A
aga4444
Gość
a czemu??a ja nie podaje vit d...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu??a ja nie podaje vit d...
a czemu??
nie mój też był z tej dupia*** serii ale daje tran, tylko nie wiem czy to wystarczya bo cos tam znalezli w tym vigantoli i wycofali chyba ze sprzedazy...po roku bede dawac mu zwykly zestaw witamin dla dzieci albo tran..a Ty dajesz ten vigantol?
a bo cos tam znalezli w tym vigantoli i wycofali chyba ze sprzedazy...po roku bede dawac mu zwykly zestaw witamin dla dzieci albo tran..a Ty dajesz ten vigantol?
wiesz u nas jest vitaD który kosztuje ok 30zł starcza na m-c a vigantol kosztował 4zł i starczał na dłuuuugooprocz vigantolu jest jeszcze kilka innych preparatów witaminowych.
Aga to jak nie wiesz czy to starczy to zapytaj lekarza...nie mój też był z tej dupia*** serii ale daje tran, tylko nie wiem czy to wystarczy
a Ty co podajesz?oprocz vigantolu jest jeszcze kilka innych preparatów witaminowych.
My też dawaliśmy vigantol , poszłam po receptę na inna wit.D i bierzemy Jovit D.
Byłam dziś oglądać i na 100% kupujemy znaczy chrzestna małemu kurteczkę niebieską, pod tym jest kuszula muszka i kamizelka do tego białe ciepłe spodnie. A koszt chyba niewielki , bo 170zł. Więc ubranko ma na chrzest i urodziny![]()
Aga to jak nie wiesz czy to starczy to zapytaj lekarza...
a Ty co podajesz?
dziunka[/B] ta twoja szwagierka musi być idiotką... na kiedy ona ma termin?? 3mam kciuki żeby niemąż załapał sie na tą pracę w NO
Nam lekarka kazala dalej podawac cala zime, ale tez dodala, ze lepiej jak by pil tran no i sie udalo, maly pije tran o aromacie cytrynowym i jest oklepsze niz sztuczna witamina.
![]()
a bo cos tam znalezli w tym vigantoli i wycofali chyba ze sprzedazy...po roku bede dawac mu zwykly zestaw witamin dla dzieci albo tran..a Ty dajesz ten vigantol?