reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
eh jutro mam troche rzeczy do robienia ... pozałatwiać sprawy i jechac w sprawie dodatkowej pracy ... wiec uwolnicie sie ode mnie wieczorami :D :-p:-p
pozatym gardło mnie dalej boli nie wiem co mam brac zeby przeszło :| :| oszaleć idzie ... pozatym kark mnie boli <zle spałam bo jak tu dobrze spac z 2 facetami w lozku ;P starszy nie chce isc do salonu a młodszy do lozeczka ;P eh kochaja mnie nad zycie chyba :D >i jakos zimno sie zrobiło ...eh ... zima idzie .... czekam na przesyłki z allegro <samochodzik-jezdzik Pawliczkowi, barwnik i moja bluzka :cool::cool::cool::cool:> juz rajstopy grube zamowilam <u kolezanki pracuje w sklepie> 100DEN :o :o ciekawe co maz powie jak mnie zobaczy w tej bluzce :D znajac jego to tylko od tyłu bedzie mi rece pchal do Cycków ;-) ...pozatym to w szoku jestem ... jak dla Pawliczka zeby rosna ... wczesniej 6 naraz praktycznie pozniej długo nic no i teraz trzy "czwórki" :szok: kto wie moze jutro kolejne beda :-D:-D:-D
eh rozpisalam sie :d lece do łozka grzac sie wlancze poduszke elektryczna to mnie ogrzeje ;) bo maz to juz odleciał dawno .... a syna budzic nie bede ;P przytulaska mojego :)

Hej.
Czuję się fatalnie. Odstawiam anty . Przez 6m-cy było dobrze z tymi tab. ale ostatnio stwierdziłam,że przytyłam 6kg, mam przeszywające bóle brzucha i strasznie bóle głowy. Jestem rozdrażniona i nerwowa.Także jestem w połowie brania ale już nie chce na nie patrzeć. Muszę zmienić na inne ale nie brać wcale.

Właśnie dziś zrozumiałam ,że nie umiem nic z chemii ;/

Ale mi pierwszy raz szkoda mojego B. :( Chodzi do pracy od 3 w nocy do 11tej, a teraz kolega mu załatwił pracę drugą żeby jeździć po towar u takiej babki co ma sklep internetowy i sobie jeździ (najważniejsze ze nie codziennie) ale jest w domu o 19tej :/ Przyszedł położył sie na podłodze pobawił chwile z małym i zasnął na niej ...;/ Biedy tak sie stara zeby było lepiej a ja zawsze marudzę.

Głowa do gory. Kobiety sa od tego zeby marudzic heheheh

Kasiula to ty idz do slonu i problem z głowy ;-)

Ostatnia edycja:
Jakaś spokojna noc byla eh ..... wstał raz o 3 a pozniej o 6 ... musielismy wstac o 7 bo tatusia do pracy zawiesc ... zauwazylam ze jak Paweł wtylony jest w kołdre, mame itp spi lepiej ... eh ;P gardło dalej boli :d spoko juz chyba sie przyzwyczaiłam najgorzej ze uszy mi przytyka :/

jestem niezywa...wieczorem tak mną telepało że kaloryfery na maksa D dresy i bluza i tak spałam pod kołdrą...Igorek tezpokasłuje dzis nie wychodzimy nigdzie...jak siędo jutra nie polepszy szorujemy do lekarza...dawno się taknie czułam chyba w 2008 jak miałam zapalenie ucha...nawet nie czym mogę sobie pomóc przy karmieiu cycem...spaaaaaćććććććććććć :-(

hej laski!u nas zimmmmmmmmmmmno ja chce lato...

Kasiula a do jakiej pracy sie wybierasz?i szkoda ze caly dzien Cie nie bedzie:-(bluzeczke ta zamowilas bez plecow?? Kasiula jako ze Twoj M pracowal w obowniczym to moze pomozesz opyla sie takie buty kupic?? wh FUTRZASTE MUKLUKI xx BUTY W STYLU GWIAZD r36 (1275638472) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cleo avatar piekny:-)

Wyjatkowoona
my jestesmy od marudzenia...nie lam sie..co do tabsow to musialas miec zle dobrane skoro zle sie czulas o nich...

Gosiu do pracy do sklepu Wujka do pomocy na wolne dni itp zreszta bede wiedziala dzis jak zajade :) i nie caly dzien tylko popoludniami ;) Bluzke zamowilam czekam na listonosza :D a co do butów spytam mojego ale jak na "moje oko" to one sie nadaja oby deszcz niepadał i nie na snieg ... bo powierzchnia górna bedzie mokra i ciezkie te buty beda... tak mysle ale spytam mojego wieczorem :)

Dziunka - troche mnie nie bylo i nie wiem, czy pisalas czy nie - jak twoj brat sie czuje i jak bratowa, urodzila?

Mój brat idzie w pt do akademii, będą robić test antyfosfolipidowy ( czy coś takiego ;) ). Zeby go zrobić to muszą odstawić przeciwzakrzepowe a to w jego sytuacji bardzo niebezpieczne. Trochę się martwimy...tym bardziej ze to akurat na Swięto Zmarłych, do tego on własnie 1.11 ma urodziny.... Raczej do niego nawet nie dojedziemy, takie korki :( Poza tym to akademia doprowadziła go do zatoru płucnego przez olewactwo lekarki i teraz znowu do nich :/

o wlasnei dziunka jak Bratowa? :d ma juz 10 cm ? :D

To bratowa A, nie moja ;) Ja jestem na nich wściekła, rodzinna afera się wywiązała, okazało się że faktycznie blokował miejsce mojemu A :( Norwegia do niego zadzwoniła, opierniczyła z góry na dół, na to jego żona zadzwoniła później do nich i też ich opierniczyła że traktują B jak idiotę. Mówię Wam KOMEDIA. Za 2 tyg będzie decyzja faceta czy zatrudnia A czy nie.

A ona, nie, nie rodzi. Dalej twierdzi rozwarcie na 8 palców, odchodzą wody itp. :D

Dziunka a moze mnie jutro odwiedzisz? :) Kupiłąm dzis młodemu ślimaka smakosza FB , ale olał go .... czlowiek sobie zyly wypruwa a ten bez wdziecznosci :p

Dziś chyba nie dam rady, Julia na 10:30 do szkoły, a potem nie wiem czy się wyrobię żeby o 16-tej odebrać... no chyba że załatwię kogoś do odbioru w razie jakbym nie zdążyła...

Taki szok z samego rana, aż kawy pić juz nie muszę!

Malgosiu u nas najlepszy sposob to sciagnac skorke z bialka (ta co przylega do skorupki jak robijesz jajko) i nalozyc na guza. zostaw az sie zasuszy i przy kapieli lub po kilku godzinach sciagnac ;-) tylko szkraba trzeba zajac zanim sciagnie jeszcze nie zaschniete. Oli nabija sobie srednio 3 guzy dziennie i od razu schodza!

Wow, o takim sposobie nie słyszałam. Nam pomaga sposób Marty - wacik nasączony octem. Ale rzadko stosujemy bo i rzadko guzy mamy, a jak mamy to porządny ;)

jestem niezywa...wieczorem tak mną telepało że kaloryfery na maksa D dresy i bluza i tak spałam pod kołdrą...Igorek tezpokasłuje dzis nie wychodzimy nigdzie...jak siędo jutra nie polepszy szorujemy do lekarza...dawno się taknie czułam chyba w 2008 jak miałam zapalenie ucha...nawet nie czym mogę sobie pomóc przy karmieiu cycem...spaaaaaćććććććććććć :-(

Biedna, zdrówka!!!

Asia ma dziś dzień marudzenia!!!! Zaraz oszaleję, ktoś mi dziecko podmienił. Pewnie te górne dwójki dają o sobie znać :/

Dobra idę Julię zaprowadzić...

reklama
Witajcie,
Kasiula to teraz bedziesz człowiekiem orkiestra- kucharka , zona , kochanka , matka, pracownica:tak:Powodzenia!!!!!
U nas ziiiiimno. Zjadłam snaidanko , mldoy zaraz idzie spac. Dzis na 17 odrabiamy zajecia basenowe z soboty,

Etna-tak mamy kotka w domu:tak:

Do góry