydialny - dyrekcja, burmistrz, starosta itp a na trybunach rodzice - wchodzi poczet sztandarowy, wsyzscy bacznosc a jakis bobas goni za sztandarem i zlapac próbuje. Potem hymn państwowy maluchy tancza na srodku. Dzieci sie smieją, rodzice się smieją, dyrekcja purpurowa ze zlosci (oczyywiscie na nas sie odbilo jakby to nasze dzieci byly) burmistrz w lekkim szoku widac. No kurde powiedzcie czego to dzieci uczy? że jak jest nudno i nie ma co robic to mozna postac na bacznosc i ppoudawac ze sie ten hymn i sztandar szanuje a jak jest cos ciekawego to lepiej sie powyglupiac. Tak smao dzieci mowia wierszyki a maluchy sie ganiaja po środku, wiec wiadomo nikt tych dzieci nie sluucha tylko patrza co malce wyprawiają, i po co sie e dzieci uczyly, po co sie staraly? ehh szkoda gadac

reklama
Do góry