reklama
Laseczki a ja mam problem z moim kermitem nie moge ramek do niego znalezc bo on ma dziwny wymiar 33cm(dl)na 34cm (szer) mam wziasc jakas wieksza??
Pola dobrze ze u Was lepiej..moj gad niewiele jada ostatnio ale wczoraj znadl caly sloiczek...
Pola dobrze ze u Was lepiej..moj gad niewiele jada ostatnio ale wczoraj znadl caly sloiczek...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Gosiu a znalazlas jakies kwadratowe? ?Laseczki a ja mam problem z moim kermitem nie moge ramek do niego znalezc bo on ma dziwny wymiar 33cm(dl)na 34cm (szer) mam wziasc jakas wieksza??
A
aga4444
Gość
Witajcie,
Kasiula to teraz bedziesz człowiekiem orkiestra- kucharka , zona , kochanka , matka, pracownicaPowodzenia!!!!!
U nas ziiiiimno. Zjadłam snaidanko , mldoy zaraz idzie spac. Dzis na 17 odrabiamy zajecia basenowe z soboty,
Etna-tak mamy kotka w domu![]()
wiesz że miałam pisać ostatnio to samo hahahaha tylko jeszcze miałam Kasi zadać niedyskretne pytanie na tematy łóżkowe;-) mianowicie jaka z niej kochanka ;-) bo żona i matka idealna ech...
dziunka ta twoja szwagierka musi być idiotką... na kiedy ona ma termin?? 3mam kciuki żeby niemąż załapał sie na tą pracę w NO
DZIEWCZYNY DO KIEDY PODAJE SIĘ VIT D już kiedyś pytałam ale chyba nikt nie odp :-(
Gosiu a znalazlas jakies kwadratowe? ?
ale co wymiar 35/35?patrzylam na allegro to lipa:-(chyba ze zle to wpisuje
Ja od samego rana popędziłam do dentysty opuchłam ząb nie bolał, ale trzeba było no i leczenie kanałowe, a ja tak się boje dentysty brrrrr
AGA mi położna kiedyś mówiła, że do 2 r.ż. podaje się wit.D, ale pediatra może odstwić wcześniej.
KASIULA oj to zapracowana kobietka będzie z Ciebie. Powodzenia.
AGA mi położna kiedyś mówiła, że do 2 r.ż. podaje się wit.D, ale pediatra może odstwić wcześniej.
KASIULA oj to zapracowana kobietka będzie z Ciebie. Powodzenia.
wiesz że miałam pisać ostatnio to samo hahahaha tylko jeszcze miałam Kasi zadać niedyskretne pytanie na tematy łóżkowe;-) mianowicie jaka z niej kochanka ;-) bo żona i matka idealna ech...
dziunka ta twoja szwagierka musi być idiotką... na kiedy ona ma termin?? 3mam kciuki żeby niemąż załapał sie na tą pracę w NO
DZIEWCZYNY DO KIEDY PODAJE SIĘ VIT D już kiedyś pytałam ale chyba nikt nie odp :-(
Nam lekarka kazala dalej podawac cala zime, ale tez dodala, ze lepiej jak by pil tran no i sie udalo, maly pije tran o aromacie cytrynowym i jest ok
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
My mamy zalecenia przez zime... do 30 kwietnia podawanie. dalej sie zobaczy...ale mowila ze potem juz bedziemy odstawiac.
A
aga4444
Gość
a w jakiej ilości??Nam lekarka kazala dalej podawac cala zime, ale tez dodala, ze lepiej jak by pil tran no i sie udalo, maly pije tran o aromacie cytrynowym i jest oklepsze niz sztuczna witamina.
![]()
reklama